Jobb, jobb, jobb..

Vill så gärna hjälpa..


Robbin jobbade halva förra veckan trotts att han mådde dåligt, han hostar och hostar och hostar.. En dag förra veckan gick det så långt att han hostade blod. Nu ligger han däckad i soffan med feber och är helt slut. Det är ju söndag, han borde va utvilad..
Jag sa åt honom att vara hemma imorgon eftersom han mår så dåligt. Han måste få vila! Sova! Få tid att bli frisk! Och sen så vill jag verkligen inte ha honom uppe på taken när han knappt orkar stå på benen.. Men Robbin tänker inte va hemma, han måste jobba ihop pengar.. Han sliter, ger inte upp, han kämpar som ett djur...
Men vad gör jag? Allvarligt! Jag vill så gärna hjälpa. Säga att "Du, stanna hemma.. Jag jobbar ju så du kan va lugn" men nej istället går jag (Som är frisk) hemma och inte får in en ända krona..
Får inte ett svar någonstans ifrån gällande jobb, utbildningar finns det inte förän till hösten och nu har vi dyrare utgifter.. Allvarligt.. Jag är fruktansvärt trött på att inte ha någon säkerhet, att allt hänger på Robbin. Ständig oro över nästa månad och månaden efter det och efter det..
Jag har ingen pappa som kan ge mig jobb eller mamma som kan tipsa mig om något, Jag har ingen utbildning som tar mig någonstans.. Jag är helt enkelt inte på den attraktiva sidan på arbetsmarknaden..
Känner mig just nu som ett litet barn som inte är ett litet barn.. Jag önskar helt enkelt att jag vore ett...
Jag vet att allt är upp till mig, det kommer inte ett jobb flygande till mig men hur många stolpar ska jag springa in i?
Någon som har tips på jobb? Lite, mycket, Timmar, helger, kvällar spelar ingen roll..

Ni ser, nu fick vi in ett litet gnälligt, tråkigt och eländigt inlägg här igen.. Men nu är det så att jag måste skriva av mig sen vet jag ju också om att många gottar sig i andras olycka, så varsegoda alla skadeglada!

Förövrigt för er som vill glädjas åt mig och min stora kärlek kan jag berätta att vi trivs jätte bra i vårt nya hem..
Med lite nymålat och min garderob blir det perfekt för oss..




Bilder från tårtkalaset.

Fredagsmys..

Va som sakt hemma hos mamma för att ta emot ett par släktingar som ville fira mig (Ja, eller äta tårta) Va riktigt mysigt och mitt mästerverk till tårta tog faktiskt slut och mina sprängda muffins fick jag beröm för (Huuh?) Men man ska antagligen va snäll mot den som fyller år..
Kvällen va riktigt mysig med några av mina favoritsläktingar och en sjuk pojkvän som tidigt under kvällen somnade framför filmen bröllopsfotografen.. Ja så trott eller ej, ingen fest för Johanna på födelsedan.
Imponerande är ni nog allihopa!



Bilder från  min Fredag....

  
 





Flygit ur boet..

Jag har nu hoppat och gett mig av..

Igår
blev det att på morgonkvisten hämta den hyrda lastbilen på statoil och sen börja plocka grejer.. Inom loppet av ett par sekunder va Micke, Tommy och Bogdan i Björnlunda för att hjälpa oss och sen gick allt fort.. Fjoofff sa det och sen va hela vårt liv i en lastbil påväg mot Södertälje.. Killarna va så snabba så jag nätt och jämt hann flytta mig när en soffa kom farande eller ett köksbord balanserades upp. Medans jag bar en lätt kartong bad dom tre tunga.. Jag kände mig faktiskt mest ivägen men tusan vad jag uppskattar deras hjälp.
När vi tillslut fått tag i trottsmajan (Katten) som gömt sig under huset satt vi i lastbilen påväg mot vårat nya..
Jag förstod för en sekund hur Sniglar känner sig. Vi hade hela vårt hem på ryggen!

Framme i Södertälje väntade två Änglar på att få hjälpa till. Robbins Mamma och syster.. Allt gick super fort nu när vi hade så mycket hjälp och jag kände mig mest som en virrpanna (som vanligt) som sprang omkring o bar en kudde från ena platsen till den andra.. Men med alla andra som hade huvudena på skaft gick det både smidigt och snabbt.

Tusen tack till er alla som hjälpt oss, utan er hade vi antagligen bott i en borg av kartonger just nu..

Lägger om en stund upp ett par bilder från min fikastund i Fredags och så småningom  kommer bilder på vårat nya hem..


22årsdagen

Muffinspannkakor, dusch och Graven..

Ja hur svårt kan det vara att baka muffins? Att baka dom va i sig inte så svårt men att få gästerna att äta dom blir nog desto svårare.. Man skulle kunna tro att jag la en liten dynamit i varje form eftersom största delen av muffinsarna ligger kvar hemma på plåten.. Som tur är har jag även laddat upp med KÖP-godsaker.
Har nu hunnit ta mig upp till kyrkogården och pölsat mig fram till Pontus grav för att tända ett ljus. Det är ett måste för mig en sån här dag, Min födelsedag.
Duschen som jag sen kostade på mig här hemma hos mamma har antagligen aldrig varit så efterlängtat, Allvarligt, pröva leva utan vatten! Borsta tänderna är en konst, ja allt är en konst.
Jag har fått jätte mycket fina grattishälsningar idag och inte hunnit svara på alla ännu, men det uppskattas verkligen. Och en underbar  vän skrev ett jätte fint grattis-sms, det värme, tack Helené.
Men det är en jag fortfarande väntar på, Pappa har du glömt bort mig ?

Jag pussas med (Ja på bilden ser det ut som tvångspussar men det va han som börja) Mammas katt.




Jag kan tvångspussa er också !



Vattnet har gått..

Vattnet har gått..

Ja vi har nu varit utan vatten sen i Onsdags. Att man inte kan duscha, diska, laga mat, gå på toa eller ta ett glas vatten är skit jobbigt rent ut sagt..
Att man sen har hyresvärdar som inte direkt "jobbar" för att vi hyresgäster ska veta vad som pågår (Nej det är lättare att undvika oss). Fick tillslut besked om att vi ska få tilllbaka vattnet nu idag (vem tror på det?).
Grannen har tagit hem en stor tank med vatten och ställt på gården nu så grannarna är som galna.. Har vi aldirg sett vatten tidigare?
Nej nu ger jag upp, Åker hem till mamma och bosätter mig i duschen innan det är dags att göra tårta och andra godsaker, Ja för idag fyller jag år.. Och ja, åren går, 22 närmare bestämt.

Jag bjuder på en bild på mig och en underbar vän:

 


rosenbröd.

Varför måste bullar va runda?


Fick för mig att testa att göra Rosenbröd, Ja ni vet såna här fina runda bullar med prickar på(!).. Konstigt nog blev det inga runda fluffiga bullar utan platta, konstiga brödbitar..
Ja hur som helst så va dom goda och Robbin godkände dom till dagens middag:
Lime&vitlöks marinerad Cornfilé med kroketter, Pommes, grönsallad & Vitlökssås.
Intressant för er att veta... men Robbin uppskattade maten och åt mängder..
Kul att man kan göra nåt av allt man har i frysen..

