oj

Faaan vad jag inte hinner..

Har nu efter att låtit datan varit på semester i en vecka fått hem den igen. Sen dess har jag hunnit med en hel del förstås.. Vet knappt vart jag ska börja..

Kommer bla. bjuda på lite bilder:

- Mina nya älsklingar (bilder)
- Kryssningen (bilder)

Men just nu är det annat som måste göras, (När man går upp kl 05-06 på morgonen och inte kommer hem förän på kvällen kommer hemmets sysslor i skymundan..) så nu blir det disk, badrumsstädning och bädda rent sängen. Måste också ta en omgång med naglarna, Finns inget fulare en avskavt nagellack!
Sen ska jag krypa upp i R,s famn när han kommer hem från jobbet.. Kändes otäckt med mannen som omkom här i stan idag i arbetsplatsolycka. Glad att jag har min älskade pojkvän hemma snart!


älskade Pontus..

Grattis älskade du, 23år skulle du blivit idag, för mig blir du det också..
Med en sten hjärtat en klump i halsen och en hemsk smärta kommer jag alltid minnas, Alltid älska.
Ses i morgon store bror..


skäms på mig..

Skäms på mig...




Jag ser att många av "mina läsare" varit inne både igår och idag trotts dålig uppdatering hela veckan, Kul att ni tar er tid att svänga in här iallafall, det gör mig glad!
Har haft så otroligt mycket med jobb, läkarbesök, och andra måsten och så självklart mitt sömnbehov.
Men nu är den här veckan slut och har nu helg så jag kan "vila" upp mig till nästa veckas jobb.

kvällen blir lugn idag, va iväg för att köpa lite gott på willys tidigare ikväll när vi möter en polisbil, självklart vänder den och följer efter tills den tillslut stoppar oss på motovägen. Attans, men det gick bra, bältestabben gör vi inte om (Vi är grymt duktiga på den fronten nu mera).
Efter att vi tillslut fått åka åkte vi till Willys, handlade och gick sen ut och ser direkt att en polisbil står nere på vägen bakom några träd, Den smyger sen efter oss och stoppar oss (IGEN!), va då en annan polisbil..
Va verkligen jätte märkligt, Dom kan verkligen få en att känna sig som en riktigt brottsling trotts ett rent förfluttet..
Inga böter eller annat obehagligt den här gången och det tackar vi för!

Ikväll blir det alltså lite godis (Jag är galen i Anthon bergs ägg), tack och lov finns dom i princip bara att få tag i den här årstiden. Varje gång man sätter i sig något sött känner man sig ju sådär obekväm med sig själv, Tack och lov är jag inte en sån som går upp i vikt speciellt lätt (Tackar gudarna).
Men jag har ändå en liten favorit som inte är allt för onyttig men ändå riktigt gott (Perfekt för mig som älskar att ha något att äta på framför tv,n).

Frysta hallon (Och dom ska va frysta!) med ett par bitar smällt chocklad över. Jag föredrar riktigt mörk chocklad då ljus är för söt i min smak men man tager vad man haver!


Sörry..

Imorgon är det er tid..

Har haft full rulle nu sista dagarna och datan har prioriterats bort..
Jobbade igår första dagen på si sådär evigheter (hela mitt liv känns det som), tidig uppgång, nytt yrke och en virrpanna som mig gjorde att jag när jag tillslut landade hemma i soffan knappt kunde ta av mig strumporna själv.
Vet inte vad ni tycker men för mig är 18200 steg relativt mycket och att lära sig 25 namn är lite mycket det med.
Gårdagen va alltså tuff men grymt givande!
Dagen idag har varit lite lugnare (Ja eller egentligen inte), antagligen för att jag slappnat av lite mer och lärt mig iallafall 15namn nu (Alla unika namn är jätte fina men svåra att lära sig).
Har hunnit bli hembjuden på te och hoppa i sängen hos en pojke och tusen födelsedagskalas hos flickor.. Har antagligen inte  varit så här populär på... ja ett bra tag iallafall!
Har också hunnit med läkarbesök, Äntligen någon som kan sätta finger på mitt problem. Äntligen får jag hjälp! Återbesök om två veckor och sedan ytterliggare två veckor igen.
Nu blir det sängen och imorgon efter jobb och tvättstuga ska jag lägga lite mer tid på er och bloggen! 


