Helt färdig efter helgen.

 
Är helt slut i kropp o själ..

Orkar inte skriva allt för mycket idag, har legat till sängs hela dagen med en baksmälla och mensvärk som fasiken hållit på att ta kål på mig.
Efter att Robbin passat upp mig med värktabletter, massage och frukost på sängen lyckades jag ta mig upp ur sängen runt fem tiden.
Blev betala räkningar innan det bar av mot Gnesta för lite hämtmat..
Hunnit in på facebook en snabbis idag också och såg att brorsan (Richard) skaffat sig ett nytt husdjur, han möttes nämligen av en älg på biluppfarten i morse. Han hade lagt upp ett par bilder på Helge för er som vill titta.
Berättar mer om den grymma Lördagen i morgon.
Ska krypa ner i Robbins famn nu och kolla vidare på Wallander..

Kramar på er!

tjejgrej..


En behövlig dag med ett gäng härliga tjejer, börjar med mys hemma hos Anna med ett litet glas gotti, sen blir det middag i sthlm och vidare på bio.. Avslutar kanske med ett par glas?

Så fruktansvärt arg..



Länge sen jag va så här jävla förbannad ...

Nu vet jag varför man INTE SKA VA NYKTER
, det är så jävla mycket enklare att stå ut med folk som beter sig illa när man är full, antar att man är trögare och helt enkelt inte fattar på samma sett men som nykter kokar allt bara över..
Jag är så förbannat jävla trött på att det är olika saker som gäller olika personer. En del gör som dom vill medans andra ska rätta sig efter regler och visa respekt för "person(er) man bryr sig om".. Hur kommer det sig att det är så?
Fick nu för tio minuter sen ett telefonsamtal, (tröck upptaget 3ggr eftersom klockan va 04.30) Tillslut svarar jag och då är det tydligen någon som ska tala om för MIG, hur jag ska bete mig och vara.
Han berättar också att JAG är kall, irriterande, sur och jag vetefan vad det mer va JAG VAR..
Jag kan lägga till att jag aldrig träffat den här människan Någonsin! Vad har han då för rätt att ringa mig halv fem på morgonen för att säga saker som "Nu lyssnar du jävligt noga på vad jag har att säga" osv.
Kan tilllägga att jag är mer förbannad på den IDIOTEN som gav ut mitt nummer. Vad har du för rätt att ge ut mitt nummer till någon som ska ringa upp mig mitt i nätterna? Vad har du för rätt att skicka någon i dina ärenden..
Hitta en bättre fredsmäklare är allt jag kan säga!
JA, jag är galet irriterad just nu. Klockan närmar sig 05.00 och jag ligger ensam i sängen, har en pojkvän någonstans som tydligen har roligare saker för sig.. som att slås o få glasflasker i ansiktet.. Skit kul eller hur?
Och nu är det faktiskt så här att jag hoppas att han inte kommer hem idag av två anledningar! Den första är att han då kommer köra onykter och den andra är att jag antagligen behöver få smälta en del innan jag ser den killen igen..

Herregud vilket trevligt inlägg det här blev!
Nu måste jag ut och ta en lugnande cigg och sen stänga av mobilen som fortfarande ger ifrån sig ljud jag inte vill veta av den här tiden på dygnet..
Ska ju faktiskt upp om några timmar eftersom jag ska ha en dag/kväll på stan med tjejorna..
Yeeah, kommer antagligen va den pigga, glada Johanna ni möter i morgon!


intressant..




Mitt så otroligt intressanta liv just nu..


Känns som jag har sååååå mycket intressant att skriva om just nu. Nej inte på långa vägar!
Men har nu skickat iväg min Ansökan till utbildningen och nu hoppas jag bara på godkänande från kommunen.. Om allt går som det ska gällande det här blir jag ju förvånad, men hoppas gör vi.
Dagen har tillbringats med mami (Hon är verkligen underbar), Åt frukost på hennes jobb, åkte sen runt i gnesta uträttade ärenden och handlade mat innan vi begav oss hemåt. Inne på hemköp döck världens sexigaste pojkvän upp för att ge mig en puss innan han skulle upp till stan för att fira hans chefs födelsedag.
Blir knäsvag av att bara se honom .. (Ler stort).
tog ett långt bad med lite skön läsning medans mamma lagade middag till oss två.. Länge sen jag åt en riktigt mysig hemmalagad fredagsmiddag.
Blev ett besök hos mormor med kvällsfika och mysprat.. Tänk vad man kan skratta ihop med mormor och mamma..
Kvällen har fortsatt i min ensamhet med enbart huvudvärken som sällskap, har vänt uppochner på lägenheten i ett försök att "Få ordning", Spännande att se Robbins reaktion när han kommer hem..
För han borde väl va påväg hemåt nu?
Jag förstår varför jag tröttnat på alkohol, folk och utgångar. Folk kan ju verkligen inte bete sig.. Ne men allvarligt min anda nyktra helg nu och känns som det kan bli fler än så i rad nu faktiskt.
Hoppas mitt hjärta kommer hem snart så jag får dela en cigg med världens bästa pojkvän och slippa krypa ner i vår renbäddade säng ensam..