Föresten så får vi nyckeln till lägenheten om mindre än 48timmar! Så ihelgen lämnar vi landet, Björnlunda, Södermanland, liten lägenhet och alla tråkiga tankar för att bege oss till nåt så mycket, mycket bättre.. 
Känns underbart med en nystart i en annan stad och framförallt lämna gnesta med alla dess Nötter.
Byebye till alla er vi inte vill se igen och er andra (min underbara familj och ett par vänner) kommer vi hälsa på och ni får hälsa på oss. Det är som sagt inte så långt ändå ;)..


Solens kramar

Att äntligen få vakna av solens värme..

Att få vakna av att solens värme smyger sig in genom fönstren är man inte bortskämd med. Tänk va mysigt att få avnjuta denna underbart soliga dag med R.. Men han är grym, jobbar stenhårt och .. Ja vi kan säga att han är bäst..
Så efter att jag nu (tredje dagen i rad) bosatt mig i tvättstugan för att hinna tvätta allt innan flytten tog mig en paus och tog med kameran ut på en promenad (Ja för oss som inte har hund, blir det kameran som får rastas). Tog en sväng förbi min underbara Mormor och morfar för en fika. Blev självklart lite kortspel också innan tävttstugan skreck att jag va tvungen att komma hem igen..

(Nu ringer det på dörren....(?) Det va hyresvärden som undra om en kille kunde komma och kolla lägenheten i morgon. Och vist kan han göra det. Men han får klättra över kartonger, möbler, säckar mm för att ens passera hallen. blir spännande! Känns som dom lika gärna kunde vänta fyra dagar till då vi ska lämna nycklarna.)

 

 






Puss på er söta!!







Födelsedagskalas.

Födelsedagsbarn hos syrran..

I måndags åkte jag och Mammi till Åkers för att fira en liten kille som växer och växer. Min systerson fyllde 6 bast och det måste ju firas. Med massviss av småkakor, kladdkaka med grädde och mandariner och en sockerkaka.. Barnen mumsade i sig tills magen sa stopp. Ja jag fick också i mig lite godsaker.
Dagen som va riktigt mysig (som alltid med världens bästa syster) avslutades med ett danspass i Zannas rum.
Dansmattan som såg väldigt enkel ut fick mitt huvud att gå åt olika hål och likaså mina ben.
Ja jag gjorde inte så bra resultat ifrån mig..
Kvällen blev sen att tillbringa i tvättstugan & köket, middag blev  "Kycklingwraps"



  




Lördagens middag och fest..


Lördagens bravader..

När jag och Robbin äntligen kommit iväg och kom fram trotts snöovädret blev det middag för att fira Peter.. På texas "Avnjöts" maten innan vi gick vidare för att dricka lite.. Resturang Texas är inget ställe vi kommer gå tillbaka till. Ett ganska "billigt" ställe trotts att det va dyrt.. Ingen smakupplevelse direkt.
Kvällen fortsatte senare på The strip och avslutades efter krogen med smörgåstårta hemma hos Peter och Jossan innan det blev sovdags..
Va en toppenkväll med ett gäng härliga människor..

Bilder från Lördagskvällen:

 

 



 

   

  

 

 









Ni som väntar.

Datakrångel och flyttkaos..

Ni som väntar på bilder från i Lördags behöver inte vänta allt för länge. Det är på väg men eftersom datan inte kämpar med mig (snarare emot mig) så tar det timmar att lägga upp bilder..
I Söndags och igår hade jag en "Datapaus" hade hundra andra bollar i luften och hann inte ens titta in på bloggen en snabbis.
Det tar tid med städning och packning inför flytten.. Hur kan man samla på sig så mycket grejer på så kort tid?

Hur som helst, bilder från Lördagen kommer nu inom kort..

Nu är jag lite stressad för att bege mig iväg till Svärmor som fyller år idag så jag kommer in på bloggen lite senare igen..


Puss

Vi är på gång, vi är laddade..

Vi är på gång, vi är laddade vi är tända...


Vi sitter nu i väntans tider...
Ja vi väntar på att en vän till Robbin ska komma och hämta oss för att sen köra upp oss till Södertälje. Kommunaltrafiken går ju sådär i snöväder och Taxi hade timmars väntetider..
Under tiden har vi fått i oss ett par shotar och fjantat..

Tänkte bjuda på ett gäng bilder men nu är skjutsen här så får bli imorgon..





See you! Pussss!

Ut i snöstormen..?


Dålig planering och snöstorm..

 Att vi missat bolaget, Ja ni vet här på landet kommer man knappt utanför dörren när det snöar.. Så nu har jag surat i snart två timmar och bestämt mig för att ta det som det är och göra det bästa av det..
Så nu är jag färdigduschad och ska välja ut en outfit till kvällen. För ikväll är det att Gratta Peter som gäller.
Vi ska på middag och sen får vi se vad som händer resten av kvällen.
Ser fram emot en kväll med Jossan och Peter iallafall..

Visar kanske en outfitbild sen om jag får ihop nåt..


Ni är galna..

Ni är galna om inte..


Ja allvarigt försök trycka bort ett leende när ni hör den här underbara glädjelåten! Jag ska spela den här låten varje gång jag är arg så är det snabbt som bort blåst..

Och kommentarfältet är inte till för er som vill gnälla på min underbara musiksmak ;) .






PUSS

tjejer är blåsta.


Frågan är vad man tänker med... Vad tjejer tänker med!

Det sägs att man söker sig till en viss sorts killar. Killar som ofta liknar ens pappa.
Jag har alltid tyckt att det är ett sjukt påstående men kan mer hålla med om att det är sant än osant..
Kanske fanns en aledning till att jag trivdes som singel(?)
Jag kan inte göra annat än att jämföra och mina nära vet vad jag alltid sagt och haft för åsikter.
Vart tog dom vägen?
Är allt påväg att återuppspelas?

Jaja, någon som vill gå ut och ta massa drinkar och snacka skit?


Möte

Efter ett par timmars sömn är jag nu stressad för att ta mig iväg på ett möte..



r n

Världens dåligaste musiksmak

En riktig musiktönt..

Jag sitter just nu och skrattar för mig själv/åt mig själv, skulle någon komme in och höra vad jag lyssnar på skulle jag antagligen ligga på golvet och vrida mig i skratt..
Jag kan verkligen inte hjälpa att jag verkligen DIGGAR enligt andra kass musik.. 
gamla låtar, töntiga låtar, barn låtar, låtar andra hatar osv.
Jag bara älskar min musik, Jag bara älskar mina musikblandningar som alla andra hatar..

Vem blir inte glad av lite Smurfarna lixom?
Den personen tycker jag fan synd om alltså!


kyrkogårdens mörker


1111 steg senare uppskattas soffan..




Jag har nu varit ute på en 2.5 timmes promenad med en gammal vän som sen några år tillbaka bor i Göteborg.
Underbart att få träffa denna fina människa och att gå en promenad satt riktigt fint.
Det kändes som att vi va barn igen då vi drömde oss tillbaka till alla minnen. Hon kom ihåg händelser som jag förträngt eller råkat glömma för många år sen.. Mycket skratt och värme i den här promenaden.
Tog en mysig sväng upp till kyrkogården där vi gick förbi min brors grav och hennes morfar som ligger i minneslunden..

Jag förstår inte att det finns folk som tycker att kyrkogårdar är obehagliga. Det finns inte sånt lugn någon annanstans, men sen är det ju förstås så att det är där jag kan vara nära min bror, Och det är viktigt!


Spotify

Nörden har nu Spotify.. Weeeiih!                                                                          

Jag är lite nördigt efter och har inte förän nu skaffat mig Spotify och det tack vare en underbar vän..


Tack gumman!