Veckans schemma:

Tisdag: 08.00-13.30 14.00-16.30
Onsdag: 08.00-12.00 14.00-16.30
Tordag: 06.15-14.00
Fredag: 07.30-14.00




Pusssss*

Nattinatti

Renbäddat, nyduschad och tidig sovdags

Efter att dagen med tvätt och en sväng med dammsugarn (igen!) blev det middag som Robbin stod för , underbart att slippa plocka med det.. Blev sen en sväng till Björnlunda, Bogdan körde.. blev hämta papper, köpa kort och kolla vägen till stället jag ska jobba på imorgon.. Så nu känner jag mig redo!
Nu efter att ätit en äggsmörgås ska jag bädda rent sängen, ta en dusch och sen lägga mig så jag orkar med morgondagen.. Ska bli roligt och spännande! Har ju tusan inte jobbat alls (förutom på ett julbord) på drygt ett halvår.. Så man lär ju va lagom mysig imorgon kväll när man kommer hem..

På lördag drar vi föresten 12st (eller hur många är vi nu?) på kryssning, Vi ska fira Richard som fyller 25år, men där innan på dagen blir det en resa till graven för mig och Robbin, vi måste ju Gratta Pontus på hans dag.. Även om det lär tas ett par groggar i hans namn under kvällen..
Synd att lillebror är för ung för att åka bara..

Nej natti nu!


framstegens måndag..

Vårkänslorna sprider sig i kroppen..

Vaknade halv nio i morse då det va dags för Robbin att åka och hämta J för att köra honom till sjukan, När jag lagom somnat om och drömt om en Mc-donaldsbrud som raggade på Robbin kom han hem igen..
Han kom inte längre än till parkeringen, Puktering på två däck. Typiskt!
Så nu står vi här utan bil IGEN!, Lampan i hallen och på toaletten har gått sönder och Sessan rymde en sväng idag så jag har redan varit ute och sprungit (Plus att hon slaktat sista toarullen).. Otursmorgon kan man då tänka, men nej då!
Har idag fått jobb för hela veckan! Underbart, underbart! Känns så jädrans bra..
Så nu bär det av mot Gnesta, vi får låna grannens bil så vi kan åka ner och hämta lite papper..


Söndag..

Söndag utan baksmälla..

Underbart att märka att Söndagar inte alltid behöver medföra huvudvärk och ångest.. Det är nåt nytt här hemma..
Tog en enorm sovmorgon, låg länge kvar i sängen och bara drog oss, Jag hade fått för mig att det va dåligt väder ute men när Robbin släppte in ljuset flög jag upp och gick genast ut på ballkongen, det va vårväder!
Sessan va ute i solen på ballkongen i över en timme medans jag söndagsstädade hela eftermiddagen.
Robbin tog en dag på soffan men hjälpte faktiskt till med maten när det va dags, Tacos blev det och vi är nu mätta och glada (Eller Robbin är rastlös som vanligt, men jag är trött, mätt och glad).
Tänkte fortsätta plocka här hemma, Ta en dusch och sen ta en timme på soffan innan det är dags att sova.
Imorgon blir det antagligen att ta sig till Gnesta för att hämta Polispapper som jag måste ha på Tisdag..

En bra dag idag mina vänner, en bra dag! Puss!

 

Lördagen..

Lördag med städ...

Igår va det städ för hela slanten! Jag åkte ner till Björnlunda där jag och mamma tillbringade hela långa dagen med att städa klart gamla lägenheten, Mitt i allt städande kom Mormor upp och överraskade med en korg med godsaker. "Ni behöver väl äta nåt kan jag tänka" sa hon och började duka upp Kaffe, smörgåsar, bullar, juice och minerallvatten. Underbart och vi fick därmed kraft till att fortsätta tills det mörkna.
Sen åkte jag och Robbin hemåt mot Södertälje igen. Blev ett stopp i Järna men förutom det så bar det av hem för att slänga ihop middag och resten av kvällen bara mysa.
Åkte runt i Södertälje och kolla på massa coola saker, Såg bland annat ett riktigt maffigt bröllop. Va en ur mysig kväll med sömn tidigt.



Kärlek med stort K

Kärlek med stort K!

