- Nyköping

Bilen rullade iväg mot Nyköping med mammi idag, hon är för tokig ibland.. Kunde man tro för 5år sen att mamma idag skulle va en av mina bästa vänner?
Hur som helst har vi vart inne och lunchat och köpt 1års presenter till Robbin (Det blev inga lyxpresenter direkt men något ska han väl få iaf). Vad det blev får ni kanske se här sen.
Har nu också planerat färdigt med min överraskning åt honom, men hur ska jag lyckas med åt få honom hemifrån i flera timmar i helgen? Aa vi får se, blir spännande att få till helt enkelt.

I morgon ska vi förhoppningsviss förbi en underbar vän till oss som har utflyttningsfest, Vill inte att hon ska flytta ifrån mig men vad gör man?, ger ju mig ytterligare en anledning att flytta härifrån när alla andra flyttar!

Frågan är vilken väg vi ska ta? vart vi ska flytta?

Vi har väl våra funderingar på antingen Åkers trakterna eller Södertälje kanske?
Eller äsch, jag vet inte. Fortsätter jag tramsa så här sitter jag på samma ställer om 60år och undrar vart jag ska flytta!
Det bästa är trotts allt att jag har min underbara Sambo som stöttar mig i allt och tvärt om, så vart vi än bestämmer oss för att ta vägen så har vi varandra!


Jaja nu ska jag städa undan lite och sen sätta mig ner med räkningarna!

XXO!





Jag och en ur min underbara familj (brorsan)


Fredag!

Har nu vart sängliggande i flera dagar, hög feber och inte ork att bre mig en smörgås än gång.
Helt slut med andra ord. Tur är väl då att man har en underbar pojkvän som försökt passa upp på mig så mycket han orkar (då han också insjuknade en dag efter mig). Så det blev lite avbyta oss imellan, när mina värktabletter hjälpte som mest och jag klarade av att stå upp va det jag som fick passa upp och så tvärt om.
Fast sen är Robbin en sån underbart stark person så att han jobbat två långa dagar trotts feber och allt!
Wow!

Jag förstår förövrigt mig inte på dom som ska yttra sig eller ge spydiga kommentarer men inte vågar stå för vem dom är? Säger ganska mycket om er.
Och du som skrev ett X antal "hahaha" , Förstår att du har det svårt om du inte kom på något bättre att skriva.
Fast i för sig ? Vem vill inte se mig trampa i kobajs eller se min lillebror köra omkull på crossen och göra sig rätt ordentligt illa eller varför inte skratta lite åt hela dagsituationen ?
Det bjuder jag på :) Jag är så förbannat nöjd över hela min livsituation just nu (ja bortsett från att jag är arbetslös).


Nej, nu har jag en hel del att stå i (blir mycket disk och äckel när man knappt orkat stå upp på flera dagar.)

Puss på er !


Idé på ett års present?

På måndag firar jag och min stora kärlek ett år! Ruskigt vad tiden går fort och samtidigt långsamt!

Jag har lite tankar på vad jag ska hitta på men samtidigt inte, han fyller samtidigt nu 25år nu om en månad och sen är det ju jul så hur mycket fantasi krävs det att man ska ha under kort tid?
tre händelser under mindre än två månader där jag vill överraska honom precis så mycket som han förtjänar.
(Vilket blir svårt med en tajt budget och en dålig fantasi)

Så ni som läser, Tipsa mig, alla idéer ni har! Jag uppskattar allt!




XXO/Björk

Tisdag!


Tog en liten sovmorgon imorse innan det va dags att bege sig iväg med familjen upp till pappsen där vi skulle kolla ut lite stolpar och sånt inför tomtdelning osv.
I Söndags va det mötte med Lantmäterimannen vilket faktiskt gick förvånandsvärt bra.
(från vår sida iaf) !
Är det inte hemskt att människor är så fruktansvärt giriga och hemska att dom kan bli kapabla till vad som helst när pengar och arv kommer in i bilden.. usch säger jag bara!
Självklart va jag smart nog att ta på mig en tunn vårjacka och Lacoste skorna (tunna sommarskor), kan även medela att jag lyckades trampa i två stora äckliga koskithögar.
Lillebror Emil skulle självklart ta sig en tur på crossen vilket resulterade i omkullåk eftersom det ligger otroligt mycket löv på marken över allt.

  


Jag passade på att ta lite höstfoton, älskar höstens alla färger som tyvärr inte vill göra sig på bild.







Njut av hösten (det gör jag just nu innefrån inlindad i en filt o alla element på högst värmen)


Pusss

Filmdag

Skrivet igår (inlagt idag)

Efter att faktiskt fått lite vettiga saker gjort idag (får ju riktigt mycket gjort när man går upp kl åtta) har jag nu tillbringat dagen med en sväng förbi Jessica, Robban och deras lillprins och sedan legat på soffan framför ett par hyrfilmer med massa chips och sällskap av Robbin och hans bror. Efter att varit soffliggandes i ett X antal timmar skjutsar vi sedan Micke till tåget och sen blev det hem till Tv,n och sen sovdags tidigt.

(Bloggen är lite skum så den gör lite som den vill har jag upptäkt?)

Tuff helg.

Har i helgen vart en tuff helg med lite för mycket psykiska påfrestningar.
Helgen som borde va den mysigaste stunden i veckan har för mig senaste tiden inte vart den bästa tiden.
Den där attans alkoholen alltså, nu är det dags att sluta upp med att låta den styra ens helger och lediga tid.
Finns så mycket annat man faktiskt borde länga tiden och pengarna på än att köpa sig problem som det då alltid blir med den där jävla alkoholen.. Ja jag ska nog bli nykterist, Iallafall ska dessa riktiga fyllekvällar försvinna ur mitt schemma, eller vårt ska jag kanske säga!

Ne nu ska jag ta och röra mig ner till Ica för att inhandla lite avokado och annat gott jag kan göra någon härlig frukost av!

Lägger upp lite bilder från helgens "bravader" senare, om jag orkar, om jag vill!

(Lägg märket till att jag idag gått upp kl 08.00, ETT steg i rätt riktning)



Pusspåer!

Idol.

För flera år sen, ja mer exakt 4år sen så satt jag och min vän Linda varje fredag bänkade framför Idol.
Det blev innhandel av allt som kan tyckas vara gott, Läsk, smågodis, chocklad, chips, dip, grönsaker osv.
Vi lyckades kanske moffa i oss 1/4 av allt gott vi skaffat oss. Resten vet jag inte vad vi gjorde med? 
 