 

Torsdagens ensamhet..

Jaha, då va det jag och katten..

Imorse åkte R, kryssning med jobbet, jag hoppas att dom hinner med att ha lite kul mellan allt "jobb"..
Vad jag ska sysselsätta mig med när han är borta är frågan, Skulle fira min systerson idag men vi bestämde oss för att ta det på söndag istället, Så nu efter att ha ätit middag som mamma bjöd mig på så ligger jag nu på sängen med Sessan. Vi myser, smsar med R och kollar runt lite på läsvärda bloggar..
Funderar på att ringa upp Malin som är hemma i byn, kanske bjuda ut henne på en promenix.. Har verkligen stort behov av att röra på mig just nu.. Har latat till mig så in i helvete sen jag blev arbetslös/sa upp mig.

Nej har inte så mycket intressant att dela med mig just nu.. En rätt trist och grå dag helt enkelt..

Men hörni, läste om en brutta som gått bersärkagång i natt.. Herrejädrans så tokigt det kan bli va? Undra hur det cirkulerar i hennes huvud idag för att inte prata om vad som gick runt i huvudet under natten.. Hummm..?
Fast sen ska vi ju lägga till att Södermanlandsnyheter enligt mig är en vidrig tidning med reportrar som hittar på historier lite som dom vill själva! Och ja, jag och min familj har erfarat det ett flertal tillfällen.






Vår klädsel..

Jag ser fram emot våren...


Våren närmar sig och nåt som jag kallar vårtecken är när man börjar planera köp inför sommaren. Vi har väl alla en del måsten i garderoben till sommaren?
Ja det har iallafall jag! Nu innan sängen ropar på mig ska jag även denna vecka bjuda på vad jag gärna skulle vilja klicka hem..

Mitt shoppingbegär brinner för dessa:



Topshop


Topshop har alltid något som gör mig knäsvag..

Hörde igår om en bekant som köpt en cykel för 34 000kr. Jag höll på att tappa hakan men efter att tänkt lite på det kom jag fram till att det kanske inte är så farligt. Att cykla är antagligen (förhoppningsviss) personen i frågas stora intresse.. Att jag blev chockad är helt klart för att jag aldrig skulle lägga mer än ett par tusen på en cyklen (om ens det) medans jag helt klart skulle kunna lägga 34 000kr på kläder, accessoarer och smink.
Vilket för den här personen är helt galet..
Är det inte konstigt hur man från person till person väljer att lägga energi, tankar och pengar på?

Just nu har jag spannat in mig på bland annat den här skönheten.. Tänk den här klänningen till en brunbränd kropp.. Mums!



Välkommen hem.


Borta bra men hemma bäst.. Hummm!



 


Hem ljuva hem! Jo tjena..
här hemma ser det ut som ett varuhuslager med soppsäkar, kartonger och prylar överallt.. Och här ska vi bo i iallafall en vecka till..
Jag önskar verkligen att vi får nycklarna lite tidigare så att vi kan flytta ett par dagar tidigare..
Sessan har  varit med hela dagen, hon har mestadels settat i en kartong och väntat på flytten, alltså inte till så stor hjälp.

I morgon åker R på konferanskryssning så då blir jag lämnad ensam här hemma ett dygn.. Dagen kommer att tillbringas med besök hos syrran, hon har gjort om vardagsrummet så ska bli kul att se men det är ju inte därför jag åker dit. Nej lillkillen har blivit 6år nu här i Söndags så dags för moster att fira honom helt enkelt..

Ikväll blir det mys framför ett par filmer, kanske nåt gått att tugga på och lite tända ljus..
Såna kvällar med den man älskar är viktiga!



Flyttkartonger, Winnerbäck

Flyttplock till ljudet av Winnerbäck

Det är ett evighetsjobb att röja här hemma inför flytten. Kartonger fylls samtidigt som det blir allt rörigare och rörigare. Efter att krypit under sängen bland dammråttor och klättrat på vinden bland sågspån är jag helt tung i huvudet.. Det är min fjärde flytt men konstigt nog minns jag inte hur jobbigt det faktiskt är..
Nu blir det lunch/middag med en skvallerblaska. Potatis och köttfärsröra!


För er som vill tycka lite synd om mig idag kan jag också medela att fitt-Gnesta neckade bidraget till mig så mina studier uteblir. Känns faktiskt riktigt, riktigt bittert..
Jag som hade planer, mål och drömmar, samtidigt som jag lagt ner timmar med förberedelser åt ansökan..
Ja just nu vill jag ha en boxningssäck där jag kan sätta ett foto på er som tagit beslutet.




Det bor en ängel..

Det bor en Ängel i mitt rum. Hon viskar till mig; allting som jag vill säga till dig. Det bor en annan i min kropp. Hon har den vackraste av själar. Hon är Kärlek och hopp. Och hon berättar för dig: hur mycket jag älskar dig.





Budgetinköpen


Sista inköpen

 

L´oreal - Rengörings Gel, Ansiktsvatten & Ansiktskräm.. Alla produkter är över förväntan till det faktiskt väldigt låga priset. Ett budgetköp av världsklass! Från: Mias parfymeri men finns i princip överallt.

Armband - Tre varv runt handleden med nitar, Riktigt läckert! Från: Kappahl

Skärp - Ett midjeskärp som jag föll för, Även detta ett riktigt klipp. Från: H&M


landets baksida..

Måste ta mig i kragen

Självdisiplin är inte min starka sida just nu..
Jag sover hur länge jag vill, är vaken hur länge jag vill, äter inte alls eller när jag äter, äter jag vad jag vill..
Orkar just nu inte ens ta tag i vardagsbestyr som måste göras.
Att tvätta är jobbigt, att duscha är jobbigt och att äta är jätte jobbigt. Allt är jobbigt!
Jag känner verkligen hur bra den kommande flytten är för mig, för oss!
Kan inte va roligt för min pojkvän att leva med mig just nu, han får ta mycket skit och det är egentligen inte min mening. Vem vill behandla dom man älskar illa?
Jag skulle verkligen behöva komma någonstans i mitt liv, Ett jobb, sysselsättning, börja träna osv.
Att bara gå, ensam hemma hela dagarna gör nog vem som helst galen, Ja jag har helt klart blivit galen..

När jag gick upp ur sängen kl 17.00 då låg fortfarande Robbin kvar, Jessica kom hit och drog ut mig på en promenad, Och det va verkligen precis det jag behövde! Prata, prata och prata, få luft och motion.

Sen när jag gick till brevlådan upptäkte jag något som gjorde mig vädligt, väldigt varm i hjärtat.. Kände den här underbara personen, min vän på sig att jag behövde ett par fina ord? Jag fick ett Vykort uppifrån Gävle där hon bor iallafall. Det finns personer som är värd all kärlek och lycka i världen, hon är en sån person.




God morgon, bjuder på en låt.

säkerhetsroten
God morgon på er, Är helt slut efter en jobbig natt.. blää på såna här tider..

Tror en långpromenad vore nåt för mig just nu, så jag vaknar till och får lite ljus och energi, men innan det blir det en smörgås och sen tvättstugan. Min mage låter som ett monster.
Hade i morse två missade samtal, ett från guldsmeden om att halsbandet jag lämnat in på lagning är klart, kanske ber Robbin hämta upp det när han åker hem(?) och det andra samtalet va en polis som ringde från brottsofferjouren (som jag inte ens vet vad det är), Någon som vet kan gärna få upplyssa mig(?)
Hade jag varit vaken och svarat hade jag nu sluppit sitta nyfiken och undra.. Damn!