Jag har förälskat mig i ett par äckligt snygga Polo Ralph lauren sneakers.. Hittar inte bild på dom på nätet, attans otur då jag tänkte dela med mig en bild på dom..
Men vet ni hur vi gör(?) , Jag bjuder på ett par bilder på andra riktigt snygga sneakers..

 


socker till frukost.

Socker, inte min grej..

Att va duktig och äta frukost (Yogurt sommarbär, mackor med leverpastej och tomat) va inte ett så smart drag som jag trott, Min mage är larvigt dum ibland och morgonen är inte en tid den vill ha mat på..  tydligen!
Tack och lov mådde jag jätte bra under promenaden jag och Robbin gick på men så fort jag kom innanför dörren va det toalettgolvet som gällde.. Socker och mjölkprodukter på morgonen är alltså inte en bra idé framöver.
Så nu är det en lugn kväll (tror jag, hoppas jag!) framför oss. Robbin åkte nyss iväg med A för att fixa lite grejer och tills han är tillbaka har jag tänkt fixa här hemma lite.. Skulle vilja tvätta men finns ingen tvätttid. Kanske ska sno någons ;) ?

Föresten så är det ju ur härligt ute nu, klockan är 17.30 och det är fortfarande ljust ute. Under promenaden va det tygskor, leggins, t-shirt, skinjacka & halsduk som värmde min kropp men det som värmde mest va helt klart solen. Nästa gång kan vi nog gå nakna!




Solskenspromenad

Frukoset intagen, Nu blir det promenad med R..

  

god morgon

Frukostdags och promenad..

Pysslade verkligen om mig själv igår kväll, blev att "spaA" i badrummet i två timmar innan jag satte mig framför filmen "Äntligen midsommar". Filmen va minst sagt speciell men när jag senare under filmen fick sällskap (Älsklingen och en vän) skrattade vi en del.
Vaknade nu väldigt sent, har inte riktigt fått tillbaka dygnsrytmen efter att jag va sjuk men det är inte hela världen, Jag ska nu äta mig en god frukost och sen ta på Robbin kopplet och gå en långpromenad..



Puss!

Onsdags kväll

Färdigröjt.


Har nu röjt här hemma, Badrummet glänser från golv till tak, Finns det nåt äckligare än ett ofräscht badrum? Har hunnit med att ta en titt på våra nästan halvdöda blommor.. konstigt då dom bara är en vecka gamla, kan man  reklamera(?).
Nej skämtosidor men jag är väldigt glömsk och blommorna får lida av det ibland men i sommar då ska ballkongen blomma (Lovar jag för mycket nu?).
Ballkongen är ju en superviktig del av hemmet (Speciellt för oss rökande tjejer som kan tillbring timmar där ute).
Har lite piff kvar här i vårt nya hem. vägar som ska målas, tavlar som ska upp, hyllor som ska införskaffas osv. men så småningom ska ni få en liten inblick i hur vi bor..
Om ni har tur så kanske jag bjuder på min garderob tills dess (?)

Kvällens sista timme har tillbringats med mys i soffan. funderingar och tankar kring livet medans tända ljus och fotot från Bmw,n på den bästa fick komma ner ifrån sin hylla. Tänk att det kan räcka med ett fotografi för att det ska värma i hjärtat, för att jag ska minnas dina ord.. Tack Pontus, nu kör vi!
 
Nu blir det ett långt bad med nya Fredagsbillagan, i ett riktigt fräscht badrum.. Underbart!







Bortskämd..

Tjejkvällen i lördags..

Stressen under dagen gjorde att jag inte kände mig sjuk alls och framåt kvällen gjorde alkoholen sitt jobb.. Tack vare Jessica så blev maten inte två timmar sen (Tur), men däremot höll jag på att gå vilse när jag skulle möta upp henne och Lill E (vilket då drog ut på tiden), Efter en snabbdusch och snabbsminkning (Ja jag märkte under middagen att jag glömt mascara) va jag alltså redo, lite vimsig men ändå redo.
Brudarna kom en efter en och överöste mig med blommor och presenter, blev nästan lite generad då jag fick så mycket fint.
Tack tjejor!
Blev sen lite spel, snack, shots och iprenletande innan killarna döck upp. Under kvällen lyckades den ena bli fullare en den andra. (Jag låg rätt bra till där på toppen), Om jag ska ve helt ärlig och rak så finns det ett par minnesluckor under kvällens gång men en del av oss drog ut på krogen medans en del av oss blev kvar..
När det sen tillslut blev läggdags va jag utslagen av både alkohol och feber så blev en natt med yra.. Pratade i sömnen och va tydligen helt knäpp.. Stackars Robbin va han får stå ut med om nätterna..

