lägenhet

Lägenhetsvisning..


Nu bär det av mot Åkers där det är dags att kolla på lägenheten..
Håll tummarna, så får ni höra sen hur det gått!


V 22.

I v.22 ser jag ut så här..

 


Fredag..

Fredagen..


 Gårdagen blev lugn och skön. En mysig promenad ner till stan där vi lämnade tillbaka hyrfilmer och hyrde ett gäng nya. Gick sen förbi Anna på Vero Moda för att säga hej innan hungern tog oss vidare till Donken.
Där blev vi sen ense om att ouppfostrade ungar är det värsta som finns! Hade en pappa med två pojkar bakom oss när vi satt och åt. Ungjäveln hängde i princip i ryggen på mig, satt och tittade på oss och satt på rryggstödet bakom mig och lekte apa. Pappan sa inte ett knyst!
Hade sån jävla lust att säga till gubbfan vad jag tyckte och tänkte men jag tyckte våra blickar och högt prat om ouppfostrade ungar borde räckt.
Gick sen hemåt igen och bunkrade upp medd popcorn och annat gott och la oss på soffan där vi blev liggandes resten av kvällen. Ibland är det skönt att vara gravid!


bebislycka

Bebis-lyckaIgår
fick Robbin känna sin första spark. Va en liten vilde där inne hela dagen igår och han sparka konstant från morgon till kväll.
Robbin låg och kände o klämde på magen och vågade inte hoppas på att få känna av lillen där inne, men det gjorde han. En klockren spark i handen fick han och Robbin är nu ytterliggare ett steg närmare papparollen.

Känns skönt att Robbin kan få känns av livet där inne han också <3sjöutsikt.

Åkers styckebruk!bilder tagna av Denniz blomberg.Bilderna ovanför är tagna i natt i Åkers styckebruk. Bilderna överst är där vi fått lägenhet (Som vi imorgon ska åka och titta på).
Frågan är om vi nu behöver låna en båt istället för bil för att ta oss dit imorgon?


lögn

JAG LEVER I EN LÖGN!!

Musik i öronen och ut i skogen för att rensa tankarna.. Som om det skulle hjälpa!

v 22


tisdagsmys

För idag var det Tisdag!

Har fått ny grannar i lägenheten ovanför, En hel elefantfamilj med enormafötter som trampar fråntidig morgon till sent in på kvällen. Välkomna, eller?
Vaknade iallafall imorse av att klockan ringde, dags att stiga upp för att ta sig en promenad till stan för ett möte med Magnus. Det gick bra och va bara ett par funderingar. Han kom väl fram till ungefär samma sak som jag redan gjort (Att gravida inte är så "heta" på arbetsmarknaden).
Han tyckte däremot att jag än sålänge inte såg gravid ut (Huah?, Öppna ögonen karl!).
Efter mötet så tog jag en banan i väntan på Elin medans två pundare satte sig brevid mig och började deala droger, Mysigt så där på morgonkvisten!
Blev sen en lång frukostfika och därefter bankbesök för att spärra mitt kort.
Att det va lång kö där en del av oss fick vänta i 30-45min medans andra kom in, gick fram och fick hjälp direkt gjorde mig fan arg! Vad va poängen med min kölapp om alla som kom efter och inte hade någon lapp (Maskinen gick sönder under tiden vi köade) fick gå före. Irriterad gick vi tillslut fram till disken (Samtidigt som en annan liten kossa tänkte gå förre mig IGEN) och tantjäveln där bakom va inte trevlig för fem öre! En riktig bitterfitta som inte borde jobba med service! Tummen ner för henne.
Fick sen skjuts hem där det genast började städas. Tog tag i balkongen också och nu är den riktigt mysig!
Har på kvällen träffat Jossan en stund då hon va ute o gick med vovven och sen därefter kollat Allsång och morden i midsommer med Robbin.. En mystisdag med andra ord!
Och bäst av allt, Vi har fått en lägenhet. En tvåa på 73kvm så i helgen blir det att åka och titta så tycker vi om den lämnar vi Södertälje (Med lättnad för lillgrodan men samtidigt sorg då jag faktiskt börjat trivas riktigt bra).
Sa jag att jag gått in i v.22 nu, Så med lätta steg närmar vi oss lillagrodan som redan nu är över 25cm lång.Uppdatering

UPPDATERING:Lite stolpar på vägen

För att det inte ska kännas så långt har jag satt upp en liten kalender fram till Bf. Kommer använda mig av denna och fylla på med fler spännande inbokade dagar med tidens gång.
Kanske kommer en flytt upp, vem vet?