 

Haha Jag har en rolig pojkvän! Det finns säkert flera tusen bilder på mig men trotts det tycker Robbin att den vackraste är dom som är tagna när jag har blåklocka, jobbat 12timmarpass och såg ut som en galning.

Apropå dom här bilderna så har jag en STOR VIKTIGT FRÅGA, jag har säkert tappat hälften av mitt hår senaste halvåret/året.
Jag har sagt till min mamma att jag snart inte har nåt hår kvar, hon har skrattat åt mig tills idag  då även hon kunde konstatera att jag fan börjar bli SKALIG!
Menar verkligen allvar och funderar på vad jag ska göra?
Förstår att jag har brist av någonting, mitt liv har förändrats ganska radikalt från att jobbat, ätit nyttigt/nyttigare, och rört på mig till att inte göra nåt av detta..
Måste börja äta tillskott av någonting men vad? Om du sitter på ett supertips, snälla kläm fram med det!
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP!


Natti så hörs vi kanske i morgon innan jag åker till stan med girlsen..

Pussisar!

vårkänslor



Vårkänslorna dansar runt i hela kroppen..

Har riktiga känslor av våren, solen skinner utanför fönstret, vi får se om känslorna blir kvar när det strax är dags att gå ut i snön bort mot Gnesta..




Skola, varför går det inte som jag vill?



Varför kan det inte allt eller åtminstone nåt gå bra?


Jag lägger just ner all tid på att ta reda på fakta och att söka skolor, kontakta kommuner, träffa syo och allt som hör till när man ska börja studera.
Nu verkar saker gå emot mig då Södertäljekommun är en "fattig kommun" och inte har någon budget till studier som det ser ut just nu. Inte ger jag upp för det inte. Hoppas nu på studier i Stockholm & att Gnesta kommun godkänner mig.
Jag förstår folk som inte börjar plugga, det är ju hemskt krångligt, Går det inte nu så får jag pausa minna tankar till i höst, och det känns inte kul, det är nu jag är taggad!
På all stress om fix inför studier så har jag fått hemskt ont i kroppen också, Har (tro det eller ej) en kropp som är för "överrörlig", Jag skulle va en utmärkt akrobat faktiskt, Larvigt egentligen eftersom jag måste va en av världens stelaste människor.
Hursom helst så vrider jag kroppen för mycket och det tar ju självklart leder stryck av. Suck!

JA idag är det en skit dag på många sätt men om ett par timmar kommer Robbin hem och då får jag någon att prata strunt med och någon som kan få mig att skratta och le. Om han inte är Zombietrött förstås.

See you later!




blir inget inlägg idag..



Orkar inte skriva nåt idag...

Haft en mega lång dag med långa promenader, möten och massa mer.. Men nu ligger kärleken i sängen o småsussar och det värsta ljud han vet är tangentsbordsfingrar så att skriva ett långt inlägg är inte aktuelt just nu..
Det finns en pigg i vårt hem just nu och hon har energi för oss alla.. Lilla katten.

Puss och kärlek till er alla ute i snöSverige, kan behövas lite värme o kärlek i det här vädret!

Värme, tisdag.



Jag ser tillbaka på värmen, vill verkligen ditt nu, nu, nu!




TISDAG,


Humör:
Trött och snörvlig men med ett leende på läpparna
Gjort: Ätit frukost, bloggat, läst av mejlen,, gått p-mix pratat i telefon & myst med R i soffan mm.
Planer: Laga middag, förbi mamma och lämna handdukar jag tvättade åt henne igår, promenad med J.
Kläder: Black it is!
Ser på: Datan med Family guy i bakrunden
Lyssnar på: tv,n
Läser: Livstid av Liza marklund
TV: Tisdagar är dåliga tvdagar. Endast Halv åtta hos mig.
Dricker: Miniralvatten som vanligt.. Det ända jag dricker i princip!
Äter: Just nu inget, men sen blir det pasta och köttfärssås
Middag: Som sagt Spagetti med köttfärssås
Bästa: Att det bara är 30 dagar kvar till flytt
Sämsta: Att jag har ont i axeln/rygg vilket gör att jag spänner mig och får huvudvärk. Suger!
Väder: Kallt som fan, ska tydligen bli snökaos imorgon.. Vart är min vår?



