risk att bli dödad..

Med risk för att bli dödad..Med risk för att bli dödad lägger ju upp den här bilden på pappa och son när dom sover.
Tycker det är så härligt att Hugo alltid lyckas kravla sig upp till Robbin när han sover och ligger tryggt o sover tätt intill..
Någon som inte sover lika tryggt är JAG då jag tror Robbin ska slänga iväg en arm på lillen eller lägga sig på honom så Jag lyfter iväg honom en bit men lika fort har han ljudlöst förflyttat sig tillbaka..

Nu är det dags att väcka Robbin som somnat på soffan för att försöka få honom i säng, Lillen sover sen länge och jag har unat mig ett långt skumbad (Älskart! Men finns inte tid för så många bad nu för tiden!).


nu så

Börjar det ordna upp sig..
Tvätten är på rullning,
En lång, svettig långpromenad är avklarad, Lite längre än tänkt då Hugo både somnade och vaknade innan slutstation, Gymmet!

Ibland slår det mig hur stor Hugo blivit, Han har lärt sig så mycket och han tar upp större o större plats i vår säng. För att inte tala om vagnens liggdel som han när som helst är för stor för och i vaggan sover nu mera Hugo ensam! Mjukisdjuren får inte plats när vår stora kille ska ner o sova..

Jag har ett dagligt problem här hemma. MIDDAGEN!
Förstår inte att det ska va så svårt att veta vad man ska äta. Hur kommer alla andra på olika rätter som passar alla? (Ja nu är vi förvisso bara två som äter men det är svårt nog!)
Ikväll kanske det blir tunnbrödsrulle eller Köttfärsgratäng?
Måste komma på något bra sätt att få inspiration osv..


oopsi

Nemen oj då..

Idag är vi lite efter i planerna.. Hade planerat att ha både börjat tvätta, tränat & gått långpromenad vid det här laget men sitter än så länge med mysbyxor på o har inte kommit utanför dörren.. Attans!
Får sätta in racerfarten nu och sluta lata mig!

Har lyckats posta alla (Nästan, har tio kvar) Dopinbjudningar.. Är rädd att jag glömt någon men tror att jag fått med alla.
Hade nog inte räknat med att det skulle va så dyrt med själva inbjudningarna. Närmare två hundra i bara frimärken för att inte tala om vad korten kostar..
Men det är det värt, Hugo döps ju bara en gång :) .va med o pyssla

Det är roligt..Det är skoj att få va med o pyssla i köket!


Vårpromenad..

Lång promis..Med solbrillor på både mor och son tog vi oss en lång promenad innan vi stanna till på gymmet.
Älskar att träna dagtid då vi får hela gymmet för oss själva. Hugo kan sova utan att bli störd och jag kan trala till musiken utan att skämmas!

Nu sitter vi inne en sväng för att fixa lite med dopinbjudningarna.. Blev nöjd med korten tillslut så nu ska adresser skrivas, frimärken slickas och sen kan vi ge oss ut i det fina vädret igen!

Hej så länge!


sista tiden

Sista tiden..
Idag har vi tagit upp träningen igen. Långpromenad o gymmet så nu ska vi se till att inte slarva!

Sista tiden har födelsedagar avlöst varandra, våren har ersatt den tråkiga vintern och vår lilla kille har gått över både 7kg och fyra månders sträcket!
Min lilla lillebror har blivit MYNDIG! - Hur sjukt är inte det? -
Robbin har slutat på ett jobb och börjat på ett annat.
Hugo kan nu sitta själv i sin matstol (Utan att sitta som en säck potatis!)
Och apropå potatis så har Hugo fått sin första lilla provsmakning av just Potatis.
Ett dop planeras för fullt och det ska bli utöver det vanliga har jag fått information om, Spännande!

Ja det är mycket som hänt.. Ååh just i skrivande stund sitter jag med en extrem huvudvärk (Som antagligen är en kombination av sol, värme, träning, vätskebrist & Sockerbrist!)

Kanske ska jag gå och försöka få mig lite massage av Robbin innan han somnar?
Ja så får det bli! Hej svejs!


tillbaka

Jag är tillbaka..

 Har inte haft lust att blogga alls sista tiden.. Men gick in och fick se att jag fått en kommentar på mitt senaste "känslobomb"-inlägg.. Och den kommentaren värmde mig  innefrån och ut!

Sarah:

Jag vet inte vad det här riktigt handlar om men att prata om människor som inte kan försvara sig är så förbannat fegt och repektlöst. Speciellt när det handlar om en person som har gått bort, nej usch jag blir riktigt upprörd när jag läser det som du skriver!

Jag hoppas att du kan försöka ignorera denna onda människa så gott som det går. Vissa människor ändras aldrig.

Förövrigt så tycker jag att DU verkar vara en riktig TOPPENmamma och Robbin en riktig TOPPENpappa!
Jag hoppas verkligen att du kan lyckas vända din ilska til kärlek till din familj istället - och det är jag säker på att du gör!

Massa styrkekramar!Vad ska jag svara? Vill bara hoppa på dig, krama dig o pussa dina fötter ;) ..
Ne men blev jätte glad över din fina kommentar och fick plötsligt lust att "kanske" börja blogga lite igen(?).

Vist är det lite konstigt att några ord till en annan människa kan göra så mycket, På både gott och ont..
Som mitt inlägg här innan handlade om (Ord som påverkat mig negativt) och så nu det här inlägget (Ord som påverkat mig positivt).

Tack iallafall snälla Sarah!


Pussokram!


RSS 2.0