Idag har vi bestämt oss för att köra en liten repris, den här gången inte i Lindas flickrum utan hemma hos mig. och inte är vi själva heller utan våra karlar Robbin och Richard ska få vara med.

Ska bli riktigt trevligt men nu springer tiden iväg. Ska kasta i mig lite pasta med röra och sedan springa ner till ICA.

Erik är för övrigt min IDOL och vår framtida IDOL 2009 !



Puss o kram

Blir galen, vart är mina pengar?

Har nu suttit via mejl och pratat med Nelly.se om vart mina pengar tagit vägen som jag borde fått åter redan för två veckor sedan. Dom skickar då vidare mig till KLARNAS där jag får sitta i telefonkö i år och dagar och när jag då väl kommer fram har dom inte mig liggandes hos dom, inga pengar till mig alltså!

Jag som annars brukar höja Nelly.se i skynarna är nu lite lätt irriterad över att dom kan slarva bort mig och mina pengar såhär.

Vart fan är mina pengar era galningar?


Ne nu blir det att ta till det bästa botemedlet mot ilska! DAMMSUGARN!

Puss på er så länge!

- Mannen i fönstret?





Igår morse efter att Robbin åkt till jobbet vid sju tiden hände något jag inte riktigt kan släppa. Jag ska inte säga att det hände då jag egentligen inte vet om det är min fantasi som spelade mig ett riktigt otäckt spratt.
Jag somnade om när han pussat mig hejdå för några timmar och vaknar att att det prasslar i buskarna utanför mitt fönster (Jag bor på nedervåningen och har ett fönster som man ser rakt in i lägenhet, säng, soffa, kök ja rubbet). Jag öppnar försiktigt ögonen lite grann och ser en man stå utanför, tryckt mot fönstret och tittar in (Jag vet precis hur den här snubben ser ut fortfarande idag), Jag stänger snabbt ögonen igen för att han inte ska se att jag sett honom då jag va rädd för konsekvenserna.
När jag sen några timmar senare tänker på händelsen vet jag fortfarande inte om den inträffat?
Stod den här mannen utanför fönstret och titta på mig när jag sov eller va det en dröm?

Nu imorse så fort robbin åkt till jobbet strax efter sex kryper paniken över mig, jag vaknar av att det är någon som nyser (låter som det är någon inne  i lägenheten), hör sen hur det prasslar i buskarna precis utanför mitt fönster och hör sen en nysning igen. Jag ligger som förstelnad kvar i sängen, vågar inte röra mig (hade kvällen innan dragit ner persiennen för säkerhetskull). Skickar iväg ett sms till Robbins tvillingbror eftersom Robbin själv inte har någon mobil och ber honom säga åt Robbin att ringa mig så fort dom ses. Han ringer mig, pratar med mig ett tag och lugnar ner mig. Blev tv tittande tills det blev ljust ute och jag då vågade somna om en timme.

Jag har aldrig varit en sån som vaknar av småsaker, aldrig varit rädd eller speciellt lättuppskrämd och alltid somnat om på studs och sovit som en gris efter att Robbin gått till jobbet.

Är det någon som smyger omkring utanför mig om morgonen ? va det en man som tittade in genom mitt fönster när jag sov?

Nu önskar jag mer än något annat att jag bodde på 12våningen utan ballkong, med dubbla lås och snubbelsnöre utanför ytterdörren!


/En trött Johanna


RIP Brorsan.

Uppe hos min älskade bror och tänder ett ljus i mörkret.

Smärtan och saknaden växer mer och mer för varje dag, jag går sakta men säkert sönder Pontus!

 
Jag kommer alltid ha en 11månader äldre bror som jag älskar precis lika mycket nu som då /Lillsyrran


Vardagsplagg!

Jag har kommit på mig själv med att enbart shoppa kläder för helgens bravader, alltså klännigar, kjolar, spexade toppar osv. Det är något som är mindre kul eftersom det då står 5dagar i veckan då jag mest lunkar i mina mjukisar (Ja jag har ett gäng att välja på) och någon för stor t-shirt. As tråkigt men orkar verkligen inte bry mig om vardagen. Men nu tänkte jag att det ska bli lite ändring på det.
Det är visseligen nu shoppingstop i mitt liv just nu men framöver när jag igen får börja njuta av shopping ska det bli mer bas och vardagskläder.
Stackars min karl, tänk vad man kan sunka ner sig på ett år, och att man tillåter sig göra det?
det är ju fruktansvärt!

Http://Nelly.se

Http://Hm.se

Är ju bara två av alla internetsajter som faktiskt har enkla, billiga snygga bas/vardagsplagg för er som har budget för att kosta på er lite fint så tycker jag, Absolut! Gört! det skulle jag gjort.

Nu ska jag ta tag i vardagsbestyr här hemma innan det är dags för en promenad ner till ICA !


Muffins - kladdkaka

Igår kväll när det va dags att sova så kom jag och tänka på min gamla farmor som gick bort för snart 6år sen.
Kom då på att för säkert 12år sen så fick jag ett recept av henne på super goda chocklad/kladdkaks muffins.
Det vore ju för underbart att hitta det gamla receptet och slänga ihop de goda små läckerbitarna.
Jag minns dom som riktigt, riktigt goda
.
Hur ska vi lösa det här tro?

Någon annan som har ett recept på något gott fika bröd? Gärna något chokladigt som jag älskar! MUMS!



Jag har ett litet problem, jag kan inte sluta tänka på godsaker när jag är ensam och nere?
Robbin får nog börja va hemma med mig mer eller så måste jag snart få positiv respons på jobbsökandet. Annars gungar jag snart fram..

/Björk


Insperation..

Det finns verkligen människor som ger en lite hopp, lite insperation och lite positivt tänk. Wow tack, verkligen!
Dom människorna är inte såna som har allt, som det alltid gått bra för utan snarare såna som faktiskt behövt kämpa sig dit dom är idag. Ni inspirerar mig verkligen och har nu tänt en låga av hopp och tro att även jag kommer ta mig längre än där jag nu sitter idag.

En gammal klasskompis till Pontus ringde mig nu, va riktigt trevligt att prata lite med honom som man inte träffat på 3.5år, han tipsade mig lite om hur jag ska gå tillväga med jobb osv vilket jag verkligen behöver just nu.
Så gud vad det är uppskattat.

Uppskattat är det också att tjejer som inte känner mig över datan faktiskt kan ge än lite puffande ord och berätta om sina egna erfarenheter och visa att dom lyckats ta sig igenom svårigheterna. Tack till er tjejer!
Nu tror jag på att jag också kommer lyckas !