Mardrömmar

Mörka drömmar kan verkligen få än att må dåligt.. Gårdagens dröm handlade om Pontus och idag va det om Emil.
Bilolyckor över allt.. Trött på dessa drömmar.. Kanske borde skaffa mig en drömfångare, inte för att jag tror på sånt..
Imorgon säger dom att det ska bli snöstorm, känns mindre kul då jag ska åka komunalt till Södertälje.. Lär ju som vanligt bli väntetider men hoppas att tåget går som det ska iallafall..
Håller nu på att samla information om skolor, kurser osv för att ha så mycket fakta som möjligt inför mötet i morgon. Det är ju så mycket jag vill, massor helt enkelt! Men att samla allt det till en grej är ju svårare än man kan tro.
Strax  blir det en promenad för att skingra tankar, funderingar och glömma nattens dröm. Till kvällen blir det ytterliggare en promenad men då med sällskap av en vän. Ska bli mysigt att prata lite skit och få skratta lite.. Känner jag tjejen i fråga rätt så blir promenaden inte särskilt lång utan hon kommer antingen få ont i knät, frysa eller ha någon annan skön anledning till att slippa gå särskilt långt. Hon är göööörrrr skön!

Hej så länge så får vi se om jag har nåt intressant att skriva ikväll annars blir det inte förän imorgon!


Min ängel <3


Hur ska mina pengar..?







Pengar, pengar, pengar, pengar...

Jag förstår inte hur mina pengar ska räcka till allt? Hyran, tv, internet, mat och så vidare... Jag kan nog förkorta allt till att det va ett stort misstag att säga upp mig från jobbet..
Har aldrig haft problem kring pengar förut och bör inte behöva ha det nu heller men att sitta ensam hemma för att ha råd med räkningar medans "andra"är ute och roar sig känns inte korekt.. Men men livet är hårt.
Får nu helt enkelt ta Julklappspengarna till att kunna betala hyran för att sen resten av månaden hålla mig hemma..
Känns aptrist!

Ja hur som helst släpper jag det nu innan jag exploderar..

Har idag gjort allt nödvändigt som städ och tvätt men också hunnit med frukost med mami och ett skumbad.
har fixat med betygen som jag måste ha tills på Onsdag och skulle också ringt och bokat tid hos sjukgymnasten, vilket jag självklart glömde bort..
Va så dum att jag skrev upp hans nummer på en pizzakartong. Dumt då jag kom på att jag kastat den i Fredags..

Läste i morse om Olyckan i Nyköping, får en sån hemsk känsla i hela kroppen så fort jag läser om sånt.
Två personer mellan 20-25 omkom medans två klarade sig.. Det är fruktansvärt.
Tänker på dessa personer och deras familjer och närstående. Vet vilket helvete dom genomlider och har framför sig.
Livet är inte rättvist!
Skäms då det här inlägget börjar med gnäll om pengar.. Som om det inte finns nåt viktigare..

Väldigt glad att jag har fina personer i mitt liv men det kommer alltid va den bästa som saknas!
Och ja, jag vet att jag skrev den bästa och det står jag för, han va min tvillingsjäl som jag alltid hade vid min sida.
Saknar dig med smärta i kroppen och klumpen i halsen. Älskar dig Pontus!

---


Lugn helg med kärleken





I fredag fick jag tillbringa natten ensam. Robbin begav sig upp till Stan för att hälsa på en gammal chef och blev sen kvar där över natten. Verkligen märkligt hur ovan man är med att sova ensam. Får nästan lov att bulla upp med massa kuddar på Robbins sida av sängen för att åtminstonde ha en liten känsla av att han ligger brevid mig. Jaja, det gick ju bra iallafall.

Igår bestämde vi oss för att ta det lugnt, att helt enkelt ha en "Robbin & Johanna-Lördag", vi åkte till Nyköping för att gå ut och äta ihop och sen ta en bio.. Bion blev dessväre inte av då det bara fanns platser på första raden kvar.
Men det gör inte så mycket då halva nöjet är att bara sitta i en bil och prata om allt mellan himel och jord med R.
Vi brände av ett par sånger till mulret av bilen också.
Låtar som Teddy Björnen fredriksson, Jag hade en gång en båt och många fler sjöngs med mycket skratt och stoj.
Kvällen blev istället en tvspels kväll.. Vi satt i många timmar och skratta och spela tvspel, Robbin blev lite små irriterad när jag fortfarande inte fattade hur man skulle styra efter flera timmars spelande. Tur att han inte har mitt hetsiga humör iallafall :D.

Dagen som idag är Söndag har tillbringats med tvspel, madicken & snart blir det filmmys (Om Robbin klarar av att släppa tvspelsdosan vill säga.

Om 35dagar lämnar vi Björnlunda, Skönt, lite läskigt men samtidigt nåt som kommer bli väldigt nyttigt och bra för mig.






