Lindsay Lohans förfall





267886-4
267886-5
Det kan inte vara lätt att vara i Lindsay Lohans kläder... eller utan. Dena unga flicka eller nu får vi nog säga kvinna har övergått från att vara en älskad barnstjärna till att nu närmast vara ett vrak.. Hon fick mycket beröm för sitt naturligt röda vackra hår & sina smakfulla kurvor men dom senaste åren har Lindsay förvandlats från den lilla söta flickan till något som dom kallar monster.. hon har tappat alla sina kurvor och verkar mer och mer tyna bort, hennes hår färgas nu ofta.. det har pratats om plastikoperationer, drogmissbruk och hon har också erkänt sitt problem med alkoholen.. Att hon flera gånger ertappats så beroende av antingen alkohol eller droger att hon knappt kan stå upp, att det också spridits bilder på Lindsay och en kvinnlig vän där dom ser ut att syssla med en väldigt farlig lek(?), att hon inte längre skötter sitt arbete och tydligen är otroligt svår att arbeta med.
Har allas våran Lindsay blivit en Diva? En diva med djupa deprissioner, missbruksproblem.. En diva som har ett sånt hat till livet att hennes vänner nu mer fruktar att hon ska ta sitt liv..
Vem ska hjälpa den unga, vackra Lindsay ur hennes djupa sorger och problem ? Är hennes mamma rätt person för detta tro eller är hon kanske grunden till problemen ?

Vad tror ni om Lindsays framtid, hur kommer allt sluta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0