ojsing

Buurp..

Är helt slut, fördig och körd idag.. Ni vet när man inte orkar någonting och helst bara ligger kvar i sängen, Ja en sån dag..
Har tagit mig i kragen o ringt ett samtal som borde ringt för länge sen, får ringa om på Måndag igen, typiskt när jag äntligen fått något gjort att det då krånglar till sig..
Jag är äckligt sugen på Johanna speciall-tunnbrödsrulle. Finns inget godare!
Saknar faktiskt mitt gamla jobb, kunderna, Gunsan och allt som hör  till, va ju trotts allt där i 6.5år. Tråkigt att det va tvunget att sluta som det gjorde.
Ikväll slänger jag nog in lite bilder åt er. På mina nyinköpta älsklingar: klänning, jeansshortsen och så förstås halsbandet jag fick av min kärlek (Han skämmer verkligen bort mig den där R). Han överraskar ofta med små/stora presenter, middagar, utflykter mm. Alla tjejer borde ha en kille som han..
Tycker att det är synd att det finns tjejer som aldrig fått en blomma (och då räknas inte födelsedagar), Allvarligt, ta hand om varandra. o det gäller förstås tvärtom också!

Har för er som undrat jobbat på småbarn hela veckan, Fy bubblan vilka sötnosar det finns, Kanske ska sno med mig en hem? *hehe*

Imorgon blir det att i år igen fira Valborg med brorsan och underbara Linda (Har endast firat ett år utan någon av dom på 6år). Linda står för maten och jag för efterrätten, blir en trevlig, lugn kväll efter som Rille har Jouren.. Blir väl nåt glas vin för den som  vill, Kubb, sällskapsspel och brasa förstås.

Nu bär det av för att uträtta bankärenden, deklarera och träffa min underbara mamma som va en vecka sen sist..
Skulle aldrig klara mig genom livet utan henne och resten av min familj!



helgen

Helgens bravader


Fredagen va mys hemma i soffan med Robbin med en varsin chipsskål (Vi kan aldrig komma överrens om en smak)..
En lugn kväll med tidig sömn som behövdes föer att ha mycket kraft till Lördagen.
Lördagen begav vi oss iväg (Jag Robbin, Svärmor, Anna, Micke & Matte) till Boda borg där det blev Tacobuffé och sedan full fart från den ena utmaningen till den andra (Har värk i muskler jag inte viste fanns nu dagen efter). Måste säga att vi fick in snitsen mot slutet och trotts allt fick ett gäng stämplar!
Väl hemma igen tappade jag humöret och det blev några timmars ledsna minner innan vi tillslut begav oss mot födelsedagsbarnet som hade bjudit in på 25årsfest.
Tre timmar sena efter att bilen gått sönder kom vi äntligen fram och hade sen en trevlig kväll med god mat och dryck och trevligt sällskap!

Tack alla för en underbar helg.

Nu blir det duschen för att hinna se levande ut när vi ska på 20års kalas i Järna för att fira Anna..



......

"Även om du tog tillbaka allt som du har sagt, även om du grät o sa Jag har aldrig känt så här. Även om du sa förlåt för allt som du har gjort skulle  jag aldrig se åt dig igen Jag svär! Om du lovade att ändra dig och bli normal om du sa jag kommer alltid att älska dig, skulle det inte spela någon roll"





Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig


Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu
Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu
Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd



en bild

En bild säger mer än tusen ord..

Sov gott för en stund, är helt slut efter en lång dag (Ja inte jätte lång kanske men kan kännas så ändå) Nästa vecka blir det långa dagar x 5 .. Pengar, pengar! Nu blir det isvatten, häla sprit i fejjan (Ser förjävlig ut och kan intelåta bli att pilla) och sen somna till Anna Anka.. Ikväll blir det lugnt, Va lite sugen på att fira Anna idag men huvudet har gått på högvarv idag så blir lugnt med chipsskål o sambo. Imorgon är det Boda borg som gäller, Sist vi va där fick vi ju avbryta fort och hastigt effter en olycka men nu hoppas vi på bättre lycka..


boll

bollplank..

Ibland önskar jag att jag kunde bygga om min pojkvän till det som känns rätt just nu.. En boxningssäck när jag behöver banka in lite vett i honom, ett bollplank när jag behöver bolla idéer med honom & en sten när jag bara vill att han ska lyssna.. Tyvärr går ju inte det, Robbin är Robbin.. Flamsig, barnslig, med tusen bollar i lufte och väldigt svår att förstå och ta ansvar...