Fredagnatten tillbringades ju ensam


Katja träfot



Som arbetslös så gäller det att hitta sig ett yrke, Nu är jag inne och känner yrket, seriétidnings-skapare.
Va sjutton, Första anblicken av Katja träfot kanske inte är mycket att hänga i Julgranen, men herregud är det ingen som har sett Benteben & Katjakaj?
Lyckas dom figurerna bli ett barnprogram så borde Katja träfot nå långt med sin charm och utstrålning!

Okej, det här kanske inte riktigt va min grej i livet, men det vet man ju inte förän man testat, eller hur?

Hur många ser ironin i det här inlägget och inser att jag absolut inte har något vettigt att skriva om..?
Antagligen alla!

Pussokram/ Johanna & Katja Träfot

Thåström

Heléne, Jag kunde bara inte låta bli gumman :)


Hockeytorsdag & filmfredag




Igår (Torsdag)
va det upp med tuppen som gällde. Fick skjuts av grannen in till Gnesta, Han va så glad att han fick lite pratsällskap en stund, En riktigt trevlig man. Känner mig nästan tvungen att berätta för er om en av dom första gångerna jag såg honom. Han stod då vid sin bil och hade blod i hela ansiktet, han hade själv inte märkt nånting men han hade skurit sig när han meckat och såg ut som om han blivit attackerad av en galning.
Hur som helst blev det tåget från Gnesta, en sväng till Coatchen för ett litet möte. Jag tog en sväng på stan för att inhandla lite småkrafs. Hittade en Skinnkjol på Rean som jag inte riktigt kom underfund med om den va snygg eller ful så den fick helt enkelt följa med hem. Blev lite andra budget köp också innan det bar av till Järna.
Tillbringade dagen hemma hos Robbins mamma tills han slutade jobba och vi då allihopa (Hela Robbins familj) begav oss mot SSK-matchen. (Min första någonsin) Blev förvånad över att jag själv faktiskt tyckte att det va riktigt roligt med Hockey. Kommer defenitivt göras om!
Kvällen fortsatte med en öl hemma hos Martin, blev lite kortspel och förstås hockeyspel för grabbarna.
Sov sen över hos Peter och Jossan där Peter och Robbin somnade till Funny People medans jag fick se klart den i min ensamhet..

Idag (Fredag) va det tidig uppgång (IGEN) för att hinna ta oss hem tills Robbins möte i Gnesta började. Jag tog tillfället i akt att ringa läkaren och boka tid också, va minst sagt på tiden. Håller alla tummar jag har för att det finns en lösning på min smärta.
Dagen för min del har sen tillbringat åt att små dona lite här hemma. Har i princip skrubbat hela badrummet med en tandborste (Okej nu överdriver jag lite grann)..
Robbin har jag knappt sett röken av på hela dagen, förutom när han och Tobbe va hemma en sväng för att lämna lite gotti till mig.. Bestämde mig för att köra en hemmakväll eftersom det inte växer pengar i min trädgård..
Men helt ärligt så känner jag att det inte gör så mycket att va ensam hemma. Ganska skönt att bara rå om sig själv.
Har tagit mig ett skönt fotbad och allt som hör till med smörjning, skrubb, nagellack osv. Mysigt med babylena fötter..

På en dag lyckades nu Sessan att ha ihjäl min sista Giraff (Hade två prydnadsgiraffer) så nu är hon massmördare kan man säga, Robbin lyckades att ha sönder kattlådans dörr så stackars sessan får nu gå på toa med dörren öppen. Han lyckades ett par sekunder senare ha sönder locket på tvättkorgen..
Det roliga är att den killen kallar mig klumpig.... :D


 



Puss & Kram på er allihopa!

Något alla borde göra.

Lärorikt och stärkande

Fick av min Coatch en uppgift sist vi sågs att fråga några i min närhet några  frågor om mig själv.. Tyckte till en början att det va lite små larvigt, eller hel larvigt snarare men fan va kul det va när jag nu tagit mig i kragen. Ställt samma frågor om mig till 5 olika personer i min närhet och märkligt nog har alla svarat väldigt lika men med olika ord.
Nåt som är väldigt märkligt är att man själv oftast kollar på ens negativa egenskaper och ofta ser det Dåliga, omöjliga eller mindre bra hos sig själv medans andra verkar se än med helt andra ögon.
Jag fick samtidigt konstaterat när i princip samtliga svarade (utan att veta varandras svar) "Att jag kan bli lite bekväm och skjuta upp jobbiga saker i evigheter".
Men det är verkligen jag, det är en negativ sida hos mig.
Blir väldigt lätt bekväm och skjuter upp saker tills sista sekund (Ja ni som gick i skolan med mig vet). Varför göra nåt nu som man kan göra sen? är nog ett resonemang som är gjort för mig.
Men det är en sak jag ska ta tag i, Specillet nu när jag upptäker att det är något andra "lagt märket till" också.
det är ju inte direkt en egenskap man vill bli förknippad med.
Men däremot va det väldigt spännande och lärorikt att se hur andra människor ser på mig.
Tack till er som tog er tid att svara på frågorna.