Juli

24:e - Släktträff med mammas sida av släkten, En årlig grillkväll vi kört dom sista åren som brukar va väldigt trevlig. ca 20pers blir det.
27:e - Beställning av vagn, babyskydd, babysitter mm från Babyland.
27:e - Fika med Elin, Möte med Magnus.
30:e - Kolla in ny lägenhet.
31:e - Sanningens ögonblick för oss alla.


Augusti
2:a - Svara Ja eller Nej på lägenheten.
2:a - Hälleforsnäs med Mamma & Mormor, En utflykt med Fika och shopping.
4:e - Möte med Magnus kl 13.00
5:e - Besök hos barnmorskan, Ska få höra Grodans hjärtslag.
5:e - Robbin går på Semester, 2 veckor med älsk.
5:e-6:e - Kryssning med familj och släkt.
10:e-18:e - Turkiet med älsk och två vänner. Blir sol, shopping, goda drinkar och njuta av livet.
19:e - Både jag och Robbin börjar jobba igen.
27:e - 100dagar till beräknad bf.

September

-

Oktober

1:a - Om vi tackat Ja till lägenheten är vi numera Åkersbor.

16:e - 50dagar kvar till beräknad bf.

November

2:a - Jag och Älsk har krigat tillsammans i två år. Genom eld och vatten!
29:e - Robbin (med tvilling) fyller 26år, vilket pangkalas!

December

1:a - första advent, här ska det julpyntas.
6:e - Bebis är beräknad att titta ut (Ja längre än så tänker jag inte vänta).lassagne.

Lassagne och biltvätt


Igår blev det middag hos svärmor, Lassagne som va riktigt superduper god. Vi fick med oss hem så ska ta mig en bit till middag snart faktiskt! Vi hade det mysigt och kollade igenom bilder på Robbin och hans syskon när dom va små. Fick se bilder på Robbins pappa när han va i Robbins ålder och fy fan säger jag bara! Rena kopior verkligen!
Efter några timmars mys åkte vi och tvättade bilen och sen hemåt där det blev lugnt med film och mys resten av kvällen..
Nu idag blev det en sväng på stan med Robbins syster Anna. blev en mysig fika med massa prat..
Va duktig och både gick ner till stan och hem igen (inte för att det är långt eller så men..), Har blivit lite väl lat sista tiden och man blir ju inte smalare direkt ;) !

 
 


Sessan vet..

Sessan vet hur..

Sessan vet hur man muntrar upp matte, En liten present i form av en mus borde hjälpa!


Släktträffen.

Den årliga Släktträffen!

Igår va det den årliga släktträffen, va helt slut efter nattens bravader där innan. Kan medela att det utan tvekan spökar i vår lägenhet men det va väl det minsta problemet jag hade den natten!
Nu mera är mitt hem ett alkoholfritt hem! Vet inte hur många LITER öl, alkoläsk, sprit, likörer mm jag har hällt rakt ut i slasken!
Det va ett sant nöje kan jag säga och det kommer ta tid innan jag accepterar en droppe igen!
Men tillbaka till spökerierna! Vad folk än säger så kan inte MYNT (flera stycken) röra på sig själva! Det va ett spöke utan tvekan!
Släktträffen som innehöll mat, mat och mat (Jag hade någonting i munnen från kl15 till kl21.) Allt från middagen som bestod av grillmat och massa plock, cheasecake, daimtårtor, popcorn, godis, chips, nötter och läsk! Fick ett par kommentarer om att jag åt en hel del, Men är man gravid så är man!
Sen va det en massa mys, skratt och prat! Blev en hel del prat om graviditet osv eftersom vi nu va två som va gravida i sällskapet! Så nästa års släktträff är det minst två stycken nya stjärnor med oss.


 

 

 

 

 


ensam är stark..

Och när det inte finns ord??