Nu blir det att göra en liten soppa, sätta mig ner med mitt cv för att finslippa lite och sedan faktiskt se till att jag får lite ivägskickat!

TUSEN TACK TILL ALLA SOM GER MIG LITE GLÄDJE ATT KÄMPA!

PUSS PÅ ER!

Julpynt och mys!



Sitter ensam hemma i en mörk lägenhet, eller mörk är den inte längre då jag tänt varenda liten lampa då jag upptäkte att det nästan va kusligt mörkt.
Nu ser jag verkligen fram emot jul, så pass mycket att jag sitter och kollar julpynt och annat fint via datan.

Ser fram emot December månad med jul, varma färger och mycket ljus!

Http://Jotex.se finns det mycket mysigt julpynt och en den av dessa kommer förhoppningsviss hamna hemma hos oss (om jag får någon inkomst någon gång vill säga)

Nej nu är det att falla tillbaka i Soffan för att följa Mickael Persbranth med blicken, han är en av dom svenska stackare som inte passar i färgen rött föresten!
Förstår förövrigt mig inte på människor som slänger på sig kläder som inte klär dom för fem öre!
Ser jag något snyggt plagg när jag är ute och shoppar, testar och inser att det absolut inte passade på min kropp då köper jag ju inte det. Visa verkar glömt glasögonen hemma eller fått plaggen av någon släkting så att dom känner ett krav att dom måste bära dom!
Eller så är dom som mig:
mina mysbrallor eller extremt för trasiga jeans är inte dom vackraste längre men attans va sköna dom är!
Jag kan bara inte göra mig av med dom, även om dom hänger ner till knäna och jenasen nu mer är mer trasiga än hela..
Okej, Micke P , fortsätt använda din röda hemska tröja, för jag släpper aldrig mina mjukisar!

Puss allihopa som fått mig att orka med dagen! /Hanna

två små läckerbitar i lådan

Idag låg två små fina lack och väntade på att få bli använda i postlådan. precis vad man behöver en deprimernade dag som denna, alla små fina överraskningar är varmt välkomna !

Färgerna Sassy & Baby



Nu blir det att ta fram
den lilla chockladbit jag egentligen lagt undan till lördagsgodis, Man får äta det när man är nere har jag hört?


Puss så länge!

Tur att man har sina nära..

Nu kommer Jessica upp för att ta en cigg(Jag vet, skit dumt när jag iprincip slutat men), känner att jag behöver träffa någon att prata ut lite med, och framför allt TRÄFFA NÅGON! att sitta hemma ensam 5dagar i veckan tar kål på mig. Ge mig nåt att se fram emot, säg att jag kommer få ett jobb! Ge mig lite hopp!

 


Jobb - vad som helst!

Deprimerad? -  Nehe! , är det lätt att bli annat när man går hemma hela dagarna?, söker jobb efter jobb men inga svar! Pisshelvete säger jag bara!


Jag tar verkigen vilket jobb som helst, allt är intressant, är villig att resa jorden runt för ett jobb !
Bara jag får en sysselsättning och en inkomst!

Ni vet när en sköldpadda hamnar på rygg, det är helt omöjligt att komma på fötter igen! Så känner jag mig !

Man har tusen utgifter, inget arbete, sitter ensam hemma om dagarna, söker jobb men får inga svar..
Går fasiken snart under!!!

Gör mig lycklig någon, vänd på mig så jag kommer på fötter igen! Ge mig ett arbete!



/Johanna.B


Onsdag - Viasat helvete!

Onsdag med en hel del bra att se på tv, för er som har en fungerande tv vill säga!
Vi sitter varje månad och betalar flera hundra kr på en viasatbox som inte fungerar, blir så jävla trött!
Har ringt dom och fick då tips på vad jag skulle göra, vist det funkade efter ett tag men är det meningen att jag ska behöver krypa in i Viasatboxen flera gånger i veckan + att allt vårat inspelat material då försvinner.
Suck, ne ikväll blir det till att ringa och be dom skicka ut en tekniker!

Kvällens program:

Bonde söker fru 20.00
Efterlyst 21.00
Arga snickare 20.00
Oskyldigt dömd 21.00
Det okända 20.00
Dagens man 21.00

Onsdagar är ju helt klart tvonsdag hemma hos oss, det som inte hinns med att se (eftersom det går samtidigt) spelar in och ses när det finns tid över!

Har förövrigt träningsverk efter trädgårsarbetet igår, illa när man inte kan röra sig utan att få lite ont men idag är det dags för en powerwalk igen. Trist att inte ha någon att gå med bara..

Kanske borde skippa tv,n för lite träning framöver? Jag är fasiken sugen på att simma, någon som vill göra mig sällskap några ggr i veckan?

Puss Johanna


Riktigt sugen på en ny skinnjacka!

Skinnjacka är väl det plagg som aldrig går ur tiden, detaljer ändras vart efter åren går men annars är det antagligen ett av dom få plagg som aldrig går ur tiden..
Jag känner att jag gärna skulle vilja ha en ny fräsch skinnjacka, men nu först för min del är det en varmare vinterjacka som står på inköpslistan..

här kommer några billiga varianter!

 
                    Lindex - 499:-                                                  H&M - 399:-


Är helt klart sugen på något liknande men för min del får jag nog avstå ett tag till!

Puss/Johanna

toppen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Klänningar.

Jag älskar klännigar och vill tipsa er om en riktigt bra sajt: http://stylebystars.com .

Dom har underbara plagg och bland annat dessa:

  


Tisdag!

Har idag drömt om min pojkväns familj, Va en skum dröm, hans syster gick alltid i snickarbyxor och så hade hon kort hår och va typ 12 år, men det är helt okej i jämförelse med att jag hade tandställning och att Robbin drog ut varenda tand på mig för att han inte gilla den..
Ja, ni ser hur man har det? ;D

Nu har jag lovat bort mig till min mor, hjälpa henne med trädgårdsarbete (vilket inte är min starka sida) men alltid kul att få hjälpa till och göra nåt vettigt med sin dag.
Är så förbannat trött på att sitta framför datan och söka jobb.. känns helt meningslöst när man inte får nåt iaf!



Jag måste bara berätta att jag såg på svt igår där dom sände "Fallet" , Ni vet om pappan som sköt ihjäl en pojke och skadade en som trakaserat och mobbat familjen ett tag (Rödebymordet).
Man får så lätt en bild av hur sakerochting gått till när man läser tidningen och man svartmålar en person direkt!
Fick faktiskt en annan syn på just den här händelsen efter att sett den 45minuter långa filmen om just detta!
Jag tycker absolut pappan gjort nåt fruktansvärt hemskt, nåt som man bara inte får göra!
Och jag tänker på familjen till pojken som gick bort och hans vänner förstås!
Men hur skulle man själv reagera? Kan någon ärligt svara på det?
Erat barn, kött och blod vågar ni knappt släppa ut från hemmet av räddlsa för vad dom ska kunna göra med honom, ni vågar knappt gå ut själva osv!