Suck, Men antar att det är en anledning till att jag Älskar honom, Ja lite iallafall....

rl

Födelsedagarna rullar på..

En efter en åldras vi..


I Tisdags va det Anna som tog ansvaret att fylla år och idag är det min kära far som har sin Egna dag..
Pappa och jag har verkligen haft våra duster genom åren men vore märkligt om inte vi skulle rykt ihop med våra humör, Men nu va det länge sen kan tilläggas..
Så  ikväll blir det överraska pappa och åka ut och äta hela familjen Björk, Finns ju mer än hans födelsedag att fira.. Stolt över dig farsgubben!
Nu blir det hur som helst att ta sig upp, försöka få i sig lite isvatten och göra nåt åt ansiktet, Sen kommer Jessica ner för att hälsa på, hon har fortfarande inte sett hur vi bor. Vi passar nog på att ta en fika nere på stan också.

Min lilla tjej, utan hennee skulle jag bli galen här hemma!




Genom eld och vatten med dig

Genom eld och vatten..

Ibland har jag bara lust att slå en flaska i huvudet på honom (Och då menar jag inte i plast), Ibland har jag lust att googla "Bästa sätt att göra sig av med irriterande man" (Haha skämtosidor), Ibland gnäller jag över diten och daten och ibland vill jag bara vrida nacken av honom.. Men det är IBLAND!
Oftast behandlar han mig faktiskt som den prinsessa jag är. Frukost på sängen, middagar och små överraskningar är min vardag fylld med så att jag mestadels gnäller känns inte riktigt rätt.
Jag älskar verkligen den här galna killen som är lite för positiv och impulsiv för sitt eget bästa och Ja, Jag tänker fortsätta leva med honom väldigt, väldigt länge till..

Tack underbara R för att du åkte hem till mig idag, pysslade om mig och gav mig frukost på sängen. Jag förtjänar det inte, Han behövde inte men han gjorde det ändå. Det är KÄRLEK!
När jag första gången träffade Robbin (Som våra nära vet va i lite konstiga sammanhang, Ja märkligt att vi blev tillsammans egentligen) föll jag för hans röst, Jag bara älskade att lyssna på honom när han pratada och då trodde jag aldrig att jag i framtiden skulle höra samma röst säga "Sov gott och godmorgon älskling" varje dag.
Jag har verkligen haft tur som har denna kille vid min sida!

Jag vet inte vem jag ska tacka för att vi sågs (Jag tror ju inte på ödet).. Är det min kusin som spelade min pojvän som Robbin slog till? Är det Tobbe som presenterade mig som singel för Robbin? Är det idioten som gav mig blåklockan som Robbin "gick igång på"?
Ja det finns många faktorer som bidrog till att det blev VI & det jag förlorat på vägen (Vänner, festliv osv) är ingenting värt. Dom vänner jag har kvar betyder allt, ni som drog gjorde helt rätt!


hästtjej

Hobbys

Jag har alltid önskat att jag vore en hästtjej, trotts det har jag knappt settat på en hästrygg, vet knappt vad som är fram och bak eller hur många fötter dom har men hästbrudar (Även om det i vår skola inte va det tuffaste man kunde va) Hade sin hobby, nåt dom brann för och det tror jag dom än idag har nytta av..
Jag vill så gärna ha nåt att brinna för som inte är kläder och inredning (Som för övrigt ligger på is, mitt hem ser ut som en ungkarlslya och min garderob skriker "Vi är alla plagg från 2008").
Jag har försökt mig på cross (Som verkligen är skitkul men mitt "motorintresse" kan man väl säga har svalnat efter olyckan), Smycken gör jag lite fortfarande (Apropå det, Loppa! Ditt armband jag lagade är klart för länge sen).. Men kan jag få hitta nåt jag brinner för på riktigt, nåt jag är bra på!

Ja, medans jag väntar på det så tar vi lite fönstershopping via nätet:





everybody hurts





When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life,
the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone

trött på gnäll..

mitt liv, mina val!!

Att folk har så svårt att inse att mitt liv är mitt! Mina mål, mina val, min framtid! Allt ligger i mina händer och jag vill att folk låter mig sköta det på mitt sätt!
Ni tycker jag gör fel hit och dit, Fine! Men jag tycker att ni gör fel som lägger er i..
Ju mer personer i min omgivning tjatar, lägger sig i och påpekar desto mer skiter jag i det jag kanske egentligen borde göra!
Påpeka att JAG måste diska så gör jag det inte, jag vägrar (Barnsligt? Möjligt!).
Jag är verkligen motiverad att börja studera nu, jag får hjälp och börjar sätta upp mål men då får jag någon som argt vänder sig emot mig.. Inte någon förståelse att jag själv väljer över mitt liv!
Fasiken va livet va mycket enklare för 2år sen! Jag jobbade jämt, bodde hemma hos mamma och gjorde allt jag ville..
Bry er! Bra, men lägg er inte i. Fråga, Att va nyfiken är väl inget konstigt men att misstro, se ner på och dumförklara! Nej då kan ni hålla er borta!