Har inga bilder (än) från kvällen då min kamera inte ville va med under kvällen och är inte säker på att C tänker dela med sig av sina (Finns tydligen skräckexemplar bland dom, vilket iförsig inte är ovanligt)..
 
men tänkte dela med mig av lite fint jag fick i Lördags av brudarna.



 



Sorgens smärta, älskade du.. sorgen..

46 månader.. Obegripligt, obeskrivigt..

Det va vi mot världen, är vi mot världen.. Glömmer aldrig, förlåter aldrig.

En dag, en vacker dag finns det mer än en stentrapp Pontus, Jag älskar dig!








Igår va jag singel, imorgon är jag gift..

Igår va jag singel, imorgon är jag gift..


Har idag funderat lite, tänkt va fort livet går. I förigår va jag singel och levde det glada singellivet, igår träffade jag Robbin och va nykär och idag har vi över 16månader som par. Inga uppehåll, ingen tid ifrån varandra, 16månader ihop i ur och skur, det är kärlek!
Ja tiden går fort men jag älskar det.. Vem vet imorgon är vi kanske gifta och dagen därpå föräldrar (Okej, nu tog jag i, men ni fattade nog min poäng..) Jag älskar min R och ska leva med honom tills jag tar mitt sista andetag.. Ja så är det! Jag får helt enkelt stå ut med hans dåliga vanor resten av mitt liv, Jag älskar´t..

  

 


Det går åt rätt håll

09.00 Det går åt rätt håll..


Dagens ord: vist kan det va en lång väg tills man når fram, då är det bara att hoppas på att det är värt det..

Känner idag att det faktiskt finns en poäng med att gå upp.. (Förlåt för noll uppdatering igår, hade inga krafter till datan) Men hörni, sjuk kan man ju inte va resten av livet (Börjar känna livet igen, skönt!), Ska inte överdriva med att säga att jag är frisk men stå på bena kan jag och ska äntligen ta tag i vårt röriga hem..
När man ligger sjuk blir det en svinstia ruskigt fort, R har försökt hålla efter så gott han kan men är väl inga mega resultat, men det gör absolut ingenting..
Så idag blir det att pilla lite här hemma, diska och göra sysslor som inte tar för hårt på mig men först blir det ner till Gnesta för ett möte och sen förbi gamla lägenheten och så en frukost hos mormor.. Skönt att träffa lite folk, har ju varit isolerad sen i Söndags..

Föresten så har jag en katt som älskar att va med när jag badar (Inte i vattnet förstås), så fort vattnet setts igång sitter hon bänkad.. Hon balanserar på kanten och drar mig i håret.. lite småjobbigt måste jag säga men hon tröttnar nog snart, jag badar ju jämt!

Nej nu går tåget strax, så packa ihop det sista innan jag ska åka ner till station.. Puss

Fick föresten hälsokost av Lillebror i födelsedagspresent, dags att börja få ordning på hår och naglar igen..




Kom änglar..

Kom änglar...





Bad ..

Avslappning & värmande ångor..





Johanna vill..

Johanna vill inte...

INTE vara arbetslös
INTE betala böter
INTE ha panik över räkningar
INTE vara sjuk

Johanna Vill...

Ha ett jobb mer än nåt annat
Vill ha en stadig ekonomi, en INKOMST
Vill att alla räkningar är betalda
Vill att alla lån är bortblåsta
Vill va FRISK
Vill börja träna (Ha råd att börja träna)
Vill ha vår, sommar



Funderar på att gå i ide tills allt löser sig... Ja jo det lär ju va lösningen på mina problem.. Jo tjena!


OUTFITS..

Tre outfits jag älskar!


Har nu lagt några timmar på att sätta ihop olika Outfits vis nätet, Underbart och det får tiden att gå..

Kommer helt klart klicka hem ett par av mina älsklingar på bilden, ska bara råna en bank eller två.. eller hitta ett jobb... Hrrrmmmmmf!

Tänkte dela med mig av tre av mina favoriter jag satt ihop under dagen!





frustration..

Psykopater, mördare och spyor..