Alla borde göra ett sånt här test!

Imorgon blir det helt enkelt till att åka upp till Södertälje för att stolt visa upp vad mina vänner sagt om mig och sedan ta en lunch med pojkvännen innan det sen bär av mot Järna. Under kvällen blir det Hockey!
Ska bli kul men jag tror att alla som känner mig vet att jag inte är någon Hockeymänniska (Och då menar jag verkligen verkligen verkligen inte är någon Hockeymänniska). Men som sagt, kul att göra någonting med trevliga människor.. Lämna bunkern här hemma..

För er som är nyfiken så har jag gjort det äckligaste som finns idag! det va stopp i handfattet och med en kärring till karl får jag ta tag i allt som luktar och är äckligt här hemma ;) .


test



Vem är i rummet med dej ?
- Min man (nej vi är inte gifta så oroa er inte) & Våran bebbis Sessan (katt)
Vem fick du senast sms av ? - Robbin 
Vem tänker du på nu ? - Ingen direkt person, tänker mer på framtiden som är ljus! (Tror jag)
Pratade du senast i telefon med ?
- Min underbara Mamma som ringde upp och hade dåligt samvete efter vårt förra samtal, Jag älskar folk som kan själva sin stolthet och be om ursäkt. Min mamma är helt klart bäst!
Vems hus var du senast i ?
- Räknas inte lägenhet? Om inte så va det Mormors och mammas. Eller Ica-affären.
Vem önskar du var med dej nu ? - Kan inte önska annat än med världens bästa pojkvän!
Vem är din favoritsläkting ? - Älskar hela mammas sida av släkten och ett fåtal från pappas. Min familj är allt!
Var är din telefon ? - brevid mig här i soffan.
Var är din mamma ? - Hemma hos sig och sover får jag hoppas?
Var sover du ?
- I min och Robbins säng, längst in mot vägen eftersom Robbin inte kan sova på den sidan.
Var handlar du mest ? - Haha, pinsam fråga. Ica och systembolaget(?)
Var fick du tag i tröjan du har på dej ?
- Köpte på Stadium för typ ett år sen..
Vart åkte du senast bil ? -  till Ica fram och tillbaka
Var i ditt rum är du ?
- Sitter parkerad i Soffan med bebbisen i knät.
Vad åt du senast ?
- Frysta hallon, det är som godis för er som undrar.
Vad drack du senast ? - Coca cola Light, men det är ingen last längre!
Vad är det för färg på dina byxor ?
- Mina nyinköpta Svart träningsbrallor
Vad är den närmaste saken som är blå ? - En knapp som lyser på datan, annars Sessans leksak
Vad har du på fötterna ? - Ingenting, äckligt varmt i vår lägenhet.
Vad är din favorit färg ?
- Svart, grått, vitt och varma färger som gör än glad.
Vilken film såg du senast ? - Ehhm, minns faktiskt inte men kollade en del film i helgen, minnet är inte på top!
Vad hör du just nu ? - Datafläkten brumar för fullt.

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng ? - Ja självklart, hade mardrömmar när jag va liten så sov jämt hos mamopap
Hånglat på en bio ? - Ja
Hånglat i skogen ? - Ja
Tyckt att din kusin är het ? - Ja men vist, tjejerna då vill säga.
Sovit naken ? - Ja men det är verkligen inte min grej, jag får panik av det och har alltid fått. Drömmer mardrömmar o skit så nu är det stridsmundering som gäller när jag sover för att hålla mardrömmarna borta.
Kört över hastighetsgränsen ? - Ja dessväre, men saknar den tiden, vilken frihetskänsla det är! 
Målat om ditt rum ? - Tapetserat, men blir att måla nya lägenheten.
Dansat framför en spegel ? - Ja, haha fy fan!
Fått hicka ? - Ja, jämt. verkligen! minst en gång i veckan! utmattande
Dumpat någon ? - Ja, jag tror alla varit i den sitsen
Stulit pengar från en kompis ? - Nej defenitivt inte! Det är väl det fulaste man kan göra, men snattat har jag gjort tills jag va 9år typ.
Hoppat in i en bil med folk du just träffat ? - Ja, inget att rekomenderar!, Jag förstår varför föräldrar är oroliga.
Varit i slagsmål ? - Ja, det händer att man måste. Fast inte nu längre .
Smugit ur ditt hus ? - Ja då för ett gäng år sen.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma ? - Haha när jag va liten va jag typ kär i Alladin, vilket antagligen inte va besvarat eftersom han är tecknad.. Men annars tror jag faktiskt inte det.
Hånglat med en främling ? - Ja
Älskar eller saknar någon nu ? - Ja, varje dag, minut och sekund.