Har så jävla mycket ilska inom mig just nu, Om det beror på att en viss person är ute och super till kl två om nätterna och med olika anledningar inte varit på jobbet på tre dagar? Ja kanske!
Och att denna person samtidigt ser ner på mig, på mina val, vad jag vill med mitt liv..
(Okej, nu vet jag kanske inte riktigt vad jag vill med mitt liv, men jag vet att jag inte vill att det kretsar kring alkohol)
Att personen i fråga... Nej jag får nog fortsätta hålla min ilska inom mig helt enkelt!

Nu blir det till att lösa en väldigt viktig grej som måste tas tag i.. Vad, hur, när är det bara jag som vet och så får det förbli kära vänner!

Skulle berhöva ett par ord från ovan just nu, från den som då, nu och föralltid kommer stå mig närmast i hjärtat..


Hoppas hoppas..

Hoppas hoppas..


håller tummarna för att jag mår bättre i morgon, att mina spagetti-ben kan låta mig stå och att jag inte blir andfåd och spyredo så fort jag funderar på att göra någonting..
FÖR IMORGON kommer min mamma & pappa upp för att kolla hur vi bor, Pappa har ännu inte hunnit hit så på tiden och så har vi planerat in en lunch..
Jag och farsan ska nämligen på möte samtidigt nere på stan så det blir alldeles perfekt!
Hoppas verkligen, verkligen att jag mår bättre imorgon så Jag får umgås med mami & Papi ett par timmar!


rubrikspya

Mår som man förtjänar...

Så fan heller att jag gör, Efter att varit helt nykter och hälsosam en hel helg (Ja hälsosam kan kanske diskuteras) borde jag må som en gud dena vackra vårdag, Men nej inte alls.
Vaknade av svärmors samtal i morse och jag blev glad av att att få jobba. hoppade upp ur sängen -förvånadsvärt pigg med tanke på att klockan inte slagit sju- för att sätta igång datan och kolla SL och så förstås nyheterna. dansade sen vidare in i köket för att slänga ihop lite frukost. Där kom första snurren! Kom framtill att varva ner! Kanske inte borde dansa omkring tidigt på morgonen.. Men nej det va försent mitt glada jag blev ett illamående jag som fick ligga på toalettgolvet istället för att avnjuta en frukost.. Så ar dagen fortsatt! I sängen grymtandes som en gris och på toalettgolvet halvgråtandes då jag tyckt enormt synd om mig själv..
Så inget jobb för mig, ingen fika i solen, öl med vänner under kvällen eller annat trevligt som nu Robbin och comp. sysslar med!
Att lyfta lillfingret är som en timmes gympass, Hoppas det ger samma resultat också! *Haha*



besvikelse..

Besvikelsen över mig själv..

Hemskt vad ens hjärnspöken kan göra med än, kan förändra än totalt, få än att tänka tankar som inte borde finnas där, få än att göra saker man inte annars skulle göra.. Usch vad jag önskar att jag kunde skrämma iväg dom och få dom att aldrig komma tillbaka. Risken till det är ju inte stor men fortsätter dom att förfölja med vet jag inte vad jag tar mig till..

Gårdagen va en hängdag mådde illa från och till (som vanligt) så på kvällen blev det bowling med Robbin och Jonny och även en hamburgare (som va svår att få i sig), Vad krävs för att maten ska gå ner utan illamående igen?
Blev sen ett par öl framför tv,n för Robbin, Godis för Jonny och frysta bär för mig, En lugn trevlig lördag helt enkelt..

Har tappat lite fokus på bloggen känner jag! Hinner inte, orkar inte och vill inte.. Dålig period helt enkelt!
Men nu blir det att försöka få i sig en macka eller frukt innan jag måste gå mot tåget, ska ner till Björnis och äta smårgåstårta! Mums!



Nakna karlar

Nakna karlar & solsken..