.............................................................................
.............................................................................
.............................................................................
.............................................................................
.............................................................................


Åh min gud..

Gudagåvor!

 

Åh min gud lillGrodan behöver ett par fårskinstofflor för att överleva vintern.
Åh min gud Lillprinsen behöver ett par Lacostskor framåt våren.
Åh min gud Bebisen behöver ett par Tygskor till sommaren.
Åh min gud skrutten behöver ett par Ralp Lauren till hösten.
Åh Ja, min gud jag älskar skor!

uppskrämd av klanten..

Alltid ska man bli uppskrämd..

Vi åkte till Strängnäs för att hämta upp Tommy, han mötte upp oss på en liten cross som sen dog. Efter många försök tröttnade Robbin och slängde sig ur bilen för att själv försöka få igång den.. Jag sitter då kvar och tittar efter honom som börjat springa ner för backen med crossen. Sen på två sekunder hinner bebisen göra 3volter (Apropå det så sparkar han hejvilt just nu) i skräck medans mitt hjärta stannar då jag ser att crossen slår tvärstopp och både Robbin och crossen hamnar i en liten hög på asfalten. När han reser sig upp skrek jag för mig själv i bilen att jag skulle slå ihjäl honom (En helt vanlig reaktion när någon skadar sig, eller inte riktigt kanske?).
Han fick några jack i armbågen, ett i magen, ont i lår, handled och ena foten.
Jag tyckte så synd om klantskallen så jag skickade ut honom på ett par öl nere på stan (Hua, annars skulle jag få höra hans oj,oj,aj och stonkande hela kvällen så kändes lite som en vinn-vinn situation)
Tänk ändå va olyckan kan va framme snabbt. Nu va ju inte det här någon stor grej men tänk ändå..
Fy, för ens tanken!

Nu blir det film, dip och mys för mig o Sess..

Ett par bilder från förra Fredagens grillning kommer här:
Puss puss!Lite att se fram emot, uppdatering

UPPDATERING:Lite stolpar på vägen

För att det inte ska kännas så långt har jag satt upp en liten kalender fram till Bf. Kommer använda mig av denna och fylla på med fler spännande inbokade dagar med tidens gång.
Kanske kommer en flytt upp, vem vet?

Juli

24:e - Släktträff med mammas sida av släkten, En årlig grillkväll vi kört dom sista åren som brukar va väldigt trevlig. ca 20pers blir det.
27:e -  Beställning av vagn, babyskydd, babysitter mm från Babyland.
27:e - Fika med Elin, Möte med Magnus.
30:eKolla in ny lägenhet.
31:e - Sanningens ögonblick för oss alla.


Augusti
2:a - Svara Ja eller Nej på lägenheten.
2:a - Hälleforsnäs med Mamma & Mormor, En utflykt med Fika och shopping.
4:e - Möte med Magnus kl 13.00
5:e  - Besök hos barnmorskan, Ska få höra Grodans hjärtslag.
5:e - Robbin går på Semester, 2 veckor med älsk.
5:e-6:e - Kryssning med familj och släkt.
10:e-18:e - Turkiet med älsk och två vänner. Blir sol, shopping, goda drinkar och njuta av livet.
19:e - Både jag och Robbin börjar jobba igen.
27:e - 100dagar till beräknad bf.

September

-

Oktober

1:a - Om vi tackat Ja till lägenheten är vi numera Åkersbor.

16:e - 50dagar kvar till beräknad bf.

November

2:a - Jag och Älsk har krigat tillsammans i två år. Genom eld och vatten!
29:e - Robbin (med tvilling) fyller 26år, vilket pangkalas!

December

1:a - första advent, här ska det julpyntas.
6:e - Bebis är beräknad att titta ut (Ja längre än så tänker jag inte vänta).babyskydd

Vilken färg?

Det är lite som när man står och väljer mellan en tröja i olika färger, Oftast slutar det med att man köper flera men i det här fallet måste Jag/vi göra ett val..
Jag har "ett par" favoriter men som sagt. Nu är det inte ett par babyskydd vi ska ha!


Vad tycker ni?


Nemen .. :(

Ååh pytton!