Polisen, dygnet runt.



Föresten, vill ni veta någonting väldigt konstigt??


Igår kväll kl 22.15 ringde det på min mobiltelefon, Jag bad Robbin svara eftersom det va Dolt nummer och jag tycker det är obehagligt.
Det var då Polisen, mannen som stöttat mig på lördagkvällen och som hållt mitt förhör och som även känner min mamma som ringde..
Jag blev lite chockad då vi faktiskt krypit till sängs och släkt ner över allt att Polisen ringer så sent.
Va det så bråttom att prata med mig så att han inte kunde vänta till att ringa morgonen därefter istället?
Ja inte vet jag, men han är väldigt bra och jag uppskattar det faktiskt..


Kramisar!




alla hjärtans dag.



Alla hjärtans dag uppstod under medeltiden i Frankrike, Det var så att Romantiken kom in då man trodde att fåglar letade och fann sig en partner i mitten av februari (14februari), därmed inspirerades pojkar och flickor av fåglarna och började söka en "partner" som dom sen skulle hålla ihop med i minst ett år framöver.
(Ja man kunde byta nästa valentin-day).
Så på 1300-talet va det en "folkfest" för unga och förälskade där man lekte olika parbildningslekar osv.
På 1800-talet började man skicka kärleksbrev med dikter och därefter har det bara utvecklats mer och mer
och mycket är antagligen tack vare handeln.
Det finns ute i butikerna rosor, chockladaskar, gosedjur, smycken och massor annat som är speciellt gjort för alla hjärtans dag och som också säljer i mängder!

För mig är inte alla hjärtans dag någon stor dag men däremot vill jag ge lite extra kärlek till den jag älskar..

Hur som helst va våran dag rätt lugn..
Jag hade ångest och vi vaknade upp hos min bror och hans flickvän som vi firat kvällen innan.
Vi beställde hem mat och satt och pratade om allt och ingenting, Älskar att vakna upp hos dom. Man har då dagen på sig att umgås och bara hänga och prata igenom kvällen innan.
Jag och Robbin åkte sen hem och hamnade i sängen framför ett par filmer, små sov i varandras armar (Eller jag sov nog mest i hans armar).
Vi gav också varandra ett par Alla hjärtans dag presenter.
Robbin fick tröjan jag visat för er tidigare medans jag fick massor fint. (Jag känner mig som en prinsessa).
Jag fick en Ny kamera (trotts att min gamla bara är ett halvår) som verkligen är skit bra(!) och så fick en underbar rosa Jet set klocka som jag spannat in i evigheternas evigheter..

Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän, han tänker alltid på mig och vill alltid se mig lycklig.
Han kan i evigheter kämpa för att få se mig le, han ställer upp i vått och torrt. Jag vet att jag träffat killen i mitt liv. Killen jag vill leva med, killen jag vill gifta mig med, killen jag vill ha barn med, killen jag vill bli gammal med.

Ser verkligen fram emot ett liv med den här underbara människan (Som ibland kan göra mig tokig, men jag är rätt lätt att göra tokig så ;).)





Johanna (KÄRLEK) Robbin <3



tvättdag






Håller nu på för fullt med tvätt och städ.. Har en sån dag idag helt enkelt. Behövs eftersom flytten närmar sig med stormsteg..
Om 14dagar är vi Södertäljebor, Kan ni tänka er ?
Ska bli så härligt att ha mer att göra om dagarna, fler vänner omkring sig, Komma närmare svärmor och pojkvännens underbara syskon.. Ska bli jätte kul..
Samtidigt som jag kommer längre ifrån min mamma och min grisiga lillebror, längre ifrån Pontus viloplats, längre ifrån mormor och morfar..
Men jag tror det är det jag behöver kanske, att få starta mitt eget liv med Robbin, men samtidigt inte ha allt för långt till mina nära och kära och alla minnen som björnlunda väcker..

Nej, som sagt nu blir det  att springa ut som den husliga, tråkiga jävel man är för att fortsätta tvätta..

Berättar lite senare om Alla hjärtans dag.. <3

Puss på er!



Lördagens bravader med inslag av ångest..



Lördagens bravader med inslag av ångest..

Efter att färgar om ett tokgräsligt hår
(som blev rött i stället för brunt men blev helt klart bättre) började vi röra oss mot Linda som skulle bjuda på middag. Kvällen började redan krångla innan vi lämnat Björnis, Jessicas bromsar på bilen funkade inte (livsfarligt) så blev stopp hos mamma för att låna hennes bil. Då när vi trodde att vi äntligen skulle komma iväg körde jessica fast i en snövall med sin bil så att vi inte kunde komma ut med mammas bil. Tillslut kom vi iväg och kunde  plocka upp alla som skulle med..
Linda bjöd på en jätte god tacogratäng med massor grönsaker och såser. Mums!
Efter middagen blev det lite spel av olika former, några shotar och sen taxi mot krogen..
Där hann jag dricka en halv grogg och dansa några låtar innan kvällen spårar ur.
Jag och tre tjejer stod och dansade på dansgolvet när en kille kommer och sliter tag i mig (har blåmärken så ordagrant slet!) han säger då medans han fortfarande håller fast mig hur "Äcklig jag är" och vilken "slampa jag är"..
Hur skulle ni reagera?
Jag blev minst sagt paff och försökte puta bort killen som fortfarande höll fast mig och fick panik samtidigt som jag va kränkt, förbannad och chockad. Vem va människan?
Då gjorde jag något som jag inte borde gjort, nåt jag skäms över och kommer få ta konsekvenser för. Men allvarligt, man blir ganska panikslagen och chockad när en människa helt utan anledning kommer och sliter tag i en så pass hårt att man får blåmärken och samtidigt viskar massa kränkande saker..
Vad hade jag gjort för att förtjäna det va min tanke..
Min pojkvän som då stod en bit bort från dansgolvet ser då att det är någon kille som sliter i mig och är påväg att slå mig. Han kommer då fram på dansgolvet för att få bort den vidriga människan ifrån mig men på två sekunder så är det två vakter som släppat bort Robbin, upp till andra våningen och in i ett kök. Han skulle få vänta tills polisen kom, Vakterna "hade sett vad han gjort", Något som han i själva verket inte gjort, han hade inte ens höjt en hand mot äcklet i fråga..
Efter att min bror blivit utkastad, Robbin förhörts av polisen och en tjej kommit fram till mig och bett om ursäkt för hennes pojkväns beteende (Ja flickvännen till idioten som gick på mig) hon förklarade då att jag putat på henne på dansgolvet (Det va då samma tjej som ståt och dansat på mina fötter en hel låt, jag föste då undan henne) och hon tog illa upp och gick då till sin pojkvän och pekade ut mig. Därför gick han på mig.
Efter att Robbin släppts av polisen eftersom jag sa som det var va det min tur att hamna i köket.
Satt där med en relativt ung manlig polis som verkade förstå mig samtidigt som han sa att jag gjort riktigt fel.
Efter ett långt förhör där jag både anmäler och blir anmäld så säger Polisen "Jag tror jag känner din mamma".
Och vist var det så, det va då en gympalärare mamma jobbat med i flera år, innan han utbildat sig till Polis. Oj vad jag inte kände igen honom.




 

 



 

 



 












Va en kväll som spårade ut lite kan man säga, Tråkigt att det ska behöva bli så men jag står för det jag gjort och får stå mitt kast..
Man lär sig nåt av allt, eller hur? Hoppas även idioten lärt sig något också!


