generad

Hon gör mig lycklig igen, HAHA!


mörda..

Kasta sönder, slå sönder, skada, döda!

Ja ibland vill jag bara.. Slå sönder något eller någon, hoppa, skrika och riktigt få utlopp för mina känslor, Just nu är en sån stund..
Låt mig slå, låt mig sparka låt mig skrika!

Allvarligt folk som skyller på mig för att det låter bättre i egen mun osv. det stör mig!
När folk tar i min skit blir jag irriterad, Låt mig sköta mitt hem själv!
När folk tar sig friheter!
När folk säger en sak men gör en annan!
När folk inte har vett att hålla tyst om sakerochting!

Ni människor gör mig galna & jag vet att jag inte är rolig att ha att göra med ibland men allvarigt nu!
Kommer hem till en lägenhet där det skriker ut kass musik, där det stinker rök i hela lägenheten..
Jag va borta i 2timmar för att äta middag med mamma och kommer hem till något jag inte vill..

Jag är ibland rädd för mig själv, mina utbrott.. Jag som brukar kunna hålla känslor i styr men kan nu skrika på den som råkar va närmast för stunden.. Vem är jag påväg att bli? känner mig som i tonåren!












Lördag.

Lördagsmys..

Har myst i det dåliga vädret hela dagen, Ja i soffan med datan i knät förstås.
Robbin har legat bakis så har passat upp på honom med lite vatten och vi beställde också hem lite Pizza till lunch. Har kommit fram till att jag nog inte är någon Pizzatjej, Är ofta sugen på en god pizza men så fort jag tagit en tugga inser jag att det inte är gott. Kanske dags att börja inse det innan jag köpt hem en pizza(?).
Har sen när vädret klarnade upp tagit min fina i handen och gått en promenad och sen åkt och handlat.
Jag blev så fruktansvärt sugen på hemmagjordahamburgare så det fick bli en väldigt sen middag idag vilket inte gör nåt eftersom det är lördag.
Fick ett överraskande men roligt samtal av en gammal vän till familjen. Träffade på honom överallt när jag bodde i Björnis men nu är det "år och dar" sen sist. Så både han och jag drog en resume över vad som hänt i våra liv..
Man blir faktiskt väldigt varm i hjärtat när en person ringer bara för att säga att den kom och tänka på än och vill se hur man har det.. Fint gjort tycker jag!
Men vet ni va, all frukt som inhandlats till kvällsmyset får sparas tills imorgon är både trött och mätt så nu blir det pussa lite på R innan jag kryper ner o sover.



Hamburgare med pommes!
(själva hamburgaren ser kanske lite mesig ut men den va god ska ni veta)

12 saker du önskar..

12 saker du önskar du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

turkiet..

TURKEY



Har nu betalat in till resan som närmar sig (eller känns som det är evighet kvar).
Ska bli underbart att komma iväg och bara få njuta med underbara människor, god mat och allt som hör till.
Första gången med All inclusive också så ska bli intressant att se hur det är.
Sist jag va i Turkiet ägnade jag och Pontus mycket tid till shopping och det är garanterat en sysselsättning som ska göras den här gången också. Tur då att Jossan är med då Robbins intresse för att shoppa försvinner efter 20minuter och då vill han mycket hellre sätta sig och äta glass. *Haha*
Ska bli ruggigt kul att komma iväg & vet ni vad jag längtar efter mest? ApelsinJuice! (Nej jag vet att jag inte dricker det här hemma i Sverige men det är inte samma sak), nypressad iskall juice på stranden, mums!

Så nu blir det spara, spara, spara till fikpengar!




fredagsnatt..

Sovdags..