Jag som skulle leka med Richard och Linda idag. Vi skulle åka och hämta en sak Jag och Richard köpt tillsammans. Nu blev det så att dom fick åka och göra det själva, Min mobil blev liggandes avstängd sen igår och efter att Sessan försvann ut i Södertäljenatten och vi va ute och letade efter henne till väldigt sent gjorde att jag sov väldigt länge idag. Va helt utmattad! Huvudsaken är att hon är tillbaka nu iallafall!
Blir nog en sväng till babyland idag med R och sen blir det nog middag och tv..


panikångest.

vilken dag det blev..


Började jätte mysigt med Jessica på stan, blev ett par saker köpte varav en dress jag köpte som bara blev fulare och fulare desto fler gånger jag tittat på den. Får se om den blir använd eller bara liggandes. Det är just därför jag inte ska handla på Rea, Allt blir enligt mej fynd när den innehåller en realapp så då följer mycket konstigt med hem..
Åkte ut en sväng till Babyland och där Jessica visade hennes blivande barnvagn och jag kände och klämde lite på min. Därefter körde Jessica hem mig och då kom bubblorna. Kände att det va påväg hela dagen, hade svårt att andas i mellanåt och fick sätta mig ner som ett mongo i kön på affären.
Ni som har fått panikångestattacker vet hur otäckt och hemskt det är och tänk er då med en bebis i magen.
Jag får verkligen panik, finns ingen luft och det gör ont, ont, ont, ont!
Tänker på Grodan som måste få luft och desto mer jag kämpar desto väre blir det.
Robbin är förstås grym i dessa lägen också! Stöttar, lugnar och får mig att kunna andas igen.
Det är dessa hormoner som spelar mig ett spel. Kan säga att det är ju tur att man inte vet innan hur dåligt man ska må i 9månader! Det är självklart värt det i längden men att må så här i flera månader till får mig att vilja lägga mig ner och ge upp.

Vid nästa besök hos barnmorskan blir det att se vad hon har för råd och tips för att jag ska kunna må bättre. Om det nu finns några sådana annars är det bara att kämpa emot tills lilleskrutt är ute i min famn..

Jag börjar nästan förstå folk som endast skaffar ett barn, Vem tusan vill gå igenom 9månders helvete igen?
gravidspring

Svårt att sitta still..

Tänker varje kväll att Imorgon ska jag stanna hemma, ta det lugnt och få lite vettigt gjort, Konstigt nog blir det inte riktigt så, inte idag heller.
Sitter nu och inväntar att Jessica ska komma ner från Tumba. Vi ska ses på lite gravidgnäll och tjat (Antagligen ingen annan som orkar med mig länge till). Det är riktigt skönt att ha en vän som också är gravid, Någon som inte tröttnar på allt bebistjat. Blir garanterat en sväng på stan också..
Så nu ska jag skynda på lite.. Jag är verkligen sugen på en sockerbomb till fika..


Det är verkligen första gången jag längtar till vintern, Och som jag längtar!


Älskar..

Älskade dagar..

Det är svårt att inte älska dagar som denna! Brorsan och Linda hämtade upp mig här i Södertälje och vi köpte sen med oss mackor, jordgubbar & vindruvor och begav oss sen upp till Landet.
Något bad för min del blev det inte men blev massa mys, snack och en del nytta också.
Kan bara säga att dessa människor får mig att längta mer och mer till flytten.
Nu har jag precis blivit hemskjutsad igen och funderar på att mata magen lite och kanske städa(?), Börjar tröttna på R,s löften om att han ska städa här hemma. Har det inte hänt under de 5veckorna han har sagt det så lär det inte hända nu. Så går det med överenskommelser!


Om jag ska göra mig en sån där smarrig bakpotatis med röra då kanske?


dagarna går..

Semstertider...


Igår va det en heldag uppe i stan med Jessica. Blev lite shopping, massa snack och en lång middag på en uteservering mitt i stan. Att fötterna va som ballonger när jag kom hem gjorde inte så mycket eftersom det verkligen varit en toppendag!
Nu sitter jag och väntar på att Richard och Linda ska komma och hämta mig. Vi ska åka och bada och ha det bra! Riktigt gulligt av dom att åka ända från Åkers för att hämta mig..
Blir bad vid den berömda husvagnscampingen, Ja eller brevid snarare!