Puss på er mina små söta!


nyköping





Nu åker jag och Älsklingen till Nyköping för att köpa hårfärg så jag kan se ut som en människa igen, blir också lunch och lite shopping..

Puss på er!

viktens vikt..




Larvigt egentligen att man så stor del av livet går och funderar på saker som egentligen inte har så stor betydelse..
Men vist är det så, att man måste få störa sig på småsaker och förstora upp dom lite ibland?


Själv så har jag kommit fram till att Jag är en "Vintertjockis". Ja det är faktiskt så att varje vinter lägger jag på mig ett par kilo mer än på sommarn.. Det är lika dant varje år.. Jag vet inte om min kropp tror att den ska gå i ide och därför lagrar massa extra fett, kan va så!
Eller så är det så att jag inte kan äta på sommaren pga värmen.. Humm. mysterium..
Ska undersöka det närmare sommaren..
Något som jag annars borde inse är att jag inte är ung längre och kan stoppa i mig vad som helst.. Kanske dags att börja tänka på hälsan ?

Kollade hur som helst igenom lite gamla sommar bilder och sitter och ler och minns.. 
Finns riktigt roliga kvällar med härligt folk och mysig värme..
 



Saknar förövrigt Caroline på bilden längst ner till höger, Vilken underbar tjej det är <3




jag ångrar något..

Det är inte mycket jag ångra i livet, Alla mina misstag har jag lärt mig av och har nytta av idag. Killar som varit riktiga svin, Tjejkompisar som inte kan stava mer än till falskhet och svek och att ha öppna sitt hjärta för fel personer..
Men nåt jag än idag ångrar är hur jag behandlat den underbaraste vän jag någonsin haft.
Jag gjorde saker mot dig som man inte gör, jag va förbannad, sårad och besviken på hela världen och även på dig och ville få dig att må lika dåligt som jag mådde.. Idag är det ofattbart för mig att jag beteede mig som jag gjorde och något som är mer ofattbart är att jag fortfarande har kvar dig.
Du tog min skit, men gav inte upp vår vänskap, När min ilska lagt såg stod du fortfarande kvar och väntade på mig..
Du förstod min sorg, ilska och Ja... du förstod.. Det är en riktig vän, Linda.

Jag är ingen ful, falsk eller elak människa, Jag va bara sårad och du kände mig så pass bra att du viste det.

 "Vårat år" ihop är utan tveckan ett av dom bästa i mitt liv!









Vilken toppen fredag..


En riktig Toppenfredag bortsett från ett par missar..
Jessica kom och hämtade upp mig och våran dag ihop påbörjades, Gick igenom stans afärrer där det blev ett par inköp (Lägger upp bilder strax).. Blandannat blev det en tröja till Robbin och annat "Nödvändigt" till mig själv.
Det märkliga är att jag trodde jag köpt två skjorter men kom bara hem med en, sen så glömde jag självklart det läckra skärpet jag blev förälskad i.. Hmm, En sväng i morgon också kanske(?).
Vi tog en lång fika på favoritcaféet, massor skratt och skvaller, kändes som vi inte setts på evigheter..
Åkte sen hemåt för att ge oss på mitt hår (varför, varför, varför undrar jag så här i efterhand) Skulle fräscha upp det lite med en brun färg med slingor. Jessica drog mig i håret och jag klagade och hoppades på ett bra resultat efter allt slit.. När det sen är dags att kolla sig i spegeln märker jag dessväre att jag rent ut sagt ser för jävlig ut..
är rödhårig med orange-gula slinogr.. Får hemska minnen tillbaka till min senaste hårmiss för många år sen.

Fick en födelsedags present idag av Jessica, hon tyckte det va lika bra så jag slipper vänta ;) Haha undra om det va en pik (?) Fick en parfym sörni!

Efter en sån här lång dag va det skönt att få avsluta kvällen med ljusterapi.. Mm bästa medicinen!


Påsarnas innehåll: Svart pälsväst, svart halsduk, nitväska (Som Sessan blev förälskad i), jeansskjorta, Parfym (Födelsedagspresent av Jessica), Tröja till R (alla hjärtans dag present).






Pusssss


telefonköer


Fredagmorgonen ska så enkelt börjas som en telefonmorgon..
Ska ringa:


- Sjukgymnasten
- Rektorn
- vattenfall
- Försäkringsbolaget

Jag som hatar att sittta i telefon, men det måste bli gjort (och min nya grej är ju att inte skjuta upp sakerochting). Efter att jag ringt alla samtal bär det av mot Nypan, blir fika och kanske lite shopping med Jessica.. Vore kul att ha nåt nytt och fräscht att ha på sig i morgon..

Vi hörs senare gott folk :)








fast i träsket..




Nu har jag dränkt er som läser min blogg med olika tävlingar och om jag ska va helt ärlig har jag drunknat själv..
Det blir som en drog, Hittar du en tävling, Då tävlar du! Så är det bara..
Det spelar ingen roll vad vinsten är.. Man börjar med klockor, presentkort, kläder osv men ett par timmar senare sitter du och tävlar om gryttlappar, blöjor(??!!!), Jesustavlor, hundleksaker, kakformar, nappar och prinsesskjol i storlek 60....
Ja ni ser, det spårar ut helt enkelt..
Utan barn, utan hund och och relativt okristen är ju frågan vad jag ska med dessa prylar till?
Ja det är då man får tacka han där uppe för att man aldrig vinner!

Nu borde jag legat i sängen för länge sen.. ska få upp R från soffan bara, kanske får bära honom till sängen, det vore spännande :)


Kramisar på er!





Tävling nr 5



Ta en sväng in till Jennys blogg <
http://loarp.blogspot.com> där du kan tävla om ett Skönhetskit med olika produkter..

Lycka till i tävlingen !


Vinstpaketet innehåller:

  • 2 par solglasögon
  • Schwarzkopf Asia beauty hair repair, 2 st schampoo, balsam
  • Schwarzkopf Anti split ends schampoo, balsam
  • Schwarzkopf Color protection reflex glanskur, 2 st schampoo, 2 st balsam
  • Schwarzkopf Total repair 1-minute intensivkur, 2 st schampoo, balsam
  • Schwarzkopf Liquid silk gloss spraykur, 2 st 1-minute intensivkur, schampoo, balsam
  • Schwarzkopf Nutri-protect schampoo, balsam
  • Sunsilk deeply brunette leave-in hårcreme, 3 st schampoo, balsam
  • Ljudbok Agneta Sjödin "En kvinnas resa"
  • Masakï Masakï dofttest eau de parfum 1 ml
  • Masakï Matsushïma dofttest eau de parfum 1 ml
  • Primal Luxe luxurious cream with mint and shea butter (200g)
  • Aquolina Pink sugar creamy body lotion (50ml)
  • Aquolina Pink sugar vit väska
  • Örhängen från Bianco
  • REN glycolactic skin renewal peel mask, test, 5 ml
  • iForm Träna hemma "Effektiv förbränning", ny inplastad
  • EOS läppglans melon sheasmör + e-vitamin (ej djurtestat)
  • 100% Pure Organic pineapple nourishing body cream test
  • träningstop strl liten L från Newline



Tävling nr 4



Jag ger mig inte i första taget som ni antagligen märkt, samtidigt vill jag ge er en chans att va med och tävla..

Tävlingen är sponsrad av weardesign

Och för att komma till tjejen som håller i tävlingen trycker du här:
http://byalexandra.blogg.se/2010/february/utlottning-plastklocka.html

Önskar er lycka till!