Se filmen så tror jag att ni (precis som jag) får två sett att se på den här händelsen!

Det va egentligen ett bussträck, tonårsbus som slutade i tragedi just den kvällen.
Men det ingen förståt är att det redan va en tragedi för familjen som blev utsatt
!


Opopulär.

Jag är inte speciellt populär när jag sitter vid datan när R är hemma..
Får varannan minut frågan "vad gör du? kommer du inte hit snart?, vem skriver du med" Så nu väljer jag att faktiskt stänga av datan för idag. Någon gång ska man ju göra honom lycklig också!
Så jag skriver helt enkelt mer imorgon istället!

Har jag sagt att jag förlorade skokampen?
Jag orkade inte bråka om ett par skor längre utan valde helt enkelt att ge upp.
Så inga höga skor för mig med andra ord!

Kul att så många läsare börjar hitta tillbaka till mig även om jag visa dagar är riktigt värdelös på att skriva!


Middags tips!



Dagens middag blir Mexicanska kycklingwraps, det är en vinnande favorit hos mig och jag bara älskar det!
Även R gillar det väldigt mycket (även om han äter sojakyckling istälelt för äkta), men det va han som fick välja middag idag och det här blev det!

Receptet hittar ni på :
http://www.alltommat.se/recept/mexikanska-kycklingwraps-1855/

Verkligen att rekomenderas !

Ses senare /J.björk

Måndag.

Har haft en toppenhelg, en grym fest lördag och en mysig bakis söndag!
Men nu är det nya tag igen! Måndag som sagt!
Ska nu slänga i mig en frukost och sedan ge mig ut på en Powerwalk, hoppas jag får sällskap av helené.

Slänger upp bilder från helgen lite senare !

/Johanna

Partyparty!

Ikväll blir det festa med mina kära vänner och sedan fortsätta med dans till baccus sång!

Dagens att göra lista:

- Åka till mormor och fika!
- Följa med pappa och hjälpa honom hämta lite saker.
- Välja kvällens outfit till både mig och Robbin.
- Duscha, sminka mig, håret och naglar.
- Fixa musik

Har rätt gott om tid på mig så är nog inga problem att hinna med!

Visserligen tar jag extremt långtid på mig med det mesta!

Bilder från kvällen kommer absolut komma upp här imorgon!

/Johanna


Sko eller inte sko?

Min pojkvän och jag är lite av olika åsikter, jag har skickat efter ett par skor med 12cm klack och han blir rasande av bara tanken, ja tillochmed så sur att jag får lov att välja mellan honom och skorna.
Han tänker inte Acceptera att jag blir längre än honom. Det finns inte i hans värld.
Jag som älskar höga skor (Vilket R tycker ser slampigt ut) får nu välja mellan min pojkvän och ett par skor!
Är det inte sjukt larvigt?
Fine, jag kan lika gärna ge mig och säga, "okej jag skickar tillbaka skorna, vem bryr sig" men jag känner faktiskt att jag bryr mig.
Ska man inte kunna klä sig i vad man vill längre? Ska han inte acceptera mig ändå?
Jag skulle iallafall acceptera om han gör val i livet (JA FATTA, DET HANDLAR BARA OM ETT PAR SKOR).
Så länge det va val som fick honom att  må bra & känna sig fin.
Vad gör det om jag är ett par cm längre än honom för en kväll?
Kan va en kväll då han inte ens är med! Men nej då, han retar sig så mycket på skorna så han tänker elda upp dom!
Detta skoproblem resulterade i en mindre rolig kväll igår! En kväll jag trodde skulle bli mysig o trevlig blev istället bråkig och tjaffsig (över ett par skor!!!).

Fick jag välja själv så skulle jag göra mig ett par centimeter kortare (kanske 5cm) men nu kan jag inte välja!
Jag är för lång för att använda höga skor och för kort för att kalas lång! Härlig längd man fastnat i! SUCK!



Jag älskar skorna och han hatar dom!
Borde jag ge mig eftersom han uppenbarligen "mår så dåligt" av tanken att jag blir längre än honom eller borde han ge sig eftersom jag verkligen älskar höga skor och verkligen vill ha dessa?




Eva och Adam

Ni vet Eva och Adam som först kom ut som halvtimmesavsnitt på svt i flera säsonger och sen fortsatte det i en film?

Jag va hur som helst helt besatt va den serien, hade alla serier på film och va stört kär i killen som spelade Adam.
han va min drömprins! (Kan tilllägga att jag va störtkär i en kille som faktiskt va väldigt lik honom också).

Hittade en gammal låt som va med i filmen som kom ut ett par på senare.

Kul att höra musik som man  har minnen till, musik man nästan glömt bort att den fanns!



Kissie ? ? ?

Läste en ett par nummer gammal veckorevyn där det stog en del om BloggAward!
Upptäkte att det finns otroligt många  duktiga bloggare som man inte hade en aning om men bestämde mig också för att gå in på den "Ökända" Kissies blogg som jag läst om lite här och där men aldrig varit tiräkligt intresserad av att gå in och titta på hennes blogg.
Nu kan jag säga som så att det va första och sista gången jag klampade in där !
Herrejvälar vilken tjej, Finns inte ord för hur visa människor beter sig!
Tänker inte säga mer än så men gå in och titta själv (Inget positivt tips utan snarare avskräckande)
Http://Kissie.se

Tänk att det finns dom som har viktiga och intressanta saker och berätta men istället väljer dagligen tusentals person att gå in och läsa hennes blogg.. Fy skäms på alla er!


Gårdagens köp:

RICH LIPGLOSS by H&M
ISA DORA eye shadow palette
Ögonskuggspensel
Nitlinne - H&M
Vit topp med tryck - H&M

 





"Kan du vissla Johanna, Ja vist kan jag det"

Jag är så fruktansvärt sugen på att åka och sola, Få lite värme, färg och energi samtidigt vore ju underbart.
Men orka åka buss, det är frågan ?


Fredag..

Vaknade 06.00 i morse av att Micke ringde till Robbin och sa att det va blixthalka på vägarna och att han skulle köra försiktigt, Jag som väldigt lätt blir nojig när det handlar om bilfärdar och trafik låg i panik i flera timmar efter att Robbin åkt till jobbet, ser alltid det värsta framför mig.
Usch..