Lite tråkigt att Robbin jobbar måste jag säga men snart har vi ett par veckors semester tillsammans!Utkast: Juli 21, 2010

Bebis garderob växer!

 
 


hundliv

Hundliv..Den är ett charmtroll trotts att den hatar mina skor!
Lägg gärna märket till Pappas sexiga ben också, Det är ej från honom jag fått mina vackra spiror kan jag ju tala om!viktuppgång..

Hua hua..
Nu bär det av upp till stan för lite uteservering, shopping och skitsnack..

Är nu inne i v.21 och jag håller med min ärliga far om att det inte bara är på magen jag gått upp.
Det känns som hela jag sväller.
Pappas kommentarer lär ju fortsätta och nåt som är positivt är ju att dom kommer få mig att kämpa bort alla kilon fort efter att miraklet är ute..
Jag är inte van med alla tjockis kommentarer!

Känns så jävlans bra att det går framåt, Har nu passerat mer än halvtid och är inne i 5månaden, Snart har vi vår kärlek hos oss!
festelifest

En dag i framtiden..Så småningom är lillgrodan inte längre kvar i min mage och jag kan då ge mig ut med brudsen, Dansa av mig allt soff-fläsk som jag hunnit samlat på mig, dricka goda drinkar och röka ett dussin cigg!
Om jag längtar? JA!
Har inte varit ute och dansat på evigheters evigheter och inte heller smutat på varken vin eller blossat, så så fort knatten växt till sig lite så ska jag UT.. Om det fortfarande finns intresse för det då vill säga(??).
Längtar tills allt närmar sig.. Just nu känns mitt gamla liv med fest och stoj långt borta och mitt nya liv med bebis lika långt borta.. Det suger faktiskt lite att stå mitt i MEN fan va jag är stolt jag är över rökningen. Det är en kamp och fan så röksugen jag blir så här på kvällskvisten, Ja eller vid alla tillfällen jag tidigare brukade stoppa en cigg i munnen. Första månaderna va lätta men nu är det lite kämpigare kan jag säga. Skulle förstås aldrig falla för suget om någon nu skulle få för sig det!


Jag börjar nu fundera vart min karl tagit vägen? Han skulle spela lite tvspel och öla med grabbarna men nu börjar det närma sig jobb för honom så borde han inte ramla hem snart?Puss o nattí!


andas.

Hur lär man sig andas?


Har en rolig pojkvän här hemma som mer är som en mamma. "Dra inte in magen", "Glöm inte att andas", "Nu andas du inte", "Har du tagit järntebletterna" osv. Det är dagliga små inlägg i vår vardag här hemma..
Och nu får jag även dagliga råd och Coatching i att andas.
Man ska tydligen andas med magen inte med bröstet som jag säkert gjort dom senste 15åren. (Tror många tjejer andas fel för det lär ju knappast bara vara jag som inte gärna skjuter ut magen?)
Så nu får jag plötsligt börja lära mig att andas rätt och det är som att lära sig en ordbok utantill. Skitsvårt och så fort du slappnar av igen så glömmer du!
Jag gör iallafall mitt bästa och att dra in magen hjälper inte så nämnvärt längre men jag kommer nog fortsätta göra det (i smyg) ända tills jag ligger på BB..Jag är tydligen inte den ända som andas med bröstet!
helgen.

Helgen har rullat på..

Helgen har gått i skrämande fart och imorgon börjar Älsk jobba igen..
Fredagskvällen blev hemma hos Micke och Janina med grillat, alkohol (för alla utom två av oss på tjocken), kubb och annat trevligt.. Borde helt klart göras oftare och det va kul att se deras "nya" tillskott Chino.
På natten sen så blev jag ett hormonmonster, trampade in glas i foten och ramlade över dammsugarn och slog i huvudet TVÅ(!!) ggr. Blev ett par rediga smällar och jag fick känna på hur det va att va full igen. Som det snurra! Och som illamåendet kändes! Så lite blåslagen i panna och huvud överlevde jag och va mest orolig över foten med glas i (Ja, jag va snurrig som sagt).
Lördag blev det en lång sovmorgon och sen frukost på Subway (Deras mackor är ju att dö för!) innan vi begav oss vidare för att kolla på familjen nya lilla stjärna, Teqiula. Ja familjen o familjens, Snarare gubbarnas men jag blev lite kär i den lilla ändå.
Drog sen vidare till Rille o Linda där det blev grillning och Sis va förstås också med, en mycket trevlig Alkoholfri(!!) kväll med mycket skratt och prat.
Finns nog ingen som har sån tur att fått dom 4bästa syskonen världen har att erbjuda.
Idag va det upp och hoppa tidigt för att göra lite nytta! Tog far och pojkvän och åkte ner och hämtade Audin i Björnlunda. Pappa tycker att det är bra om vi har åtminstone en bil som fungerar (Jag har inte talat om att jag inom kort tänker lämna in nästa bil för reparation!) En sak i taget!