Tävling nr 3




Johanna-Sofia
lottar ut ett läckert nattlinne från Evas Underkläder imorgonkväll, ta chansen att vinna ett i valfri färg värt 299kr..

Själva är jag såld på det här lila ovanför!


Kerasilk

Jag är verkligen hur trött som helst men råkade snubbla över en tävling som jag tänkte tipsa er om,

Vinsten som går till 5 tävlande är Kerasilk Anti-Frizz Serum..
För att komma till tävlingen,
Tryck på länken http://mansondusts.blogg.se/2010/february/tavling-5-st-vinner-harprodukt.html

Natti alla små sötnosar, Ja om jag inte hittar fler roliga tävlingar vill säga, någon gång måste man väl vinna eller hur ;) ? (Har fortfarande inte hittat sladden, tråkigt som tusan.. får köra en storletning i morgon..


Puss*




Tävla och vinn..





Gör som jag och gå in på http://angeliiicaaaa.blogg.se och tävla om de här snygga klockorna som kommer från http://www.weardesign.se..

Om inte, håll tummarna för att jag vinner ;)


Pusssss



 


Lax med pasta



Dagens:

Frukost: Mineralvatten & smörgås
Att göra: Möte i Gnesta, handla, lämna in halsband på lagning, begravningsbyrån mm.
Väder: Solen är underbar och varm, det är fortfarande ljust ute! Vår!
Middag: Lax med pasta (Därför fiskbilden ovan, Och jag vet att det inte är en lax!)
Humör: Pigg som en mört (Mycke fisk i dag)
Kläder: Svarta byxor, svart linne, randig oversize-topp.
Smycken: Guldring, Pontusarmband.. Annars naket på den fronten.
Tvprogram: Vi ska se gårdagens andra avenyn som vi missat.
Bra: att jag hittade pengar.. hela 20spänn rikare, så ring mig om ni behöver låna en slant ;)
Dåliga: Finns inget dåligt med den här dagen :) .
Ros: Mamma som hjälpt mig att packa hela dagen. Och Robbin som skrev en fin lapp till mig i morse :)
Snacks: Vindruvor, mums! Men jag äter ju det mesta som går att äta och är gott..

Lägger upp lite bilder senare.. På mitt lilla inköp idag och på mina naglar..

Naglar är as viktigt för er som inte viste det!




musik-bjud


shoppat loss..

Skickade här om dagen efter lite läckerbitar till mig själv (Man måste få kosta på sig, eller hur?)

Ett par Slitna Jeans, Ett par skor som åker fram när Snön bestämmer sig för att försvinna, En av klockorna jag kollat in i evigheter, En urläcker topp som jag skulle kunna sätta upp på väggen, (så mycket älskar jag den!!)

Sen ska jag inte shoppa mer, fyller ju år snart för tusan (+ att vi sparar), även om jag redan nu vet lite som jag kommer få :)..

Lägger upp bilder när packetet kommer :)

Hoppas på jobb nu på fredag så får jag stoppa tillbaka lite i kakburken ;)

Nu blir det tacosmiddag och mys med kärleken <3



veckans












God morgon

God morgon på er...




Valde att ta en bild där jag är blek, nyvaken, med ruffsigt hår och ja... ser ut som någon som varit inlåst i en garderob i ungefär 2000år , men har ju tappat bort sladen till mobilen så jag bjuder på denna helt enkelt..

Idag blir det mysdress för hela slanten, ska kasta i mig någonting att äta strax och sen kommer min mamma vilken sekund som helst.. vi ska börja packa ner mitt och Robbins hem i flyttlådor, Ja vinden, förådet och saker man inte använder kan man lika gärna ta nu..
Hade hoppats på jobb idag men blev inte så och igår va jag för slut i kroppen och imorgon ska jag på ett Möte men på Fredag får vi kanske till lite jobb(?), Hoppas, fast att gå upp 04.40 lockar mig inte sååå mycket :P.
Fick sms av Jessica i morse där hon fråga om jag vill vara med i Vår-ruset i Stockholm i början av Juni..
Det skulle va så typiskt mig att säga ja men aldrig palla.. Seriöst? Jag som inte ens kan springa en kilometer utan att ligga halvdöd och inte få luft efteråt..
Tack och lov så börjas det tränas 1 Mars, då ska låren, magen och allt annat överflöddigt bort och bland det viktigaste, Min kondition ska bli bra igen...

Nej nu ska jag höra av mig till min bästis (Haha låter så mysigt att säga bästis, fast jag har många som är bäst) Hon ringde igår kväll men jag missade det.. Bara det inte är nåt knas om helgen?

Puss på er!



perfekta rånet..



Perfekta rånet???





Rånade bank
med armborst

HELSINGFORS.
Kappa, solbrillor och ett armborst i högsta högg.
Det är bilden av en kvinnorånare.
Som är en man.

Strax efter klockan 10 i går förmiddag gick "kvinnan" in på Andelsbankens kontor i Vaajakoski utanför Jyväskylä i Finland. Hon var iklädd i lång kappa, solglasögon och grön yllemössa.
Och beväpnad med ett armborst.
Efter att ha kommit över cirka 50 000 kronor sprang rånaren ur från banken.

Klätt ut sig till kvinna

Sedan dess är hon försvunnen, trots att minst 40 poliser snabbt slog en järnring runt Vaajakoski och letade genom källare och vindar.
Men hon är alltså ingen hon. Polisen meddelade i går kväll att rösten från övervakningskamerornas band har analyserats och att resultatet är tydligt:
Rånaren var en man som klätt ut sig till kvinna.
Och ingenting tyder ännu på att han hade någon medbrottsling.
Efter några timmars spaning gav polisen upp i går eftermiddag och nedmonterade sin belägring av Vaajakoski.




Ja nu har han ju råd med riktiga tuttar istället för det han har innan för tröjan ;)


skämma bort mig själv.



Spadag...

Tog en ordentlig sovmorgon, vaknade först vid åtta tiden men valde att somna om(ajabaja Johanna) men därefter tog jag den här svängen upp till Pontus som jag skrev tidigare att jag skulle, blev sen en mysig fika hemma hos mormor. Min andra semla för i år, Mums! Grädden åker däremot bort för min del, sånt äckligt åker inte ner i min mage! Nejnej! Så mormor va snäll och gjorde en utan till mig..
Nu har eftermiddagen tillbringats med att skämma bort mig själv, Ansiktsmask, hårinpackning, långt varmt bad med olja, insmörjning från topp till tå, naglar fixade, fötter fixade.. Gud va härligt.. känns som en riktigt fettbomb exploderat över mitt uttorkade ansikte och kropp.. helt underbart!
Tänkte äta lax till middag idag men eftersom jag lämnat huvudet hemma i sängen idag så glömde jag helt enkelt bort att ta upp fiskfan ur frysen, blir istället korv med bröd! Hur kan nåt äckligt va så gott egentligen?
Kanske va ett medvetet val?

Sitter som vanligt och internetshoppar utan att shoppa nåt, Snart trycker jag på knappen fast jag inte borde. Jag håller just nu på att spara varenda krona, kan behövas i framtiden..

Nu ska jag  springa ut så att R kan hämta upp mig..

Pusssss

Gårdagens läkarbesök och S-tälje.



Gårdagen med herr doktor och Södertälje..