Ja gårdagen bjöd på jobb och därefter bjöds jag på ett gäng nakna karlar i solskenet. Helt på riktigt så höll jag på att ramla av sättet på tåget när jag tittade ut genom fönstret och fick syn på ett gäng nakna snubbar på en balkong. Det är ju helt allvarligt svårt att låta bli att titta! Jag hade lust att skrika ut "Titta, allihopa, titta på balkongen" Men med risk att bli klassad som galen lät jag bli. Därefter fixade jag här hemma för att kunna överraska Robbin med lite god tacos när han kom hem från jobbet kl 21. Han hade dessväre hunnit trycka i sig en pizza så tror att jag va gladare över måltiden än han, men det är ju tanken som räknas!

Dagen har det varit jobb på ett annat Dagis än det jag brukar vara på. Och OJ vilken skillnad det är på Dagis och dagis.. Allvarligt, på det här dagiset kunde man ju både andas och tänka och hjärtinfarkten låg inte runt hörnet som det brukar kunna vara annars (Skämtosidor), Ne men det va en skön dag helt enkelt. Jobbade ju också blandannat med R,s lillasyster Anna så det va kul.. Efter jobbet trök jag i mig en kexchoklad (Haha jag ger upp) och tog en sväng på stan för att handla present till lillbrollan som fyller 14bast idag.. Eller 17 är det nog men känns för märkligt.
Så nu blir det käk innan det bär av ner mot Björnis för att fira den lillaskiten..


tisdag med värme.

Underbara sol..

Arbetsdagen va kort men inte mindre jobbig för det.. Gick från jobbet med en redig huvudvärk och dagen va nog en av dom "jobbigaste" dagarna hitills. Men vad gör det när resten av dagen är underbar(?).
En sväng på stan innan det blev en mysig fika i solen med Jossan och ett par kompisar till henne.
Kan det bli bättre än sol, en kycklingsmörgås och trevligt sällskap? Nej jag är helnöjd!
Blev sen upphämtad av Robbin och vi åkte till A och kollade hans fräscha hus..
Blev sen Pizza för dom två innan vi åkte hem och tävlade i "Vem vet mest", jag vann inte men är nöjd ändå, Klockren dag mina kära!

Fick tårar i ögonen nyss då jag fick höra att den lilla pojken nu är en ängel..
Tänker på hans familj som har ett fruktansvärt liv framför sig, hoppas dom håller ihop och klarar av detta tillsammans.
Alla mina tankar till er!


hemtrakterna..

Nu bär det av hemåt..

Nu bär det av ner till Gnesta för att göra lite bankärenden och gå förbi min optiker.. Har turen på min sida idag och får lift tillbaka ikväll med Moster och Kusinen. Hon ska kolla en lägenhet, Spännande!


senaste shoppingen

Inköpt i Lördags..

Mellan yrsel och illamående lyckades jag köpa ett par plagg iallafall..



presenter från elin

Presenter från min E ..

Fick en skjorta och en topp av Elin för ett par veckor sedan:


mars.


Lovar er..

Lovar och svär..

Har sista veckan mått lite sisådär.. Så är det för alla ibland men nu känner jag att den kommande veckan ska bli en bra vecka med långa promenader, solning, hemlagad mat (ALLA DAGAR), firande av lillebror, umgänge med fina vänner och ja, självklart har jag en del måsten också som möten, tvättstugan, banken, VC och en del där till men Ser fram emot veckan..
Ser fram emot att sätta stopp och påbörja nåt nytt, nytt men ändå så gammalt..

Sessan fick av någon konstig anledning för sig att hon kan flyga, hon kastade sig tidigare ut genom köksfönstret och hon blev antagligen lika rädd som jag. Men det gick fint, hon stod vid porten och väntade på att matte skulle släppa in henne i trygheten igen..

Nackdelen med att ha en vildkatt hemma..
Det är inte första prylen som fått sig en smäll av den här tjejen..



Johanna virrpanna.

Johanna Virrpanna..

Ja, mitt andra namn finns ju där av en anledning.. Ställde in jobbet idag efter mycket om och men och ska nu fundera lite..
Kanske borde skaffa mig en extra hårddisk eftersom min hjärna inte verkar fungera som den ska.. hehe!

Nu ska vi hitta på någonting, Bowling, badminton eller någon annan sysselsättning som inte kräver någon direkt hjärna för att utföra, kanske har jag en chans att vinna då trotts allt..

Återstår att se vad det blir..


ututorkad ..

Utorkad som ett sandkorn..