Igår va det tänkt att  jag och frida skulle ta en sväng till Nyköping, äta och kolla lite i affärer och bara ha det trevligt..
Bussen kom aldrig så det blev helt omvända planer och vi tog då istället tåget till Södertälje.
Va en trevlig dag och jag va helt slut när det va dags att bege sig hemåt, en hel del skratt blev det på tågresan hem då min trötthet satte sig på mitt tal, Inga ord kom ut rätt, va helt galet!

Lägger upp bilder senare på det som inhandlades. Blev ingen stor shopping men en påse blev det att ta med sig hem iallafall!

Nu ska jag springa ut till postlådan och se om jag fått något roligt! Skor kanske?



Min lilla hundvalp*


God morgon...




Powerwalk.

Igår kväll när vi gått och lagt oss låg vi och gnällde på våra kroppar, Ni vet Sambohullet som kommer så fort man bor ihop och börjar dela ovanor. Skräp mat, rökning, chips, godis, läsk osv.
Det ä ju svårt att låta bli att äta själv när ens sambo köpt sig en chipspåse eller är sugen på pizza.
Man drar alltså ner varandra i suget.
Vi har nu båda två under ett halvår gnällt på dom kilon vi båda gått upp sen vi träffades så nu är det helt klart dags att ta tag i saken. (Det har vi sagt förut men nu tror jag vi klarar det)
Det blir minst 4 Powerwalk (en timmes snabbpromenad) i veckan med början idag!


Dagens Outfit!




Helt plötsligt hör jag en motorcykel när jag sitter här o bloggar, kollar till på tvn för att se om det va från tvn det lät, helt plötsligt står Richard och Emil utanför på en hoj, kändes som ett vårtecken (men tyvärr är det ju höst).



(Mina bröder Richard & Emil)

Förövrigt så har Richard verkligen chockat mig och lyckats gå ner 9kg ! Härligt att se, ger mig och Robbin lite extra motivation när man ser att andra i ens närhet lyckas :) .


XXO / J.Björk

Engla.

Jag har upptäkt att Engla är en grymt, välskriven men enkel bloggare. Hon är helt klart min nya favorit.
Det är en tjej som skriver om både familjelivet, mode men även så mycket mer. Skön känsla i bloggen helt enkelt!
Härligt att se tjejer som gått så långt på bloggandet. Hon förtjänar helt klart att vinna bloggaward!

Nu blir det till att göra nåt åt håret, sminka mig och sedan hitta något att ha på sig när det är dags att gå på stan.
Shoppingoutfit´s ska ju gärna både va enkel att få av (Ja förstå mig rätt nu) när du ska prova kläder, snygg och matcha dom flesta plagg, Mjukisdress går ju bort direkt då det inte ger någon direkt helhet, speciellt inte vid skoprovning!

Så får helt enkelt bli ett par jeans och någon enkel överdel, en scarf och ett par stövlar. Lägger upp bild sen.

Måset springa ut i tvättstugan nu först eftersom jag glömde tvätten där igår eftersom vi åkte till Perra på kvällskvisten.

Hoppas på att få mina budgetfynd (skorna) på posten idag också, det skulle göra dagen perfekt!


XXO/ J.Björk


Sparkboll!

Maten blev klockren (Har som vanligt ett par vitlöksklyftor i så nu stinker man vitlök).

Blev nu bestämt att kvällens fotboll ska ses hos Perra, Ja man kan väl kanske säga att jag bjöd in oss lite på egen hand men vad gör det? Huvudsaken är att vi får trevligt o det är ju ingen tvekan om att vi kommer få det :).

Fick lösögonfransar på posten idag :) Nicenice.!



/Björk


Vem hade trott...

Har nu stått och fixat matlåda till morgondagen åt Älsklingen..
Jag kom då fram till en sak och börja faktiskt skratta för mig själv.

Vem hade trott.. för ett år sen att jag skulle stå och göra matlåder åt min pojkvän (Ja ni hör ju själva).
Inte bara matlådor, utan även tvätta hans kläder, gå och sucka på morgonen när han inte fällt ner toaringen, viker hans kläder och stoppar in dom i hans gerderob, Ja jag har tillochmed börjat bädda sängen varje dag!
(Haha, storartat tänker ni, det är väl sånt varenda människa gör varje dag, men Haaa, där har ni fel, inte jag)
För ett år sedan bodde jag hemma hos mamma (mellanlandade igen efter att bott i en partylya i gnesta 6månader. Mamma tvättade mina kläder, lagade min mat, la in mina kläderi min garderob osv.
Jag va tjejen som levde för helgens bravader, längtade redan på söndagmorgon till nästa helg, Jo vist jobbade jag, men vart gick pengarna? Alkohol, cigg, partyoutfit´s, taxiresor osv.
Nu går pengarna till helt andra grejer (Förvisso har jag knappt en krona nu förtiden men ändå).
Jag är helt enkelt impomenar över hur man helt plötsligt ser på livet med helt andra ögon.


           Min syn på Livet :

  • Singellivet? (Älskde singellivet, Wow, slippa anpassa sig för någon annan och flirta järnet!)
  • Krogen? (kunde jag så skulle jag tillbringat all min tid där)
  • Shopping? (Minst en gång i veckan annars går jag under)
  • Laga mat? (varför ska jag laga mat när man kan äta ute)
  • Priser? (Jämföra priser? Jag? Sällan!)
  • Jobba? (Jag jobbar enbart för att få ihop till mitt fest & shoppingliv, resten får va)
  • Hemmakvällar (Aldrig i livet att jag skulle ta en hemmakväll en Fredag eller Lördag, va fan är vardagarna till för?)
  • Krig (Fanns alltid någon att bråka med, förvisso tycker jag fortfarande att jag nästan alltid va oskyldig)



  • Min syn på livet NU
    :
  • Förhållande? (skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan Robbin, Hur kan man vilja leva som singel?)
  • Krogen? (Kul någon gång ibland, INTE varje helg!, föredrar hemmadrickande med vänner)
  • Shopping? (Okej fick jag välja skulle jag shoppa massviss, men nu sker det max 2ggr i månaden)
  • Laga mat? (Varför ska vi äta upp pengar vi skulle kunna göra nåt mycket roligare för?)
  • Priser? (Jämför nästan allt nu, kollar tillochmed reklamblad efter bra erbjudanden)
  • Jobba? (Letar som en galning och önskar verkligen att jag hade ett jobb, skulle jobba jämt!)
  • Hemmakvällar? (Finns inget mysigare än en hög filmer, snacks och värdens bästa kille att mysa med en fredagskväll)
  • Krig (Att bråka för nöjes skull är absolut inte min grej "längre"!)