Nu väntas det pojkvän och mys! Sessan har som vanligt legat och värmt min mage! Hon trivs att vara nära grodan (eller så försöker hon kväva den lille?). Mysigt är det iaf!


haha

"Om man kissar på en katt så blir det en kissekatt
men om man kissar brevid blir det en kissemiss"


Försäkrade

Försäkrade..

Nu har JAG äntligen, efter tjat på Robbin hur länge som helst tecknat lite försäkringar. Känns lite farligt att gå i princip ofärsäkrad, speciellt med våran otur så nu är vi förbereda på det mesta.

Det är varmt men inge topp väder idag så har inte gått utanför dörren än, väntar på att Robbin ska komme hem och ikväll är det tänkt att det ska grillas och umgås med Micke och Janina.
Hoppas på att känna mig lite piggare tills dess bara.

Kan ni tänka er att vår tvättstugsnyckel har fått fötter igen(?), Det är som om den har ett eget litet liv och gärna springer och gömmer sig. Lite irriterande tycker jag!

vecka 20

Bebis, v 20

Nu börjar det verkligen synas att det är en liten bebis där inne. Men än så länge finns det dom som tycker brösten växt mer än magen men inom ett par veckor är det nog magen som tar fokus..
Tänka sig att i vintras satt jag och berättade för min mamma att jag inte trodde jag kan få barn, är en känsla som förföljt mig i många år så den dagen jag förstod att min känsla va fel blev jag överlycklig MEN rädd.
Tänk att jag skulle ha turen, lyckan att få bära ett barn inom mig. Att få ett barn som har likheter från mig och killen jag älskar..
Att få uppleva det här är en dröm, en dröm med svullna fötter, ond rygg, illamående och ett par hugg i magen men ändå är det en vacker dröm som är vår verklighet.
Och allt gnäll Robbin får stå ut med. Utbrotten(!), Wow säger jag! Jag hade slagit en stekpanna i huvudet på honom för länge sen om det va han som fick såna här hormonutbrott. Nej, men beundrar honom verkligen som lite lätt suckande står ut med mig.
Men tack och lov har vi levt med varandra i över 20månader så han vet att jag innerst inne är en skönhet, inget galet odjur!


Tänka sig, idioter..

Skräpet talar..

Att folk allt som oftast har åsikter (Och ofta starka sådana) om saker dom inte vet ett skit om är inte ovanligt.
Att folk står i centrum genom att komma med skvaller om andra människor liv är inte heller ovanligt.
Så att då min graviditet blivit intressant att skvallra om förvånar mig inte..

Ska då tala om för er med stor käft att både jag och Robbin är väldigt lyckliga över vårat liv ihop och barnet som växer i min mage. Även våra föräldrar, syskon, släkt och nära vänner är lyckliga och glada för vår skull så att personer som jag sorterat bort ur mitt liv eller helt enkelt aldrig haft i mitt liv har åsikter om vårat liv är pinsamt patetiskt!

Är man så stor i käften (och inte bara i käften!) så kan man komma och säga vad man har att komma med till mig!

Är det inte märkligt ändå, att något som vi och alla våra nära och kära tycker är underbart tycker främlingar är något fult, dåligt och negativt?


'
Stranden

Stranden ska det va!

Gårdagen tillbringades utomhus med underbara människor! Blev första doppet för i år och brände mig lite lagom både här och där..
Nu bär det åter igen av mot stranden, men denna gång i Gnesta med Malin. Lunchen är lagad och nedpackad så nu är det bara att bege sig.