Är nyss hemkommen till en allt för mörk lägenhet, Ja ni förstår att glödlampan i hallen har gått sönder för en tid sedan och nu i veckan gick vardagsrumslampan och igår kväll badrumslampan. Nog för att det är mysigt med tända ljus och mys belysning men så här mitt i natten när man är ensam skulle jag uppskatta lite taklampor som fungerar. (Köpa lampor i morgon med andra ord).
För er som undrar vart jag hållit hus hela kvällen så har jag för första gången gett mig ut i friska luften och det blev för att ta mig upp till stan för grillfest med min underbara R och en vän (Ja plus massa folk däruppe förstås). Blev förvånad över hur trevliga en del personer är vilket är kul, känner verkligen att det finns folk jag vill träffa igen.. Sen förvånas jag över hur chockerande otrevliga andra kan vara.
Va en kille/gubbe som skulle lämna festen och han gick då och tog alla i hand (både tjejer och killar) men av någon anledning hoppade över mig. Alltså tog han dom som både satt till vänster och höger om mig..
Haha skrattretande att för det första sitta nykter med folk man aldrig träffat tidigare och sen att folk beter sig fräkt på det..
När vi tillslut valde att åka hemåt på en lång snirklig landsväg (Ja vi skippade motorvägen av någon anledning) kände jag lite ansvar att underhålla grabbarna (Bilen saknar radio) så jag valde att prata, Ja ni vet så det bara bubblar ur än och det inte finns något slut. Man pratar om allt från americanska gubbar till hästar i hagen (det är ju det dom gör på radio) Hur som helst gick bilresan ganska fort men Robbin oroade sig en stund över om jag va full men det va jag självklart inte.. Antagligen en överdos av frisk luft samt nikokick av all passiv rökning som gjorde att det snurrat till lite där uppe..
Nu väl hemma har jag tagit med mig Sessan för att sova. R & A drog vidare på äventyr medans jag kände att det räckte med både friskluft och passivrökning för mig för idag, Så nu är det  sängen som ropar..

Måste bara säga innan jag somnar (Ja, jag vill helst skrika ut det till hela världen) hur lyckligt lottad jag är som verkligen hittat rätt. Jag har hittat den person jag vill leva med, gråta med och bli gammal med.. Varför ska jag va tyst om det? Skulle skriva det på vareviga löpsedel om jag så kunde..
Han är det bästa som hänt mig, Han är den som fick mig att ändra syn på livet, Jag älskar honom!


fredagsinlägg

Redo för livet och bloggen..

Efter att nu ha ätit en smörgås med grovtbröd, ägg, grönsaker och massor med salt är jag nu pigg och glad (Ja förutom en liten huvudvärk som hänger sig kvar)..
Gårdagen va verkligen hemsk, va från morgon till kväll fylld av dåliga besked som gång på gång fick mig att brytta ihop. Jag tappar sällan fattningen men igår va en sån dag då jag inte hade någon som helst kontroll..
Sista dåliga beskedet kom kl 21 och dett va det som fick mitt huvud att explodera.
Fick sån fruktansvärd lust att slänga mig i bilen och ta mig till punkt B där jag sen antagligen skulle gjort nåt jag skulle få ångra.
Det är i såna stunder man är glad att man inte är ensam, Man har någon som tröstar och förstår, Ja som till och med kan få en att skratta åt allt elände..

Ett bra besked igår fick vi iallafall och det kan jag dela med mig av. Vi står på tredje plats för en lägehent så vill ingen av dom två framför oss ha den så är den vår..
Känns riktigt bra faktiskt, Trivs jätte bra i Södertälje med att kunna gå ner på stan eller ta en fika i solen utan några direkta planer men av olika anledning känner vi för att flytta.

Nu ska jag alldeles strax ta mig ut på en promenad för att få lite luft, har inte varit utanför lägenheten sen i Tisdags så känner att det är dags..

Jag känner förövrigt att jag varit nykter och rökfri ett tag nu, Drömde i natt om både cigg och alkohol, Haha jag undrar hur min nästa "fylla" kommer se ut. Antagligen kommer jag efter ett halvt glas vin vingla omkring och sludra som ett och annat mongo..

Kvällen verkar bjuda på lite grillning, hade tänkt att stanna hemma först men håller just nu på att bli galen på att sitta inne så kommer nog bli trevligt, Hoppas att RoJe följer med också så känner jag iallafall någon..




lusten..

Lusten till att skriva..

Luste har försvunnit en del. Och även så tiden. Jag hinner inte, Jag orkar inte..

Tänkte ge er lite inblick i min vecka som varit:

Måndag: Sista dagen på nedervåningen på LB, nu mera är det långvik på storbarn som gäller! Heltid känns klockrent! Pengar, pengar! Lite skillnad att leva på två heltidslöner än 1½ som tidigare!

Tisdag: 11Maj, en dag då tankar och känslor bubblade runt. Tillbringade största delen av dagen på olycksplatsen & vid graven, Avslutade kvällen med mat med Brorsan & Linda.

