En natt på Hilton!




För att fira vår ett års dag ordentligt, friska & krya och lediga från jobb tog Robbin med mig upp till Stockholm.

Vi hade pratat om att gå ut och äta och tillbringa en dag genom att handla lite fint till oss själva.
Efter att ha anlänt till Stockholm bestämde vi oss för att
ta in på hotell.
Vi började då snurra runt i halva stan för att hitta ett som hade ett ledigt rum (vilket visade sig va enklare sagt en gjort).
Efter att vart på Scandic och ett par till hotell som inte hade ett ända ledigt rum hittade vi ett fint nästan lite "antikt" hotell.
Det visade sig att det ända dom hade kvar var "Kristoffer Culumbus - Sviten". Vi bestämde oss tillslut för att Checka in och fick nyckeln till vår "Svit".
När jag låser upp dörren och går in möttes vi först av en kall sten hall där det fanns glasdörrar som gick in till ett  rum som mer liknade en konferanslokal, Gick en liten trappa upp där det fanns ett sovrum och ett badrum (med vanlig dusch). Det va absolut inte värt dom pengarna och vi gick därför tillbaka för att checka ut och kräva våra pengar tillbaka, Sagt och gjort!
Efter detta gav jag upp, jag föreslog middag, bio och sen hemfärd men
Robbin vägrade ge sig!
Det bar av mot Hilton där vi klev ur bilen och en "parkeringsman" tog emot våra nycklar och sedan försvann i våran bil. Checkade sen in och fick äntligen komma upp på rum 3308.
Med utsikt över vattnet, grymt badkar, snygga detaljer och enormt sköna sängar va vi äntligen hemma!
Vi valde att ganska snabbt röra oss ner på stan för att få i oss lite mat och köpa lite snacks till kvällens film vi skulle se. Efter den färden
lämnade vi inte hotellrummet för än vid utcheckning.
Vi satt halva natten i varsin morgonrock och tittade ut på utsikten över krogar, limousiner, polisutrykningar & det glittrande vattnet. Det underbara var att inte ett ljud utefrån hördes in till oss.
Alla borde kosta på sig såna här underbart lyxiga utflykter imellan åt! Det ger än en flykt från vardagens tråkigheter och väcker varenda liten kärleks gnista i än på nytt!
Älskar Robbin mer och mer för varje dag som går!

   

  

 



I kärlekens tecken! /Johanna Björk

Kommentarer
Postat av: Heléne

Och det tycker jag Ni var värda vännen=) Vad mysigt Ni verkar ha haft!

Krams

2009-11-09 @ 21:52:14
URL: http://lost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0