Idag är det solskydd som gäller!!
Ikea inköp..

Lite Inköp från Ikea..

Ni vet hur det blir! Man ska handla en grillpanna och kommer hem med ett par extra saker "Som är bra att ha". Men det är nog sant. Känner så här i efterhand att allt kanske inte va nödvändiga köp men jag tror att de där söta kökshanddukarna kommer trivas bra med de 30st som redan finns här hemma för att inte tala om DL-måten.. Man måste ha minst 4 uppsättningar, eller hur?
Nej men Ikea är billigt & eftersom inga tusenlappar försvinner på cigg & alkohol (Och inte dyra tamponger heller för den delen) så har jag tilllåtelse att handla. Lite. Ibland!
Lill grodans skor..

Klart grodan ska ha skor!Robbin tog beslutet att köpa ett par skor till lillen i magen.
Hans resonemang var "Passar dom inte får dom hänga i bakspegeln"..
V. 20 & Polisförhör..

Vilken knäckande dag..


Upp tidigt i morse för att bege mig mot Strängnäs där ett Polisförhör skulle hållas.. Vägen dit höll på att ta kål på mig då värmen är fruktansvärd! Väl framme blev det en timmes förhör och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Min anmälan va på ett par sidor medans anmälan emot mig va på minst trettio sidor.
Jag säger inte att jag gjorde rätt i det jag gjorde men tycker inte att det jag gjorde var mer fel än det han gjorde.
Känns helt enkelt som jag inte låg så bra till och mina känslor svalade inne i förhörsrummet medans jag läste igenom förhörsprotokoll som var skrattretande vinklat och fel!
Varför kunde jag inte få en kvinnlig polis vid förhöret? Jaja, nu håller jag tummarna för en kvinnlig  åklagare som ser saken även ur mitt perspektiv.

Resten av dagen har tillbringats hos pappa, fläktade skönt nere vid sjön och sen va det dags att bege sig hem och här är jag nu!

Är nu i v.20 vilket innebär att magen växer för fullt (Ja inte bara magen för den delen). Är innerligt tacksam att jag inte är höggravid i den här värmen iallafall.

 
Sushi..?

Gravid - Sushi?
Har aldrig någonsin ätit Sushi, har helt enkelt inte blivit av.
Men fick nyss en fin inbjudan där det skulle serveras just Sushi.
Känns spännande och roligt men nu är ju frågan,Gravid och äta Sushi hur funkar det?

Hoppas någon vet hur det ligger till :) .
I värsta fall får jag inte bara avstå alkoholen som lär bubbla under kvällen utan även maten.
Men vad gör det med trevliga tjejers sällskap?


Dagens middag

Dagens middag

Efter Ikea där jag gick lös som alltid (Va nog tur att jag inte hade någon stark karl med mig, hade antagligen gått lös lite för hårt då). Blev allt möjligt smått och gott jag klarade av att bära själv.
Åkte sen vidare till Ica Maxi och köpte solstolar och massa nödvändigt till kylskåpet.
Svårt att veta vad man ska äta när det är så här varmt, tidigare somrar har man kunnat gå dagar utan att äta i sån här värme men nu har jag lilla grodan att tänka på (Och h*n lär ju knappast va hungrig med tanke på mina 6 kilos uppgång).
Igår stod Robbin för middagen som blev en Libanesisk rätt som till stor del består av bönor (som vi va tvungna att åka till Hovsjö för att handla.) Tyvärr gick inte maten hem hos mig, men jag uppskattade att han lagade middag.
Så nu idag gjorde jag bakpotatis med Baconröra (Bacon bytte jag ut mot paprika, majs & ärtor för Robbins del) och det blev gott och uppskattat.

Vi fick ett tips förut av Robbins syster Anna att åka o titta på babyland på ett erbjudande och det nappade vi på direkt. Anna hade också kollat på ett par små Addidas-skor som Robbin slängde sig över direkt. Så nu är bebisens första skor inköpta.

Nu blir det städning, lägger upp bilder på dagens inköp senare..

Och förlåt alla som råkat ut för dåligt med svar via telefon. Är så tankspridd nu i värmen så svarar jag inte dirkekt så glömmer jag bort det.. (På jobbet skyller dom min snurrighet på graviditeten, så kanske har den liten med saken att göra också)


Puss!