Jag har nyligen kommit ur duschen, är uttorkad från topp till tå, ge mig fukt för tusan! Hur som helst hinner jag inte med allt som jag hoppats idag. städning, ompyssling, bildtagning osv eftersom det togs en liten sovmorgon idag, kände att det behövdes. vaknade ju trotts allt av att någon "Niko" ringde mig mitt i natten, Vem är han?
Nu om ca två timmar börjar jag jobba. Jag är så där opepp, Verkligen!! Har en olustig känsla och så är man ju nervös också förstås men det kommer nog gå bra, Så ni får veta mer ikväll när jag kommer hem..
Jag funderar på vad det är jag vill göra i framtiden? Vad vill jag jobba inom?


musse piggs flickvän

Musse piggs flickvän..

Haha jag kom på att jag helt enkelt måste berätta vem jag träffade igår..
Musse piggs flickvän, Ja det va iallafall vad jag trodde ända tills tjejen kom fram och pratade med mig..
Måste säga att jag tyckte hela situationen va lite märklig.
Tjejen kom fram och försökte i evigheter förklara vem hon var och jag upprepade säkert tio ggr "Nej, jag vet fortfarande inte vem du är", "Nej jag känner inte dig" osv..
Ni vet hur olustigt det kan bli när man står med en främling som verkar tro sig känna än.. (men ändå inte vet vilken av tvillingarna jag är tillsammans med..)
Ja hur som helst va det en tjej som va med på samma kryssning för över ett år sen när vi firade R,s pappa.
Vi pratade inte med varandra vid nåt tillfällen under dom två dygnen men hon tog trotts det väldigt illa vid sig att jag inte viste vem hon var och vände rosetten åt ett annat håll och gick iväg med ett par skrattretande kommentarer..

Tänk om man skulle komma ihåg alla man träffat på fester eller tillställningar livet igenom? Ja det vore i för sig säkert trevligt men jag tror att jag har lite andra saker att tänka på än att komma ihåg folk som inte gjort nåt direkt intryck på mig, Sorry!

Och som du sa "Tråkig tjej" !




Allvarligt risig..

Allvarligt risig...

Gårdagen va kanon, började hemma hos Jossan o Peter blev sen ett par timmar på The strip innan det bar av hem till de tu för att fortsätta drickat till 05.30..
Huum, hade en as härligt kväll med underbart folk men dagens baksmälla är fan inte värd tusentals kronor, funderar nu stort på att skola in som nykterist, hur svårt kan det va?
Dagen har varit min dag, vår dag!
Eftersom jag mått så dåligt blev jag bortskämd med frukost på sängen, sen blev det en promenad för att hämta bilen (Varenda buske höll på att bli min vän) åkte sen mot Kista gallerian för storshopping..
Alla vet att 40graders feber inte kan hålla oss brudar ifrån shopping men det här va nåt i klass för sig.. Att svimma va inte långt borta och dom många pauser vi fick ta för att jag inte skulle säcka ihop tog en del tid. Slutade med att vi valde att åka hemåt. Hoppade bion och allt. Trist, kan tilllägga att det inte bara är bakfylla som spökar, har varit risig innan gårdagens fylla också!

Blev inga bilder igår då kameran blev kvar hemma, Aptrist!

Kommer (antagligen imorgon) upp lite bilder på det jag hann få tag på imellan mina dalar. Från shoppingen alltså!

Nu blir det soffläge med R, Håll tummarna för att jag mår bra imorgon. Bör nog inte va yr med magvärk och svimfärdig på första dagen på det nya jobbet..



Humhum..

Jobb, glass & bilar..


Ja så är det, Min man imponerar även på mig med att va en grym bilförare och att hitta som en gud runt i hela huvudstaden.. Det va ju då otur att bilfan inte skulle gå igenom besiktningen men det är inte hela världen..

Fick förövrigt ett samtal idag om jobb, kul att man gjort ett intryck. Va ju trotts allt en del som sökte. Så på Söndag är det jobb så håll tummarna för att det passar mig och jag passar dom..

Nu blir det spegeln, garderoben och platttången som kommer va mina fiender ett par timmar framöver.. Ikväll blir det att umgås med Fina Josephine och hennes Peter så får vi se vad kvällen vill dela med sig av..

Puss på er så länge..


Slut på veckan.

Slut på veckan..


Gick upp tidigt i morse för att bege mig till ett möte på stan. Gick bra och va en riktigt mysig kvinna jag träffade. Har nu motivation till framtiden. Utbildning nästa kanske (?).
Efter mötet stötte jag ihop med två kvinnor på stan som gjorde intervjuer..
Så en bild på en osminkad Jag med glasögon med korkade svar lär ju komma ut, Kan bara skratta åt det.