Gud vad min uppfattning på saker och ting ändrats. Tror jag börjar bli vuxen *skratt*, Bättre sent än aldrig eller va säger man?



Nej nu ska jag ut och ta sista tvätten och sen börja göra middag till mig !


Onsdag.

Lyckades nu i morse att gå upp "tidigt"....
Ja vad som är tidigt för mig är kl 9.00 (vilket faktiskt är 5timmar tidigare än jag vant mig vid sista tiden) Känns strålande att klockan bara är ett och ändå har jag hunnit med så mycket.
Har idag kollat upp det här med bidragshjälp (Eftersom jag nu är i en sån situation att jag inte klarar av mina utgifter själv så har jag bestämt mig för att ta hjälp), Det är inget jag är stolt över eller nåt jag egentligen vill göra, fick jag ett jobb så skulle jag hoppa av glädje och mycket hellre jobba för mina pengar.
Vill också tacka min stjärna för den slant jag fick idag, tack underbara, älskade du.
Har nu haft råd att betala av alla skulder till familjen (Skönt, då jag tidigare aldrig behövt lånat pengar).

Har på morgonkvisten (eller kalla det förmiddag om ni vill) tagit ett långt, riktigt varmt bad och läst veckorevyn!
Är det inte underbart härligt med den insperation och glädje en tidning faktiskt kan ge? Riktigt avkopplande!
Hjälpte sedan mamma med att skicka iväg lite grejer via datan och sen begav vi oss till mormor där det blev fika och småprat.

Nu ska jag sätta mig (IGEN, för er som vet att det inte va länge sen jag satt o pilla med det) och fixa Viasatboxen.
Den höll i två veckor tills den la av igen så nu är det bara att ta fram dom tekniska små fingrarna och göra någonting åt det innan det är Bondesöker fru och efterlyst ikväll!
Händer det igen blir jag fan arg och tänker ta fram nåt annat än min lena röst när jag ringer Viasat (som för övrigt kostar miljoner att ringa till från mobilen)

Nu väntar jag ivrigt på LÖF, Nagellacken och skorna jag skickat, Bästa är att allt redan är betalt och klart!


Hörs senare! / J.Björk

lyx..

Efter att stått i duschen i 30minuter (Gud va jag saknar att ha badkar att mysa ner sig i) smörjde jag in mig i en Jasmin-bodylotion, helt underbar på huden.
Så nu sitter jag i morgonrock med håret i ett stort badlackan och en varm kyckling soppa att sörpla på.
Helt underbart mysigt o Höstvädret.
Fick nu ett sms av Micke där det stod att dom slutat jobba nu,  Wiiie snart är min Robbin hemma då.

Nu vill jag att dagarna går fortare..

Torsdag - Stan med Frida för att fönstershoppa lite och kanske äta något gott.

Fredag - Hemmamys med Robbin (Då han är ledig på lördag första gången på 9dagar)

Lördag - BACCUS , förfest hos kusinen Jessica och sen dansa kjolarna av oss till bandet Baccus.



Den där promenaden ner till postlådan känns ganska långt bort just nu, men måste ju innan klockan blir 18.00.
Hur ska detta lösas?

/Johanna Björk

Tradera!

Har upptäkt Tradera, riktigt farligt för en tjej som mig som fastnar i alla fällor.
Det första jag gör -IDIOTIDIOTIDIOT- är att testa hur man gör, ett litet klick och helt plötsligt "vann" jag en budgivning på en "Chanelväska". Va inte riktigt min tanke så just nu är jag i färd med att upphäva affären (Måste ju finnas någon sorts ångerrätt, eller?) Men det verkar inte gå så bra.

Har också klickat hem lite nagellack och annat smått och gott men det är ju småpengar i jämförelse.

Jag vet, ni behöver inte ens säga det, jag är SKIT KORKAD!

Ångesten flyger över mig som vildvitror! "NU SKA BLODET FLYTTA", Ja vore det på riktigt så skulle jag kasta mig ut från mitt gömställe så dom fick slita mig i stycken och äta upp mig!
Jävla ångest.

Men va fan, vad har Anna laddat ner för musik till mig?
Tunnan och moroten - kärring jäven (ingen låt jag rekomenderar någon)

Nu ska jag städa bort ångesten som hänger i hela lägenheten.







Mina för minimipris

Marseille, 12cm klack, strlk 38


 Dessa skönheter blir i dagarna mina, blir jag nöjd med dom så är det dom som får följa med ut och dansa på Lördag! Billigaste skorna jag köpt i hela mitt liv, Riktigt fynd!




xo / Johanna

förlora kampen mot shoppingguden/djävulen?

Hittat en så sjukt underbar väska frå Miu Miu, en väska jag aldrig skulle släppa taget om om den bara ville bli min,
Det är en svart skönhet i skin med guld detaljer och fodrad i höstens lila! WOW!

Jag skulle äta nudlar i ett år för din skull baby !


Hittade även liten andra sköna plagg fast till betydligt lägre priser. Än så länge har den goda ängeln på min axel som säger "GÖR DET INTE" låtit betydligt högre än djävulen på den andra axeln som säger "Gör det, köp rubbet". Men som sagt, titta kostar ingenting och NLY-pengar har jag  ju att spendera!





Shoppingglad.

Tacosen blev grym, Robbin åt som en hungrig varg och han knappt svälja mellan tugorna.
Kvällens avsnitt av Färjan va ju en höjdare, Jag skrattade i ett !
Nu efter att jag gjort matlåda till Robbin och nu snart ska slänga mig på disken är det sen lite datatid.

Jag tycker det är underbart just nu, Efter att ha varit väldigt låg i "evigheter" har jag nu haft fin energi i flera dagar nu. Känns riktigt bra. Jag orkar ta tag i vardagssysslor och börjar försöka vända tillbaka dygnet.
Hoppas det tar lång tid innan nästa nedgång i mitt psyke kommer.

Har idag pratat med min Mentor på skolan och kommit fram till att jag ska ta tag i studierna längre fram när jag har mer balans i livet (Ekonomi osv) så att jag faktiskt har råd att ta mig in till skolan, energi att lägga i studierna och inte bara på hur man ska lyckas betala räkningar. Men ja ska ta tag i det så småning om, Bara inte riktigt än!