IKEA

Nu är det Ikea som gäller..

Nu bär det av mot Ikea för min del. Robbin ska upp på ett möte i stan så han släpper av mig påväg. Går  faktiskt hellre själv där uppe än med just honom. Tror inte det finns mycket annat han hatar mer än Ikea. Hade varit trevligt med lite sällskap men ni är ju alla så upptagna så jag åker själv helt enkelt..

Åh, tacka gudarna för gårdagens fläkt-inköp. Den är stor, den är grym och den håller mig levande!


dagen...

Vilken längtan, vilken glädje <3

7 Juli fick vi komma dig så mycket närmare. Vi fick se fingrar och tår..
Det går inte att ta miste på vem som är pappa till bebis där inne, Lika vild som sin far!

Älskar min lilla familj som växer & Älskar alla er omkring som delar glädjen med oss!
....

Ängeln i rummet...

.....


lundmyr

Kärlek till Lundmyr!
 


Jag älskar verkligen Lundmyr of Sweden, Svårt att låta bli att inte klicka hem allt från deras utbud men man får helt enkelt hålla fingrarna i styr för det är inte billigt..
Men en  body har vi faktiskt hunnit med att skaffa till liten. Det är otroligt svårt att inte köpa massa gulligt när det ända som snurrar i huvudet på än nu för tiden är liten i magen..
Längtar så efter framtiden <3


sista veckan

Sista veckan innan 5v semster.

Har nu bara 5dagars arbete kvar innan det är en semster på 5veckor som ska avnjutas.
Lite sorgligt att barn man skrattat ihop med i flera månader nu slutat och att man inte kommer ses mer samtidigt som jag är glad att jag i Augusti återser många av de underbara energiknipen igen.
Sista veckorna har det varit som en fest på jobbet med tacobuffé, jordgubbar med glass, presenter, chokladaskar, blommor och sol dagarna långa.

Fick nu i veckan en underbart fin sommarbukett av R, så glad i hjärtat blommor kan göra än, va. Fick dagen därefter en bukett av ett barn på jobbet och även en jätte fin present (En skål/fat för t.ex. oliver med serveringsbestick). Det va även ett litet kort format som en sverigekarta där det stod "Här bor sveriges bästa dagisfröken". Att inte bli varm i hjärtat av det är svårt..
Midsommar

Midsommar - Nyktra vs onykra..

Midsommarafton blev det fläng hit och dit. Efter att inhandlat en halv butik med blombuketter blev första stoppen hos Robbins mormor och morfar där vi åt Jordgubbar och glass innan vi begav oss vidare till Björnis där det va midsommarmiddag med släkten, därifrån tog vi oss upp till Pontus grav och därefter till farsan för att önska glad midsommar.
Kvällen tillbringades sen med syskon och respektive i Åkers där det blev grill-middag, godsaker och kubbspel.
Halva gänget av oss va nyktra och andra halvan drack. Önskade just den kvällen att jag kunde få dispans och få shota, smutta vin, kedjeröka och sjunga snapsvisor alldeles för högt. Men här är det inga undantag och jag slipper åtminstone baksmällan..
Blev även chafför under dagen. blev ett par turer fram och tillbaka under dagen och på natten tog jag min fulla, rastlösa karl och åkte hem..
Helt klart min lugnaste midsommar på många år men den va mysig!
Hinns inte..

Bättre saker för mig..


Känner att bloggen bortprioriterats sista tiden, har varit för mycket med midsommarfirande, bad och stoj, jobb och annat som känns viktigare..
Men går nu in på sista jobbarveckan innan semestern så sen kommer det finnas både mer tid och ork..

Men under dagen kommer en del uppdatering från mig iallafall...

Är nu inne i v 18 och magen tar redan skrämande stor plats (för att inte tala om boobsen), Bikiniöverdelarna "krymper" och tajta byxor har jag förgäves försökt dra på, att ligga på mage envisas jag fortfarande med trotts att det inte går mer än i ett par minuter åt gången. Vill inte ligga med min bleka mage och boobs i en för liten bikiniöverdel rakt upp i vädret på stranden..


RSS 2.0