Kl 07.30 ringde klockan ljudligt
för att göra mig påmind om min långa dag.. Va hos Doktorns med skuldran men blev bara vidareskickad (Det blir man ju alltid!) och blev även blodprov för att kolla varför jag börjar bli flintis..
Kände att det inte va så smart att hoppat över den väldigt sällsynta frukosten och hann springa in på Pressbyrån för att köpa en banan, Tåget gav sig sen iväg mot Södertälje där jag skulle på ett "möte" som faktiskt gick ganska bra.. Hade sen en pojkvän som hade lovat att han skulle sluta tidigare så jag kunde åka med honom hem men det blev lite tokigt då han fick jobba hela dagen iallafall, så jag fick vänta! Med en banan i magen, 15000steg och två värkande fötter i stövlar med klack senare så kom Robbin kl 17.00, Äntligen! MAT va det ända som fanns i mitt huvud och en timme senare fick jag min middag.. Som man självklart kastar i sig som om man aldrig fått mat tidigare så mådde som en apa sen..
Dagen blev lång..
Hann även med ett besök på Loppas jobb, va kul att se hur hon jobbar och va underbart att få sitta ner och känna mina fötter som jag knappt trodde satt kvar där där skulle..

(Sladden till mobilen har gömt sig för mig så blir inga bilder för stunden)

Nu ska jag iväg en sväng, Upp till Pontus för att säga hej och sen ner till mamma och umgås.. Kanske förbi mormor också?
Vi får se.. Hörs senare!






Läkarbesök och en snabbis till Södertälje..


God morgon på er ... :)


Har precis slängt mig ur en dusch och är nu strax redo för att ta mig mot Gnesta där jag ska till läkaren, Äntligen blir det en koll på min rygg efter olyckan.. Hoppas på att det leder någonstans nu också och att jag kan få hjälp.
Därefter åker jag till Södertälje för att fixa en sak innan jag sen reser hem igen för att hinna åka med mamma hem från jobbet vid tolvtiden.. Hoppas på att det ionte blir några krångel på vägen och att mitt schema håller..

Ser framemot att få krypa till kojs i kväll, är helt färdig och slut innan dagen ens börjat.. jävla dyngsrytm..



psykiskt störda personer på gatorna..


Psykiskt störda personer på gatorna...

Efter att inte alls veta vad vi skulle göra med vår fredagkväll valde vi tillslut att stanna i Gnesta, blev bjuden på ett par glas vin hemma hos Tobias innan vi åkte ner till Ludde där det blev en relativt lugn kväll med lite dryck och snack.. Som vanligt med killar blev det armbrytning och anda sett att mäta sin manlighet i.. Lite smått barnsligt måste jag säga men vi hade kul iallafall..
Ja detta va alltså den bra delen av kvällen........
Resten av kvällen gick fort och tänker inte säga så mycket om den men kan säga som så att det finns psykiskt störda personer i Gnesta som borde sitta inspärrade någonstans, Viserligen är ju detta inget nyhet men så är det iallafall.
Att en äcklig person har mage att kalla Robbin min SÅKALLADE "pojkvän" stör mig så in i helvete. Jag har en pojkvän jag lever ihop med, som jag älskar och som jag delar allt med. Han är smart, har många vänner och har ett helt fungerande psyke tillskillnad från personen ifråga som hade mage att ens nämna mitt, min brors och min pojkväns namn..
Ne alla kvällar kan inte va perfekta och det är tydligt det, Jessica med sitt varma hjärta slängde sig i bilen och hämta upp oss iallafall och tog mig med "till hemlig ort" där jag satt i min ensamhet i flera timmar innan vänner hämtade mig, Jag landade genast i sängen för att småsussa medans Pojkvännen, hans bror och deras vän satt och lyssnade på musik och pratade..
Fick sen ett par timmar senare frukost på sängen (korv med bröd och cola, MUMS!) av han den bästa, ni vet Snyggingen jag delar bostad med ;) , den SÅKALLADE "pojkvännen".

Det märkliga är att jag antagligen tappat min rappa käft någonstans den senaste tiden, eller så har jag helt enkelt använt den för mycket på Robbin..

 



Puuusssss





natti



God natt eller god morgon gott folk...

Fredagen blev som den blev, en fredag jag helst glömmer..

Nu blir det strax sängen..




Tobbe


i dag va vi hemma hos tobias och dra¨..........


Ja detta va Tobbes försök till att göra ett inlägg i min blogg.
Gick sådär tycker jag men va ett tappert försök :) .

Nu sitter vi hemma hos Ludde, dricker, snackar skit och har det trevligt..

Ett par kassa mobil bilder dyker upp i morgon..

Puss och kram från oss alla så länge..

ensamhetens olika sidor..




Min tanke är att som singel hade man massviss med både tjejkompis och killkompisar men saknade då en pojkvän och kände sig därför ensam..
Nu med pojkvän har man tappat väldigt många vänner på vägen, både tjejkompisar och killkompisar och man känner sig därför ensam..

Är det inte konstigt att man aldrig är nöjd?

Skulle däremot aldrig byta bort Robbin för det jag hade förut.. Han är värd så mycket mer, men samtidigt kan man ju önska att man inte skulle förlora vänner för att man blir kär.. Men men That´s life!

Nu blir det Bolaget, södertälje och förhoppningsviss en trevlig kväll..

Ses senare eller imorgon..


vitamintabletter..



Nu blir det andra bullar...





Jag har gått från nyttig, pigg och glad till att ha ständig huvudvärk, tappa massviss med hår, fula naglar, sömnproblem, trötthet, hemskt humör och dålig hy..
Nu tar jag tag i saken och stoppar i mig ActiveCare Multiplus Magnesium. Ja egentligen vet jag inte vad det ska vara bra för men dom små pillrerna ska innehålla 11vitaminer och 9mineraler.
Det kan ju inte skada direkt?? Skriver och medelar om ett par veckors använda hur det går och hur jag mår.
Kanske blir jätte pigg igen :)





Lunch med Pojkvännen


Dagens Johanna:


 

Morgonbråk, bankbesök & lunchfika.


Efter en morgon med relativt tidig uppgång, Ja med tanke på att jag inte somnade innan klockan 06.00 så va uppgången vid 10.00 riktigt bra.
Efter att irriterat mig på Mr E och fått sms om att han inte ville ha något med mig att göra framöver drog jag på mig lite smink medans Robbin rakade av sig all sin manlighet, Jag som älskar skägg! Tur att han passar utan också iallafall.
Vi tog oss in mot Gnesta där det blev bankbesök för insättning av pengar, en lunchfika som blev en grym smörgås med kycklingröra och sedan lite Vegas för att försöka dra in storkovan, Nej vi blev ett par kronor fattigare men ingen större skada skedd.
Vi håller på och funderar över kvällen, ska det bli mysigt soffhäng med någon bra film eller vänner och fest?
Frågan är, antingen eller, Äpple eller päron, upp eller ner.. Ja ni fattar!
Malin hörde av sig idag med ett tråkigt besked, Hon kommer inte kunna komma upp till min födelsedag. Biljetterna va jätte dyra och hon hade en tenta måndagen efter. Tråkigt tycker jag men samtidigt finns det en anledning att fira igen när hon kommer upp i slutet av mars.. Det gillar vi!

Är det okej att ta en powernap när man endast varit uppe ett par timmar (5) ? Ja men att få småmysa ner sig till ett avsnitt Desperate housewives är väl iallafall tilllåtet?


Hör av er om det händer någe skoj ikväll!


När..