Eftersom jag nu gjort mig av med en klänning (Returnerat eftersom den inte höll den standard jag kräver.)
Dålig kvalité så att säga. Så får jag nu in några extra slantar. Känns skönt..
Det är väl detta som är nackdelen med Nätshopping, att man inte har en anning om hur kläderna sitter på, hur kvalitéen är eller om den överhuvudtaget är snygg.

Har hittat ett par snygga skor som skulle passa bra i min skogarderob. 12cm klacken skulle dessväre innebära att jag blev längre än min karl (vilket är totalt oacceptabelt i hans värld) . Men jag tittar på dom och jag ser en framtid mellan mig och dessa skor, så jag åtsidosätter nog min pojkväns åsikter den här gången.


Skulle förövrigt bli rik idag (Ett kedjesms som gick runt) OCH tro det eller ej så upptäkte jag faktiskt att jag hade NLY-pengar som jag inte hade en aning om, Ja nu är det förvisso så att det är inte så att jag blivit rik men ett par skor räcker dom kanske (nästan) till iaf!

XXO / J.Björk

Insperation

Sitter nu inne på nätet och kollar lite armband.
Valde ut tre relativt "simpla" (= skapligt billigt material och inte allt för avancerade) för att lägga ut här.
Dessa tre armband skulle tillsammans kosta 1448kr.
Varför kan inte jag sälja mina smycken för samma slant ? - Det vore ju rena guldgruvan!


Måndag

Har nu varti på banken och "sålt" fonder för 6000kr, satt in 500kr på "betalaräkningskontot" & handlat mat till kvällen.
Eftersom R varit så grym och jobbat hela helgen - Inte haft någon mystid ihop - så tänkte jag laga tacos idag, tror det blir uppskattat av honom när han vaknar upp ur sin dvala.
Har också kostat på hemmet lite nya små saker som t.ex. nya bordstabletter (Så nu har vi några att variera mellan i köket.)
Längtar tills det är jultider så man får pynta och inreda med lite rött och varma julfärger. Ska bli mysigt!

Nu är hemförskringen betald så alla räkningar för månaden är betalda. SKÖNT!


Jag önskar att jag kunde få köpa något fint att ha på mig tills på Lördag men dom pengarna finns helt enkelt inte.
Får helt enkelt mixa ihop nåt fint av det jag redan har.

Nu blir det vika tvätt, fixa grönsakerna inför middagen och sen pussa sönder killen som ligger i min säng!





Banken.

Nu springer jag för att hinna med banken innan dom stänger.. hepphepp!

Fonderna ska fixas till och pengar ska sättas in!

Hörs senare!


kunde inte låta bli.

Settat uppe och letat möjliga jobb - Nej det går inge vidare - men jag har humöret uppe.

Jätte glad att R fått jobb men mindre glad att vi ungefär har två vakna timmar med varandra (och då är han så trött att han bara duschar, äter nåt litet och sen landar i sängen)
Ganska tråkigt för mig som suttit hemma och väntat på honom en hel lång dag.
(Men jag är inte bitter, jag är glad att han fått jobb)
Hoppas bara att jag också hittar ett snart så slipper han kanske slita ihjäl sig stackarn.
Jag älskar honom otroligt mycket och har som plan att leva med honom resten av livet så han får inte slita ihjäl sig än!

Är förövrigt över ett år sen vi blev kära i varandra (kära i varandra lätt lite mesigt, men det är ju sant!), Firar snart vår 1års dag som par.
Det är stort för mig då det här är mitt första riktigt seriösa förhållande.
(Ja ni kan komma och säga men den då?) Men ingen annan räknas längre i min värld.
Alla andra pojkvänner/killar har varit snedsteg i jakten efter kärleken.
Känns skönt att det är över med såna snedsteg (eftersom jag hittat mannen i mitt liv)

Och jag menar se på de "pojkvänner" jag haft, hur dom behandlat mig, hur dom behandlat andra, vålsamheter och tråkigheter, räddsla osv.
Nej jag tar det som en lärdom, det är inte en sån kille jag vill ha, Jag vill ha Robbin!

Tänkte egentligen bara gå in och säga Godnatt (Eftersom jag nu ska bli duktigare på att uppdatera här)


Natti natti, Nu ska jag krypa ner brevid Robbin & Sessan

Pusss!

Nu är kärleken hemma!

Nu har jag varit och ätit middag hos mamma, blev potatisgratäng med fläskfilé. Riktigt gott och alltid lika trevligt att få bli bjuden på mat och samtidigt få träffa familjen.
Efter det så blev det en sväng i regnet upp till kyrkogården, tände ett ljus hos brorsan.

Är riktigt stolt över Robbin som jobbar för fullt nu och jobbat hela helgen, vilken vändning :) , stolt som en tupp är jag över dig älskling!

Önskar bara att jag också kunde hitta ett jobb, ett jobb jag skulle kunna trivas med..
Ge mig tips på lediga jobb någon?

Nu blir det springa ut i tvättstugan en sista gång för i kväll och sedan mysa ner mig i soffan med han med stort H !
Vill se framsteg nu, och tror jag börjar se dom! (Iaf hos karln)


Puss/ Johanna


Min ängel

3år & 5månader . Det är så länge sen på klockslaget jag förlorade dig.
Min bästa vän, min 11månader äldre storebror, han som lyssnade när jag grät och fick mig att inse att jag va värd mer än att ligga och gråta över människor som inte förtjänade mig..
Han som två veckor innan han togs ifrån oss övertalade mig till att inte ge upp skolan, att kämpa på, Han viste att jag skulle klara av det.
Han som fick mig att känna mig bäst, att jag skulle klara allt.
Pontus kommer alltid va min bästa vän, När allt känns piss kan jag sitta i evigheter och bara titta upp mot himlen bortom alla gärden där man skymtar Kyrkan där du nu ligger.

Jag har blivit en bitter människa, en människa som kan missunna andra människor lycka. Kan bli arg när jag ser syskon som har jätte fin kontakt. Jag blir arg och avundsjuk!
Jag blir arg när jag ser syskon som knappt håller kontakten, som aldrig skulle tänka på att tillbringa tid ihop när dom inte måste. Det gör mig arg att dom som har kvar varandra i livet inte tar vara på varandra bättre!
Jag vet att det är lätt för mig att säga, för ni - HELT ÄRLIGT - förstår faktiskt inte.
Ni kanske har förlorat en farmor, morfar, eller en bekant? (Ja, och då helt plötsligt förstår ni vad sorg är).
Jag säger inte att det inte är sorg att förlora en farmor eller någon annan äldre släkting (Jag har förlorat både farmor och farfar) så jag vet att det känns trist och är riktigt jobbigt det med men dom levde 65 och 73år längre än vad min bror fick leva.
Dom hann få barn, barnbarn och barnsbarnsbarn, dom han både vara barn, tonåringar, vuxna och åldras.
Dom fick sIN tid att se världen, tid att bestäma vad dom ville göra med sina liv.. Dom hade all tid i världen.
Pontus hann aldrig komma förbi tonåren, han hann aldrig avsluta sina studier. Han fick inte tid att uppleva och se allt han drömde om! Det är orättvist!