Arg på mig själv..





Ni vet såna här dagar då man är arg på sig själv? Man lyckas inte göra nåt rätt och det mesta går emot än.
Det är verkligen dom värsta dagarna i världen.
Men vet ni vad som hjälper nåt enormt mot såna dagar? titta igenom gamla kort!
Det får dig garanterat varm inombords. Är nu inne och tittar på MAJ 2008, Tänkte bjuda på ett par gamla bilder ur  den mappen.
Jag som nu suttit och tittat igenom flera hundra bilder kan helt säkert tala om att jag är en riktig vår människa. Livet kommer tillbaka och allt vaknar till på våren. Träden, gräsmattorna, människorna, färgerna! Ja allt!
Helt underbart med alla fester, grillningar, utomhusaktiviteter och vackra vårkläder.
Blir varm av att bara tänka på det.
Märkte också att Våren 2008 var en Vår med mycket jobb.. Veckor med 40-55 timmars arbete är lite skillnad mot nu. Nu när det är 0timmars veckor som gäller kan jag knappt komma ihåg när jag trivdes med att jobba så mycket som möjligt. All tid var pengar som kunde läggas undan på hög, spenderas på massviss med shopping och alla helgers äventyr. Jag saknar att arbeta, helt klart!
Pratade med min fina barndomsvän Nea idag, blev glad och satt med ett leende på läpparna i säkert en timme.
Hon sa ett par fina ord som fortfarande värmer i bröstkorgen. Tack för det hjärtat.


9 Maj 2008
(En kväll med kära vänner, lite alkohol & mysigt väder)



12 Maj 2008
(En dag med pappa och Lillebror. Va crossåkning för min och Emils del, grillning, bilutflykt till Mariefred och massa annat stoj. Saknar tiden då jag alltid hade bil och tog mig vart jag ville när jag ville, Saknar pärlan)




17 Maj 2008
(En dag i regn och rusk, åkte efter att varit chafför upp till landet för att gå en promenad med vovven och hälsa på farsgubben. Åkte sen till Gnesta och tillbringade kvällen med Elin och några till hemma hos Clas.)







23 Maj 2008
(En kväll hemma hos brorsan, va en klockrent skön och rolig kväll med alla sköna människor och utgång)








25 Maj 2008
(En dag och kväll som tillbringades upp på landet precis som så många andra vår och sommardagar. Den här kvällen va med min underbara pappa, bästa lillebrorsan och fina Jolin. Blev en kväll med grillning, crossåkning och massa mysigt prat)






27 Maj 2008
(Som den fina dotter man är stod jag för middag till pappa och ett gäng av hans arbetskamrater, Tog en heldag innan det med lillebror, Cross va det här)








31 Maj 2008
(En kväll som började hemma hos Jocke med dricka och trevligt folk, fortsatte med en bilresa till Vhd där det fortsatte med en hemmafest och blev sen Trosa där det blev dans för hela slanten. En rolig kväll med min tjej Elin)












Se och njut! Nedräkning 3 månader tills Maj är hos mig!

dg



Lagar mat medans Robbin totalslocknat på sängen, Jag ör just nu helt inne i Liza markluns Livstid. Så lyssnar på ljudboken medans jag står här i köket och lagar mat, slår idag på stort och gör en kladdkaka också, varför inte när ugnen ändå är igång tänkte jag..

Jag saknar Tisdagar med Andra avenyn, Märkligt hur jag kunde fastna för det, trotts att jag alltid lovat mig själv att inte börja titta.. Jaja!

Asjobbigt att vi saknar en propp, Det blev svart när vi satt och kollade tv här om kvällen, JAG fick lära Robbin hur man  byter propp samtidigt som vi skrattade som två galningar. vem vet inte hur man byter Propp lixom?
Hur som helst är det så nu att vi får välja vad vi vill ha igång.. Så nu när jag valt Kök(ugn t.ex.) så är det kollsvart inne hos Robbin.. Hmm, men får skylla oss själva när vi glömmer att skaffa nya.



jag



Jag älskar att kunna dra fingrarna genom håret utan att fastna, verkligen. Men att vänja sig med mitt korta hår kommer nog ta sin lilla tid.. Jag ser ju helt plötsligt äldre ut, vist gör jag?
När jag saknar mitt hår för mycke (Som jag förvisso klippt lite vartefter tills jag tillslut gick till duktiga sara som tog tag i det ordentligt) får jag sätta i hårförlängningen.. Men jag trivs iaf!