Blev sen bussen upp till mitt kvarter där det blev en solning och lunch och nu framförmig är det städning i hög grad som gäller..

Vad kvällen erbjuder återstår att se. Eskilstuna eller kvar här i Södertälje(?)


Ser fram emot en morgondag med födelsedagspresenten av R, shoppingtur!


Härlig gammal full/ful bild..

Torsdags avslut..

Riktigt skön Torsdag..

Skulle åkt komunalt ner till Gnesta för mitt återbesök hos sjukgymansten men snälla R följde med, riktigt skönt att slippa tåga framochtillbaka..
Riktigt skönt att mina övninga (Som jag förvisso fuskat skapligt med) verkligen gjort resultat. Ja över förväntan tillochmed. Har nu övergått till fas 2 (Ja nu är det gummiband som gäller).

Blev sen tillbaka till stan där det blev ett par timmars fika med Jossan innan vi började trava hemåt. Blev sen middag på lilla Italy som bestämts med R och nu är det soffläge som gäller..
En dusch innan det blir högläsning för Robbin (Han somnar som en gris när jag läser högt, Märkigt!).

Ser äckligt mycket fram sommar med allt som hör till.. SHORTS, UTESERVERINGAR, BRÄNDA AXLAR, UTFLKYTER, DRINKAR I SOLEN, MIDSOMMAR, UTLANDSRESOR, KILKLACKAR, POWERMEET, GRILLAT, SOLBRILLOR, CONVERSE, LANDET... Jag kan fortsätta i evigheter helt enkelt..

Använde idag Skjortan min sköna E, Puss på dig!


En underbar tid i skåne
<3


dagens..

Gnesta nästa..

om ett par timmar bär det av ner till Gnesta där jag har tid hos min sjukgymnast, Jag har ju äntligen fått bekräftat att det inte alls är konstigt att jag har så ont. Ja, hade jag inte varit så ung så hade det varit riktigt allvarligt..
Så tackar till min unga ålder samtidigt som jag gör mina övningar så ofta jag kan..
Hoppas det  ser lite bättre ut idag!

Därefter ska jag förhoppningsviss träffa Jossan för en fika eller promenad eller nåt sånt mysigt..




nattens spektakel..

Respekt eller snarare orespekt..

Efter att igår ätit spagetti med köttfärssås i min ensamhet och sedan tagit tag i badrummet blev det ett långt avslappnande bad innan sängen väntade. Utvilad till tusen tänkte jag vara idag då jag skulle jobbat på en ny "avdelning" (säger man så?) ..
Att jag 02.17 vaknar av att en nästan två meters lång, främande man står i dörröppningen till mitt sovrum och börjar prata med mig som om han kände mig. Tog mig säkert en minut innan jag förstod att det är min pojkvän som återigen visat sin orespekt och inte tänkt längre än han brukar efter ett par glas.
Som om jag inte var irriterad innan?
Mannen pratade, pratade och pratade medans Robbin travade runt..
Hade bara lust att skrika rakt ut på dessa idioter men vetskapen att det inte hjäper gjorde att jag istället bad dom sluta prata med mig och respektera att jag skulle upp ett par timmar senare.
Därefter hann jag fundera på vart det finns en ledig lägenhet där jag kan bo för att få va ifred från folk om nätterna men hann inte tänka länga innan jag började må piss.. Illamående som höll i sig till eftermiddagen idag..
Ligger och funderar på om jag mått bättre om  jag aldrig blivit väkt?
Borde inte dom som väkte mig i natt stå för min missade dagsinkomst? Det tycker jag!


Den skyhöga Stegen har bara ett par steg kvar, sen rasar den..


Läser just nu "14år till salu" , har jobbat på den ett tag men det är en bra verklighetsbaserad bok som är väldigt gripande och som tar upp ett viktigt ämne i v årt samhälle!
 

Hem ljuva hem..

Hem ljuva hem..

Har inte kommit i ordning riktigt som vi vill hemma än men just nu är det annat som prioriters men så småning om blir det målning av hela lägenheten, inköp av några måsten (tex vardagsrumsbord)..
Så länge ser det iallafall ut så här hemma hos oss..


Tisdag..

kl. 07-16

Tidig uppgång igen, kl 05 för att vara exakt. Det blir så när det är tåg som ska hinnas med men har sett framemot dagens jobb så det gör ingenting.. Jag är en sån person som mår riktigt dåligt av att gå hemma för länge så gårdagen va en dag fylld med ångest.. Trist med såna dagar!
Nu ikväll blir det att ta ett stor röj i badrummet och sedan boken, varmt bad och tända ljus, Det förtjänar man efter en lång dag!