Blir galen, när ska en del förstå?
Jag har också gjort tusen misstag när jag var yngre.. Jag har gjort saker som än idag förföljer mig men jag ångrar det nu och det är ingenting som någon annan lider av, det är ingenting som kunde skada någon annan än mig själv..
Är verkligen äckligt besviken, orolig och irriterad just nu.. vad tänker du med?
Förstår inte personen ifråga att jag eller vi bara bryr oss och gör det för hans eget bästa?

Ja men God morgon världen, så otroligt trevligt att vakna upp på det här sättet, nu fick jag ytterliggare en anledning till att sova bort dagen...

Vet, ytterligare ett hemskt, tråkigt inlägg men måste avreagera mig lite och eftersom personen i fråga inte är mogen nog att förstå och ta en konversation ifrågan utan att enbart använda sig av ord som "Cp, dum i huvudet, skit i det, lägg dig inte i" och så vidare så va det här bästa sättet..

Roligt att min och Robbins lediga dag ihop börjar så här, Tack så mycket!


Vem är Kissie?




(Bilden är tagen från Quetzala och Kissies bloggar)


Vet inte vad som är mest skrämmande?
Att tjejen är oigenkänlig utan makeup eller att det finns tjejer som ser upp till henne?
Tycker i för sig att det är riktigt bra att det finns (ett fåtal dock) bilder på tjejen utan allt smink hon gömmer sig bakom..

Får en "tycka synd om känsla" när jag ser den här tjejen..


Shopping..





Allvarligt nu alltså börjar bli galen, ser andra shoppa, shoppa,shoppa medans jag fyller en varukorg på mina flitigt besökta sajter och när jag är färdig trycker på det röda X,et och avslutar en annars helt perfekt beställning..

Jag hittar allt från smink, sjalar, skor, klockor, jeans, leggings, toppar, kavajer, jackor, nagellack, väskor och klänningar som någon annan lycklig tjej får klicka hem.. Lyllos er!
Jag tröstar mig med att jag har nåt som ingen av er där ute har! Världens snyggaste och underbaraste pojkvän!
Haha ;) ..

Här har ni ett par skönheter som jag spannat in (i evigheter) utan att kunna bjuda hem till min garderob..





Nu ska jag krama på det dyrbaraste jag har, Robbin!
Sov gott allihopa!






Torsdag.



Efter att Emil lånade min data igår åkte jag in till Gnesta, massviss med papper som ska fixas till ansökningen..
Nu efter allt det här pappersjobbet får ni hålla alla tummar för min skull..
Kvällen tillbringades med Robbin på soffan, kollade nya wallander filmen och under kvällens gång kom jag fram till att den äckligaste lukten helt klart är blötta strumpor vilket jag får lukta på varje dag.. Ja inte mina egna, utan Robbins.. Men han är världs duktig som jobbar och står i utei det här vädret..

Att våra hyresvärdar inte skötter parkering och vägar här uppe hos oss ger alla en del trubbel. Hade en besökare som körde fast igår och nu kl 05.00 imorse fick jag pälsa på mig och hå ut för att försöka hjälpa Robbin att få bort bilen som va helt fastkörd. Efter att grävt, hackat så lyckas vi med mig bakom ratten och Robbin som puta att komma loss.. Precis så man vill börja morgonen..
Dagen har förövrigt flytit på utan någon direkt sysselsättning, har tvättat och gått en promenad och sitter nu hos mamma och ska strax ta nya fredagsbilagen (Veckans favorit) och lägga mig i ett varmt baf innan det blir bilfärd hemåt (Ja att halka runt till fots i mörkret är inget jag vill göra).
Ikväll blir det film, mys och massa kärlek med Robbin..

Får i helgen en tjej som ska komma och titta på lägenheten, Nu är det verkligen dags för flytten strax..
Spännande som tusan!





Ingen dator.




Lånar nu ut min dator till lillebrorsan tills i morgon.. Så blir tomt här inne tills dess!

Ska nu åka in till Gnesta för att fixa med olika papper, alltid lika roligt. Tur att jag har en mamma som hjälper mig med det mesta jag annars inte förstår..

Ses imorgon då, lite mer på riktigt då får vi hoppas!

Jaha,så va det vår dag igen..

Har haft en väldigt flängig dag, hunnit med att ladda ner och bränna massa filmer, Varit hos bror på kyrkogården, varit hemma hos Emil och mamma och ätit lunch, mormor för en fika, Anita (gammelfaster och granne) för att kolla på ett bord och hämta min fina kökslampa jag fått, den är som ny, visar bild imorgon.
Ibland tar man vara på dagen helt enkelt.

Hade tänkt att kvällen skulle bli mys med Robbin eftersom det är våran dag idag, 15månader ihop nu..
Jag hade fixat massa bra  nya filmer, köpt lite gotti och tänkte ge honom en massage när han kom hem från jobbet eftersom han dagligen säger hur ont i ryggen han har, Ja en mysig kväll för bara honom och mih helt enkelt..
Så blev det dock inte då min romantiska pojkvän valde att ta med min lillebror hem hit för att äta middag med oss och hänga hela kvällen..
Ibland undrar man ju vad folk tänker med? Robbin kan bli sur över att Jessica kommer upp på en cigg en helt vanlig kväll när vi bara glor tv medans han tar med Emil hem till oss på VÅR DAG.. (Förstå mig rätt, tycker att det är kul att umgås med Emil, men idag av alla dagar) Märkligt tycker jag, men jag är inte bitter, kommer fler månadsdagar men jag tänker inte lägga ner varken tanke eller energi på dom mer..
Ge och ta, eller hur!







Lördagen med tjejerna.


LÖRDAG..


 

Ser typ gravid ut på bilden ovan, Det är jag då på rakt arm inte!, Har helt enkelt bara 4 tröjor på mig som bylsat till sig lite extra, vi säger så iallafall ;).

Självklart glömde jag att lägga ner kameran i rätt väska så blev inte några fler bilder under kvällen.
Dagen tillbringades hemma hos Natta med mysprat, lite data och ett par cider att dela på för att bara njuta av Lördagen. Flera av tjejerna hoppade av i sista stund av olika anledningar, tråkigt men förstår er :) .
Så det blev Jag, Jessica, Anna & Natta som satte oss på tåget upp mot stan.
Vi beställde alla samma sak till middag, Vegetarisk tallrik som va svin god! Vi hade åkt upp med goda marginaler så att vi kunde äta i lugn och ro innan vi begav oss mot biosalongen.
Jag (eller vi alla fyra) kanske är helt "efter" men vi blev helt impade och förvånade när vi upptäkte att vi hade platser på balkongen på biosalongen. Satt alltså över alla andra biobesökare. Det va nåt nytt för oss lantisar iallafall, Ingen av oss viste ens att det fanns!
Efter bion blev det att landa på en mysig pub där vi satt i en fotöljhörna i några timmar med alla ett varsit glas medans vi fnittrade och pratade om allt mellan himmel och jord.
Gick sen mot tåget för att hinna till södertälje för ett par glas där med innan bussen mot Järna skulle ta oss hem.
I Järna landade vi hemma hos Peter där Pojkvännen och lillebror och ett helt gäng satt och drack..
Blev sen taxi hem efter att jag och chaffören kom överrens om ett bra pris, Han är helt klart världens bästa Taxichafför! Det va en skön taxiresa hem med skratt konstant.
Väl hemma satt jag och Robbin och prata om alla roliga minnen vi har ihop. Ur mysigt!

Det va en perfekt lördag med mix av allt.. Tack tjejor och alla andra under kvällens gång!


Puss på er!

RSS 2.0