Onsdag: Jobb 07-16.30 , Landade direkt i sängen när jag kom hem, finns ingen energi  till mer än jobb just nu (Om ens det). Vaknade mitt i natten och slet snabbt på mig kläder och sprang (Ja jag som inte orkar springa mer än till busshållplatsen precis här utanför, Sprang!, Räddsla ger än krafter man inte viste fanns) ner till sjukhuset för att finnas och stötta, Blev ensam kvar mot slutet och gick inte förän han fått morfin och somnat..

Torsdag: Huvudvärk , hjärnspöken och sängliggandes. Robbin va och fortsatte bygga på armen.

Fredag: Jobb 07.30-14.15 , världens lugnaste dag då det va en klämdag. lika mycket personal som barn i princip. På kvällen kom Malin och Henke upp, Vi gick ut o käka på Crazy Town (Älskar deras oxfilépasta) och hyrde sen ett gäng rullar och landade på soffan, hann också planera lite inför när vi ska åka ner till Götet om ett par veckor.

Lördag: Vakna till solsken, slängde ihop lite frukost som vi hade som färdkost i bilresan upp till landet. Där träffade vi hela min familj (Nästan) där vi alla slet med saker som ska göras. Fasiken va bra det kommer bli, Ser framemot kommande somrar med alla nära och kära där uppe. Vi grillade självklart också och Lillkillen fiskade. Va en sjukt bra dag och fick tillochmed lite färg på axlarna! Kvällen tillbringade jag halvdöd på soffan medansjag skickat ut R med kompisarna för att ha lite kul. Jag har verkligen bara halv energi nu, Efter en halvdag är jag helt slut!

Söndag: Vaknade av ryggmassage, slumrade till och njöt, vaknade av färska baguetter (precis som jag vill ha dom) som frukost på sängen, Mums. Följt av ytterliggare ryggmassage! Om jag har det bra? Skoja inte!
Har också hunnit med att köpa "Rolls Roys" dammsugare (Som försäljaren sa) så nu kan vi/jag dammsuga med stil här hemma.
För mig har alltid en dammsugare bara varit en dammsugare men den här kommer bli min bästa vän! Dags att kasta ut våra gamla billiga dammsugare nu med andra ord!





Funderingar

Huvudet rullar.. eller snurrar!


Gårdagen va mysig med eldning uppe hos pappa med mamma, pappa, Robbin & lillebror + flickvän. Även syrran och lillkillen kom förbi en sväng..
När vi va genomblötta av regn och när vinden från sjön kylt ner oss ordentligt började vi röra oss mot Björnlunda där det blev middag hos mamma.. Kollade också på vhs från när vi va små vilket jag tyckte va mysigt. Robbin tyckte nog att det va mer åt det tråkiga hållet men han fick stå ut.
Kvällen tillbringades med Godis och läsk framför nya Wallander.. En hel lugn helg med andra ord!

Idag är det en mindre rolig dag, lite huvudvärk och magont kantat med ångest.
Fy va tråkigt det är med såna dagar..
Har "lite" ont i magen angående Tisdag. En dag jag vägrat jobba på under dom senaste åren då det är en dag med mycket ilska, tårar och magont. En dag som tillbringas både på P,s viloplats och platsen där han togs i från oss..
En dag då man återigen känner doften, känner chocken, känner all smärta som under dessa år samlats i ens kropp och själ.. En dag av rent Hat!
Är lite orolig över att dom inte tänker släppa mig från jobbet den dagen (Fast helt ärligt så skiter jag nog i det, Jag tänker inte jobba ändå) Men orkar helt enkelt inte ta en diskussion om det samtidigt som jag inte vill att alla ska veta om mitt privatliv och vad jag varit med om osv..
Får ser hur det löser sig helt enkelt..

Robbin åkte nyss iväg o bowla med några stycken, efter mycket tjat blev jag kvar hemma. Har en sån dag idag då jag inte orkar le och va trevlig. Jag sitter hellre själv o muttrar o tycker illa om omvärlden :P Töntiga jag!

Nej nu ska jag sätta igång Spotify på högsta volym och ta på diskhandskarna!

Jag har förövrigt lite svårt att släppa tankarna på den 90åriga tant som dog då hon fick ett fallande träd över sig i en stor, folkrik promenadpark i Göteborg. Allvarigt!
Hur stor är risken att du som 90åring dör på det sättet? Ja tur att det inte hände henne för 80år sen iallafall!


tjoflöjt lördagssjukan

Lördagssjukan..