Walk in closet

Walk in..

Har lovat en bild på Garderoben jag/R målat och kämpat med..
Och självklart är detta inte allt, en byrå & ett skåp i sovrummet gömmer resten!



Jaha..

3000kr fattigare..

Alla gnäller på P-lisor, men allvarigt! Som om poliser är så mycket bättre? Grmmmft!

3000kr mindre på mitt annars väldigt tomma konto men så är det när man är klantig..

Nya tag och ser verkligen fram emot att få allt betalt o klart så vi kan börja se framåt igen!

Har satt och gjort en bild med en salig blandning med lite godingar, lite roligt ska man väl ha en Måndags kväll?
Tanken är dock inte att blanda dessa plagg med varandra, men det förstår nog ni också!




min designade bikini

DESIGN BY BJÖRK
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Nä nu flyttar jag..

Nä nu flyttar jag..

Allvarligt, att vakna och tro att solen skinner och att man ett par timmar senare ska gå en vårpromenad och ta en fika i solen med Jossan va ju underbart, men att sen inse att Våren är som bortblåst och snön är här igen fick mitt humör att vända äckligt snabbt.
Om man ska ta sista dagen som ledig till att storstäda här hemma igen då och så komma ihåg att betala böterna, Hrmmf!



lugnt bostadsområde.

Lugnt bostadsområde..

Att Södertälje är Södertälje det vet vi ju sen tidigare men jag älskar´t och trivs som fisken i vattnet, Verkligen!
Men nu i helgen har det varit lite väl livat utanför vårt sovrumsfönster.. Berättade ju tidigare om tjejen i Fredags natt och nu igår eftermiddag när jag tittade ut genom fönstret va det ett fasligt liv utanför.
Polisbilar, brandbilar, ambulanser och folkmassor i mängder tog plats runt om vårt hem, Såg sen röken från grannhuset och folk som hoppade eller klättrade via stegar ner från sina balkonger.
Brann tydligen i källaren, Ja det va iallafall va mannen på Axens livs sa..
Åkte sen iväg till en resturang för att äta mat. Va lättare sagt än gjort att hitta något som va öppet igår men tillslut hamnade vi på ett ställe som fick mig att vilja vända innan jag ens kommit innanför dörren. Livat, fylla och allt för mycket folk som inte va där för matens skull. Efter att ett slagsmål utbrött valde vi att åka därifrån.
Tapco va helt enkelt inte en resturang i min smak.



(Bilden gör sig inte rättvis då största händelsen hamnat utanför bild)

Lördaskvällen

Lördagens trevligheter..

Efter att väntat på Elin i nåt som kändes som evigheter åkte jag ner till Martin där grabbarna satt och tog någon öl och spelade tvspel..
Därefter kom Elin och det blev lite dryck och snack innan vi tog oss ner på stan, Hamnade på en krog där folk hade flintaben i håret och allt bestod av svart..
Vi slängde snabbt i oss våra drinkar så v i inte skulle bli fast i det mörker som ödela krogen vi hamnat på..
The strip nästa, Dans va det som gällde men med tanke på att vi inte va ensamma som tänkt den tanken så stod vi mest ihoppressade och gungade mellan folks axlar.
Kvällen va trevlig men kort..
 
 

KILKLACKAR.

KILKLACKAR ATT DÖ FÖR!

Hur kommer det sig att man vill ha det otillgängliga?

Ja, jag kunde i början inte bestämma mig för min åsikt om dessa skor men en kärlek växte snabbt fram..
Dom är ju urläckra, farligt snygga och en blandning mellan gammalt/nytt och fult/snyggt.
Synd då att man har en fot som inte ens i närheten skulle komma ner i dessa 34,or..


20 mars

Pontus dag, 20 mars..

 
 

X-NING..

bilder från kryssen..

de 24timmar som innehöll fördryck på en jamaicansk (heter det så?) Pub, buffé, och största delen umgänge med Cissi, Linda, Jannica och killarna va riktigt bra..
Tror dessväre att bartenrarna blandade ut drinkarna med vatten då shotar och drinkar inte gav någon inverkan alls.. PÅ OSS TJEJER VILL SÄGA!

    
  


 
 


 
 



väntan

Väntar, väntar, väntar..

Drycken är med mig, kläder är på, håret är klippt.. känns som det är något som fattas, ELIN OCH CIGG !