För att korta ner helgen kan jag ju helt enkelt säga UNDERBAR!
Fredagen
va det fika hos mormor och umgänge med mamma tills kvällen närmade sig och Jessica bjöd mig på mat och dryck innan vi bar oss av mot Södertälje där det va dags för Tjejkväll hemma hos Natta.
Det blev lite Singstar och annat innan vi begav oss ner till Flamingo (Nu kan man ju tro att kvällen börjar lida mot sitt slut, men nej den har knappt börja) Vi blev ett stort gäng som vandrade hem till en trevlig kille som bjöd på efterfest. Han bodde i en stor fin lägenhet med fina prylar, vet inte om jag släppt in allt folk om jag bott där men det va trevligt att vi alla fick komma.
Festen pågick till 06.30 då vi tog morgontåget hem till Järna där vi sov i Annas rum.
Lördagen sov vi bort men kvällen blev mysig med god middag hos Pernilla och sen lite häng i sofforna.
Blev sen landa hemma i soffan med film, chips o läsk. Precis vad vi behövde!
Söndagen tänkte vi ta en sjöpromenad. gå ut och gå på isen alltså. Vi ångra oss när vi märkte hur mörkt det blivit. Eller jag ångra mig. Haha jag är ju en sån där töntig människa som målar upp tragedier innan dom hänt :P, Så fick för mig att vi skulle ramla i en vak. Så vi avstod ispromenaden.
Blev dela på en Pizza och mysa framför tvn den här kvällen istället..

Fick ett mejl på Facebook idag, En tjej som gick I min bror Pontus klass skrev och jag blev verkligen både förvånad och glad. Att en tjej jag inte sett på flera år, helt plötsligt skriver till mig helt osjälviskt och visar omtanke och tog sig tid att skriva.
Jag ska verkligen kolla upp det hon tipsade mig om så får vi se om det är nåt..
Tack igen C.

Nej nu blir det en smörgås innan det är dags att börja fundera på kvällens middag.

Puss!


haha

Skrattar högt åt mig själv medans jag står här & strycker kläder, handdukar, lakan och annat nytvättat..
Känner mig lite smått töntig och lillgammal men är faktiskt ganska avslappnande.. Snart blir det sängen för att komma upp i morgon bitti.
See you!









mår

Mår idag som jag förtjänar, Hade en bra dag igår (Ja man får betygsätta dagar och gårdagen va bra).
Va som jag sagt tidigare på massage vilket va sjukt härligt. Fick konstaterat att min rygg inte återhämtat sig efter min "Lilla" bilolycka förra året. Kom ju inte direkt som en chock eftersom jag ständigt har värk.
Så blir till att boka tid hos min läkare och ringa försäkringsbolaget.
Efter massagen va det dags att bege sig ut i kylan och ta sig hemåt igen. Självklart lyckas jag halka och snöa ner hela mig. Lagom roligt när det va en väntetid på en timme innan bussen kom. Om vi skratta? Ja vem kan låta bli när man ligger som en riktig klump i 30cm snö?
Blev att kombinera frukost, lunch och middag idag. Vem har tid att äta? Så slängde i mig ett par varma mackor och begav mig sen tillbaka till Gnesta för lite dryck och trevligt sällskap hos Jullan.  Kvällen bjöd på sällskapsspel, snack och annat roligt och (inte för att någon lär bli förvånad) vi hamnade sen på hotellet där det va lite turbulens.
Märkligt hur personer i "Uniform" kan bete sig hur som helst, men men det där lägger jag mig inte i..
Johan hade lovat att hämta mig klockan två men han somnade ifrån mig så blev till att frysa ett tag tills vi lyckades träffa en trevlig typ som skjutsa mig och Jossan (släppte av Erika påvägen) till Robbin, Micke och Max.
Blev kvar ett tag och ringde sen taxi. Så där lagom kul att lägga mina sista sparade slantar på en taxiresa, men det va ju det eller att frysa ihjäl så det va ju inte så svårt val ändå.
Väl hemma blev det en del skratt och flams medans vi gjorde en hel hög varma mackor.. Efter att jag sen lagt mig i sängen och druckit två liter vatten (fan va uttorkad man kan bli! Märligt.) somnade jag direkt. Tror dom andra va vakna ett bra tag längre än mig iaf.
Det blev faktiskt en ganska lyckad kväll men det är ju nåt man får känna av idag. sitter i pyamasbrallor och en gammal smile-t-shirt, hår som står åt alla håll och ett huvud som är tomt. Jag skulle kunna påstå att jag är riktigt trög idag faktiskt! Tur att Robbin sover så slipper jag försöka tänka och föra en koversation.

Nej nu blir det En annan del av köping, Oj så jag har väntat. Ska nog väcka Robbin också. Fast han kanske inte kan titta på det programet? Han kanske håller andan då under programets gång, och hur skulle det sluta?