Är så otroligt tacksam att kunna vakna 07 på morgonen utan att ha den där eländes lördagssjukan (baksmällan) som en stor del i sverige antagligen har idag..
Så nu på morgonkvisten har man hunnit njuta ordentligt både framför datan, tvn, frukost och ett långt bad. Underbart!
Trist att vädret inte är på topp idag då vi har planerat att åka upp till farsgubben för att hälsa på och förstås få lite gjort. Längtar så tills vi fått i ordning på allt där uppe, när vårt är vårt och vi kan samlas hela familjen på den platsen vi alltid samlats på.. Det kommer bli bra det här!
Ska låta R sova en stund nu så han har kraft att sättas i arbete, hehe Får se hur det går!

Ikväll blir det lugnt, vore kul att göra nåt ett gäng men får se hur det blir..

Är lite kluven för min kommande arbetsvecka också, försökte igår få tag på mina arbetstider men utan resultat så vet inte alls när jag börjar på Måndag.. Lite orolig faktiskt!

Puss o Kram J.Björk

rosen..

En ros, två ros, tre ros..


Tänk va mycket blommor vid konstiga tillfällen man fått genom sina dagar..

tex.

- 30rosor pappa hittade på trappen med en handskriven lapp för x antal år sen.

- 3 rosor av någon som mest ville sjunka genom jorden på min gamla arbetsplats, jag ville göra detsamma.

- 1 ros av en kille som blev hotfull och tog tillbaka den lika fort då jag inte ville med till hans hotellrum..

Men sen har man blommorna jag fått av R.

rosor i alla dess färger vid alla tillfällen som får mig varm i hjärtat av bara tanken..

Så idag är det min tur att få ge honom något vacker tillbaka, Ja det fick bli en Ros, en städad lägenhet & hemlagad tvårätters middag..

Viste ni föresten att sex rosor betyder "Jag litar inte på det du säger" ?




tre tankar..

Ett par funderingar..

Ett luddigt, konstigt inlägg från en trött, virrig, sjösjuk Johanna..


Hur kommer det sig att Järnabor ser ut som dom gör?
Ja, för nu är det ju så att Järnabor (Ja inte alla förstås) men en hel del ser ut att komma från ett annat sekel. Jag blir lite rädd och gömmer mig bakom min tidning dagligen på perongen i Järna.

Hur kommer det sig att folk väljer hissen & övervikten?
Va idag två tjejer varav den ena väldigt överviktig som av någon anledning (LATHET) skulle ta hissen upp för dom tjugo trappsteg som finns. Tillslut valde dom att använda sina ben för lite tungt trampande i trappen eftersom en mamma med barnvagn & kvinna med rullator redan hunnit före dom till hissen.
Allvarigt, jag kan själv vara lat men det finns väl gränser.
Ursäkta, men kanske inte konstigt att en del ser ut som dom gör(?)!

Dom nakna männen!
Ja, nakenfisarna (säger man så om vuxna karlar som blottar sig för allmän beskådning?) är nu identifierade. Kom nyligen fram till att ballkongen tillhör verkstan som byte våra däck för en månad sen, Godingar (host)..

Passiv rökning?
En månad (drygt) som rökfri, tror dock jag får i mig minst lika mycket av den passiva rökningen. Killen brevid på perongen, Tjejen framför i busskön, kvinnan brevid på bänken osv.
Varför har ingen sagt till mig tidigare att man stinker blött gammal äcklig fimp? Jo, antagligen för att i stort sett alla i min umgängskrets röker. Hur som helst är jag stolt Ickerökare. Om jag känner mig naken? Skoja inte, jag känner mig exposed, rädd och nervös som M.Montazami skulle sagt.


Drömmars betydelse?
På lågstadiet skämtade vi om att, om man inte dött i någon av mina drömmar stod man mig inte nära,(Liigger en sanning i det) Alltså va man inte älskad eller en bästa vän till mig (Konstigt och skrämande, vi va ju så små). Min första dödsdröm är från dagis och den kan få mig att gråta än idag.. Mina drömmar förföljer mig, mina nätter då jag vaknar av att jag sitter pratandes och stirar rakt ut i tomma intet gör mig smått panikslagen (För att inte tala om vad Robbin kände dom första månaderna med mig). Ska det inte ge med sig någon gång?
Jag hoppas att jag en dag kan vakna upp efter en natts sömn utvilad, Jag väntar..