Jag är bitter över dom människor som lekte med våran sorg & på Pontus bekostnad. Dom som satt och snackade skit om att det var Pontus fel (Ni var inte där, det va vittnen som vittnade falskt i rättegången mot Pontus), Folk som gick ut med att dom va Pontus jätte nära trotts att dom kanske enbart träffat varandra på någon fest, tillochmed folk som Pontus inte tyckte om va helt plötsligt hans bästa vänner.. Det är så fult att vilja få uppmärksamhet på andras bekostnader!


Jag kan bara säga att han då, nu och föralltid är min bror, bästa vän och den jag litar på mest!
Älskar dig fruktansvärt mycket och ser framemot den dagen då jag åter dig får se <3






Finns bara smärta, en smärta jag inte önskar någon../Lillsis


Städtagen!

Har i helgen vart i städtagen minst sagt. (det är ju tur att det inträffar en gång om året iaf)

I fredags ville Robbin gå och sova tidigt (att han inte kan sova utan att jag ligger brevid och är knäpptyst är fruktansvärt) eftersom han skulle jobba hela helgen.
Jag respekterar det och tycker att han är grym som jobbar o står i för att vi ska kunna leva (Ja, jag räknar tyvärr in mig där). Men just denna fredag funkade helt enkelt inte,
Att gå hemma utan jobb får en verkligen att må piss, man får chansen att tänka på vad man förlorat i livet och vad man inte har. Man hinner fundera över hur bra allt går för folk runt omkring.
Dom har jobb, pojkvänner, hus, barn, förlovningar, pengar, bilar, fina hem, mycke vänner och inte minst ork till livet.
Ja så för mig som väldigt lätt och ofta kommer ner i mina svarta hål är det här med arbetslöshet, inga pengar och att bli lämnad med mina tankar fruktansvärt!
Så i Torsdagsnatt drog jag ut o sprang i regnet, behövde få komma bort, satt på en sten i säkert en timme och kollade vad regnet gjorde med omgivningen.
På fredagen sov jag till 17.15 (Deprimerande JAG VET), Men att sova bort alla jobbiga tankar funkar rätt bra. tills man måste gå upp och ta tag i sitt liv. Så Robbin drog upp mig ur sängen och fick mig på humör.
Så när det va dags att sova vid 22-tiden va jag helt enkelt inte trött alls, så blev storstädning och sen vid 03.30 åka till Södertälje med mamma och hämta hem lillebrorsan.

Rensade ur bland lite kläder, en hel del skickades iväg till insamlingen (Röda korset eller vad det är).
Jag är ingen samlare i det stora hela, har väldigt lätt att kasta saker (Finns ju personer som sparar på alla "bra att ha saker", jag är inte en av dom) Men när det gäller kläder är det svårt, varenda plagg har en lång historia bakom sig..
Hittade iaf åtta par Jeans som jag faktiskt kan ha, När man är pank så kan man bara rota sig in längst in i garderoben och hitta gammalt börtglömt som är helt okej :) .
Grymt, är som nytt ! :D


Bilder från 80års festen.


"80årskalas Outfit"


Förra helgen va det 80års firande som gällde, Robbins fina farmor fyllde 80bast vilket resulterade i lokalfest i Järna, God mat, mycket släkt och trevligt prat.
Kalaset rullade på fint även om det kändes som att klockan var elva när den i verkligheten bara var sex.
(Att det berode på att första alkodrycken drags kl två är antagligen boven till dramat) Men som sagt riktigt trevligt.
Att kvällen sen slutade som den gjorde var mindre trevligt, Min underbara lillebror och hans vän kom och hämtade mig någonstans i Järna där jag satt o frös i väntan på att få komma hem.
Tackar gudarna för att jag har en sån underbar mamma också som betalade resan hem eftersom dom som ören jag äger just nu antagligen inte räcker längre än ett par ynka meter.

Här kommer lite bilder från dagen iaf :) , Bilder säger ju mer än 1000 ord som sagt.

    

   
    
  


   



Skäms lite över att inte vart här någe.

Har inte varit inne på min blogg på evigheter, haft fullt upp med plugg, jobb, jobbsökande, hemmet, pojkvännen osv.
Jag önskar att jag inte hade ett sånt enormt sömnbehov, behöver verkligen några extra timmar i vaket tillstånd!


Idag har jag sovit längre en normalt, vi kan säga 4timmar längre än normalt, MINST!
Vaknade vid kl två av att min nyblivna datanörd (Ja det är Robbin jag menar) satt o spelade Maffia spelet på fejjan!
Pussade sen lite på killen som satt framför dumburken och åkte sen ner till mamma där det blev Frukost/lunch/middag och ett skönt bad.
Va sen tanken att vi skulle åka och gratta Robbins sköna farmor som fyller 80år idag, men så blev det inte.
Robbin ringer och frågar med sin lenaste röst om det är okej om han och en vän åker och tatuerar sig..
Så jag hoppas att han tog en sväng förbi och grattade henne iaf. Men storfirande blir det ju på Lördag så det ska bli roligt!
Jag har också ringt och satt ner vårat tvutbud (vi behöver inte Golfkanaler, 50filmkanaler osv) så nu har jag minskat priset 500kr per månad iaf! (Pengarpengar)

När jag sen en timme innan Idol satt och "mecka" med tvboxen och försökte få igång den (som igår kväll lagom till Idol sluta fungera) hör jag ett ljud, min första tanke va att granntanten hade besök av sina barnbarn. - Barnskrick va det som klingade i mina öron - . Men ve och fasa det va fel.
Det va min lilla Prisessa som satt livrädd och krafasde och skrek på hjälp vid köksfönstret. En av dom elaka stallkatterna satt uppe på vår veranda och va helt klart bered att slita vår lilla "fina prinsessa med familj" i små bitar.
Tur då att stora starka matte kom springa i undsättning. Nu vågar nog ingen av de elaka kattarna närma sig min bebbis mer!

Nu är det mys i soffan och vänta på att Robbin kommer hem!

Ses inom kort! /J.B


RSS 2.0