Som sagt är huvudet tomt idag, så blev säkert ett luddigt inlägg.. men men..


hej svejs!

världs dålig

Ja jag är värdelös på det här, verkligen! Stackars mina enstaka små läsare för otroligt dålig uppdatering..
Blir väl lätt så när man antingen är helt uttråkad och största tiden på dygnet sussar sött eller är iväg och roar sig (Ja det där med att roa sig händer väl kanske inte allt för ofta för min del men det sker faktiskt i mellanåt.)
Senaste tiden har det hunnits med en del! Gör en lite Ful-lista på min sista tid så vi tar igen lite..

Nyårsafton.. Året slog över till ett nytt år, Ett bra år tror jag. Det firades med några av mina närmaste. Blev bjudna på god middag och trevligt sällskap, spel och en del shotar. Självklart va dom här läskiga smällarna med i år igen.. Är det nåt som får vuxna män att bli som femåringar igen så är det smällare.. Men med alla fingrar kvar på samtliga och massviss med tolvslaget-pussar så rullade vi tjejer hem för en nyårsdans hemma hos Emmy medans killarna gick hem till huset igen.. Det fanns några som va lite rundare än andra! Under fötterna då menar jag förstås.
En lista på vad som kommer inträffa under 2010 skrevs också (oss tjejer imellan), Dålig fantasi men jordens undergång kom inte med på listan och det är ju positivt. Får se om vi klarar av att hålla oss till nästa nyår med att läsa den eller om det blir halvårsläsning på Midsommar istället..


Middag i Eskilstuna med Robbins kära familj.. Efter att gått i Ide (ORDAGRANT) så va det plötsligt dags att gå upp kl elva på förmiddagen. Nästan skrämande att se dags ljus för oss som i flera dagar knappt öppnat ögonen förän mörkret fallit på igen. Funderade nästan på att ta solbrillor på för att skydda ögonen från det starka ljuset men avstod.. Hur konstigt vore inte det?
Va middag hos Robbins gammelfaster vilket va både trevligt och gott.
Därefter blev det ett spontant Södertälje besök hos Pierre och Anna. Lite goda drycker, sällskapsspel och känslor som sprutade åt alla hål. Jag har blivit fruktansvärt dålig på att behärska mina känslor nu sista tiden. 
Folk brukar alltid ha bra saker att skylla på som typ  Hemska pojkvänner, hormoner under graviditet, alkohol eller andra bra bortförklaringar till att dom är larvigt känsliga. Men vad ska jag skylla på? 
Haha Nej, jag har inget att skylla på, Tar nog bara igen lite känslor som jag missat att släppa ut sista åren..
Tror och hoppas att jag har människor runt omkring mig som orkar stå ut med mitt beteende..
Kan bara säga att jag ska skärpa mig..

Idag har jag faktiskt tagit vara på dagen (kors i taket) Gick upp klockan tio när Robbin låg kvar i sängen, kasta in ett par tvättar och åkte sen in till Gnesta med Jessica. Kostade på mig lite ljusterapi (Solarium) och sen en långfika för att få prata av sig lite. Tänk att det kan hjälpa att verkligen få prata ut lite..
Träffade pappi en sväng, alltid lika skönt att se honom. Hamnade sen på mammas jobb innan vi handlade lite skit (eller Ja mat) och sen åkte upp till Pontans grav för att tända ett ljus. Va verkligen i enormt stort behov av att få komma upp till honom men är inte väder att gå 1.5timmes promenad..
SpaAde sen hemma hos mamma, långt varmt bad, Peeling, skrubb, insmörjning av en riktigt fett bodylotion och så självklart en tidning.. Njutbart! Blev också bjuden på en mumsig Fredagsmiddag!
Kvällen har fortsatt med mys med Jessica och ett par tvprogram Nu är det Harry Potter som gäller (Va lite små förälskad i honom förr faktiskt, han va ju faktiskt sexig i sina runda brillor!)

Imorgon blir det helkroppsmassage 50minuter vilket ska bli underbart skönt. Ska tacka mina underbara storesyskon och svägerska ytterligare efter behandligen. Fick nämligen presentkortet av dom..
Efter det kanske jag ska segla iväg till Solkristallen (igen) för att få skämma bort mig själv ytterligare innan kvällen kommer och jag ska få umgås med min underbara gamla fina vän Jolin (Som förövrigt är massören). Va evigheter sen sist och ska nu få träffa killen som gör henne lycklig, Ska bli spännande! Ska bli kul att få höra om hennes tid i Brasilien också! Wow vilken brud du är Jullan! :)

Blev en liten uppdatering på ett par dagar i mitt liv iaf..

 Bjuder på första kyssen 2010 här också!






Kramisar!



RSS 2.0