Svartsjukans dåliga sida..
Vist kan det va gulligt med lite svartsjuka, en sotis pojkvän eller flickvän är ju lite charmigt men när det går så långt att du inte längre har kvar dina vänner har det för länge sen tappat sin charm..
Jag blev nyligen borttagen av en gammal killkompis på facebook (eller av flickvännen snarare), (Till saken hör att vi aldrig petat på varandra och aldrig haft en tanke på det heller).
Tänk då att tjejen som jag inte känner skickat en vännerförfrågan till mig, gillat varenda statusuppdatering jag gjort & tillochmed tipsat mig om jobb. Trodde helt klart det va en gullig tjej och har försökt va trevlig mot henne (Kan man va annat än en toppentjej med honom till pojkvän trodde jag?). Jag hade kanske haft lite förståelse om hon tagit bort mig från sin facebook istället för att ta bort mig från hans (det är ju faktiskt henne jag inte känner), Och sen skulle jag ha mer förståelse om svartsjukan fanns där när jag va singel. (Vilket va över 1.5år sen).




söndagen..

Gårdagens mys & omys..

Igår skulle vi tillbringa hela långa dagen ihop, Jag och R. Började med att han va tokbakis efter återträffen & att jag senare låg hela dagen i hjärtklappningar, kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig eller ännu väre, sprängas.Va obehagligt vill jag lova!
Så blev inte förän till kvällen jag klarade av att stå upp, så då begav vi oss upp till Djurgårn där det va en tillställning på en fin resturang/bar där en cola kosta 40spänn, Tur att vi båda skulle va nykra med andra ord :P .
Vi begav oss sen vidare för en bio (Som robbin fick välja, blev Kick ass) En mysig kväll med den bästa blev det..
Fick också se dragna pistoler och en polisbil som kört in i en personbil, Såg lite märkligt ut.

Sitter nu och funderar lite, Pengarna på skatten hade vi till en början tänkt att resa för men jag tyckte sen att det va bättre att spara (Robbin höll inte riktigt med då han tycker vi är värda en resa ihop), Nu har min mamma ställt sig på Robbins sida och tycker absolut att vi ska ta en resa ihop, Om inte för alla pengar iallafall för en del..
Så nu får vi se hur vi gör, Funderar lite på Turkiet (Då borde vi kunna spara hälften av pengarna också) men jag vill ju åka nu innan sommaren..
Vilka stora problem vi har va? Haha*

Nä nu ska jag sätta mig med lite "måsten", räkningar och sånt, Blir sen jobb tis, ons & tors och ett möte på fredag.
Har sen lite funderingar på om man ska tillbringa helgen på landet? Får prata med familjen om det helt enkelt. :)




landet..

Landets ljumna vind..


Efter att varit ute med Spiken på en promenad körde R ner mig till Gnesta där jag möte upp mamma för att åka till Famo & fafas grav, Åkte sen vidare upp till pappsen för att börja ta tag i både det ena och andra..
Båten lades i, grenar bars, löv kratades, träd sågades och idéer kläktes. Blev också en trip med pappa, här är det ord och inga visor så jag hamnade bakom ratten vilket förde med sig en del skratt, Lagom ringrostig vill jag lova och med en bil jag inte kört tidigare, Men det gick strålande enligt pappa och jag bara skrattade..
Blev efter mycket slit och mys nere vid sjön dags för grillat, Underbart gott och trevligt..
Kvällen blev sen en sväng till mormor & morfar, sen att ta det lugnt hemma hos mamma innan resan hem mot Södertälje började igen. En film, chipsskål & en mysig katt senare ligger jag nu redo att sova, vet att jag inom kort kommer vakna av en kramig stinkade spritfabrik som kommer hem från klassåterträff. Så mysigt så, om jag slipper spritdoften vill säga!

 

 




valborg

Valborgsmässoafton





En underbar men nog för oss alla annorlunda valborgsmässoafton då vi avnjöt den nyktra.
Middag & efterrätt samtidigt som vi satt under altantaket och lyssnade på regnet, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Inte viste jag att man kunde ha så roligt utan alkohol (Alltid lär man sig något nytt).
En kväll med en del av familjen (Robbin, Richard, Linda, Cillan & Jörgen) som jag sent kommer glömma, Tack för en underbar valborg utan minnesluckor (Antagligen den första, åtminstone för mig!)








haha..


RSS 2.0