Hemskt skrik i natten.

Nattens skrik..

Va igår kvar hos mamma
tills sent på kvällen, kollade på vhs sen jag och mina syskon va små. Roligt att se Richard i sin hemska lugg, Pontus som lekte clown och Emil som gick som en apa..
Åkte sen hem och möte Robbin vid tåget, blev sen nya Wallander och sovdags redan kl tolv..

Därefter vaknar jag mitt i natten av ett skrik som aldrig tog slut. När jag förstår att det är något som händer springer jag upp till fönstret och får syn på en ung tjej liggandes ute på parkeringen fortfarande skrikandes rakt ut.
Väcker Robbin och sliter sen på mig kläder och springer ut. Möts av en tjej med byxorna nere vid fötterna som blöde från mun, huvud, panna och ben.
Va skrämande men fick henne att sätta sig upp och satt och försökte lugna ner henne så gott jag kunde.
Därefter kommer Robbin utspringande och en kvinna från ett annat hus.
Kvinnan tog kontrollen och vi hjälpte tjejen hem till hennes pojkvän.
När vi sen gick hem kunde jag inte släppa den unga tjejen. vad va det egentligen som hänt?

Så när Robbin slutar ska vi gå över till tjejen och henns sambo och se hur hon mår och lämna hennes plånbok vi hittade påväg hem.

Sov inte en blund i natt med andra ord..


mina nya bebisar

MY NEW BABIES



allt..

Allt vi missat...


  

Underbara vår.. När det börjades vaknas till hemma runt 08-tiden kändes det underbart med solljus! Wow, så efter att rört om lite hemma tog jag mig ut på en promenad, i spåret är det fortfarande is och kallt så kunde förvisso tagit både skridskor och vinterjacka på men efter att kommit ner till vattnet va det sommarvärme!
Glad att jag sket i både handskar och halsduk kan jag lova!
Därefter blev det tåget till gnesta för att hämta lite saker hos Jullan som flyttar långt iväg nästa vecka, köpte också hårfärg (Fattar nu Richards pik, ser förjävlig ut i huvudet) och åkte sen till Björnlunda där det blev att sitta o mysa uppe hos Pontan i vårsolen, Hälsade på mormor och morfar och det kändes bra att han mådde så bra som han gjorde. Så nu är det mor och dotter middag som står på schemat!

Dagens outfit:
R,s ur läckra skjorta
Svart miss sixty jeans (Som jag nu kommer i igen, 6år gamla!)
Grå converse
Svarta skinnjacka

Senaste veckan har beståt av jobb den med så utöver alla påskkärringar igår, påskmaten i onsdags, missat tåg i tisdags och påskägg av en liten grabb på min avdelning har alllt rullat på som vanligt.
Igår kom lillebror upp för att hälsa på och ha en lugn kväll hemma hos oss, så blev pizza & Götakanal 2, mysigt även om jag inte orkade se klart hela.

Förra helgen har det inte bloggats nåt om heller och det vore ju tråkigt om en sån fin helg skulle komma o skymundan.
Mamma fyllde år så tog mig ner till byn för att äta smörgåstårta och träffa släkten, därefter bar det hem för att ta emot Elin när hon kom ner för att ta några glas och snacka skit..
Kände mig otroligt lycklig när hon åkte hem sen på kvällen (Ja, inte för att hon åkte hem förstås utan för att jag äntligen fått träffa min efterlängtade vän).
Hon va lika läcker som alltid och hade med sig presenter till mig, Blev mega-glad och har redan hunnit använde den ena av dom (En topp & en skjorta). Senare under natten mådde jag mindre bra, man tål ju knappt några glas vin längre (Hrmmf) men fick springa upp från sängen då några killar öppnade min ytterdörr mitt i natten..
Dagen därpå åkte vi till Åkers för att fira Richard med familjen (Eftersom det va kryssning med vänner när han fyllde år). Han fick av oss "en upplevelse" att få åka iväg o få köra ferrari! Ballt och vi tyckte det passade honom perfekt! Underbart att se att han verkligen blev glad och uppskattade det. Så även denna dag blev det smörgåstårta och en underbar tid med familjen. Älskar när vi träffas allihopa. Skrattar och har det underbart ihop,bara syrran som inte kom samtidigt som oss då hon jobbade..
Va en Mega-bra helg helt enkelt! Blir upprymd och glad av att få umgås med familj och äkta vänner!
Fick också Rosor av min gamla farsgubbe, Och det uppskattas förstås :)

 


RSS 2.0