Vaknade i natt av Panik, Robbins röst lugnade ner mig men jag kände fortfarande närheten av psykopaten från min dröm.. Robbin fick kolla under sängen och sen ligga väldigt, väldigt nära för att mannen från mina drömmar inte skulle kunna nå mig.. Fram på morgonkvisten vaknar jag sen av en smäll.. Robbin drömde att han va jagad av någon som skulle skjuta honom (Kan lägga till att han i drömmen va en proffssimmare), han blev slagen med ett verktyg och slog tillbaka.. så på det viset hamnade ett glas i golvet imorse..
Fick också besked att vår lilla katt har haft "spyfest" i natt så det har varit en jobbig natt för oss alla..

Jag önskar verkligen att jag bara blev lite små risig som så många andra.. När jag blir sjuk svullnar hela ansiktet upp (Ja, jag tänkte nästan bjuda på en bild igår men valde att låta bli då jag inte ens vill att R ska se mig såhär), Ögonen forsar, Ja jag verkligen storgråter konstant, tål inge ljus och har ingen matlust. Blir svimfärdig bara jag försöker ta mig till toaletten... Ja för att inte tala om alla märkliga drömmar. Psykopater, världens undergång, hundar som äter upp mig osv..
Mitt imunförsvar har blivit totalt ut balans dom senaste åren, Innnan va jag sällan sjuk men nu räcker det med att någon säger sjuk så har jag blivit smittad.. Inte kul..
Jag ska LOVA MIG SJÄLV att bli jätte duktig med vitaminer i framtiden...

I sommar då jädrans hörni.. tills dess hostar vi vidare !

(Oj vilket roligt inlägg, men vet ni va.. Finns inte så mycket att skriva när jag är isloerad!)

Hollywoodfruar nästa (Älskar nät-tv) !



min underbaring..

Nu kom R hem med film..

Efter att idag tagit mig ur sängen i princip två ggr (och båda dom gångerna va när jag behövde lägga mig i ett äckligt varmt bad), Bad hjälper ju att rena lite grann har jag hört..
Så sägen är mina kvadratmeter jag rör mig på just nu, då tackar man så hjärtligt när ens käresta (eller säger man kanske käraste) kommer hem med en hel hög filmer. Så nu blir det att ligga och lyssna på nåt och bara försvinna bort... Igen..

Puss på er!

sjukling söker skor..

Skofeber...



Ligger fortfarande risig med feber och allt som hör till, tittar på klockan var femte minut för att se om det snart är okej att sova en stund, men inte då. Under tiden ligger jag till sängs med datan på magen och ett vattenglas i högst hugg. Vatten är ungefär det jag får i mig just nu. Tack och lov fick jag i mig lite potatissallad igår och ett par marsipangodisar ska om någon timme försöka äta nåt mer riktigt. Tråkigt då inget smackar gott just nu iallafall.
Gör mitt vanliga tidfördriv, Internetshoppar utan sista "klicket", alltså klickar jag inte hem något men får tiden att gå samtidigt som man blir lite lyckligare..
Robbin är också hemma nu föresten, han, Micke och Tommy kom indundrandes runt tolv tiden och ville käka lunch. Dom hade fått slutat tidigare idag vilket Robbin uppskatta, han va trött som ett as.

Föresten, om någon vet ett sett att bli ett par centimeter kortare så tjoa.. Det vore underbart för husefriden här hemma ;)


pissdåligt..

Mår pissdåligt idag..

Feber o skit så har ingen energi att skriva nåt här, Förresten tappade jag bort hjärnan samtidigt som iprenen igår så vore bara dumt att ge sig på ett inlägg..

Tack alla underbaringar som va med och invigde vårat nya hem igår! Ska lägga lite energi på ett längre inlägg när jag återfunnit hjärnan och iprenen... Tills dess: Pusss!

OCH om någon undra hur gårdagen va så finns det ett ord som summerar ganska bra: FYLLA!
Den va grym men jösses va alkohol, Jag va tokrund under fötterna och jag va långt ifrån ensam..



(Bild från min och Emils mysdag i Mariefred)

Otursdag..

Vilken jädrans dag...

Började dagen med att må illa, jävla mage att jobba emot mig hela tiden. Dagen fortsatte sen efter ett möte nere på stan med en annan riktigt tråkig grej (Morrrrrr), fortsatte sen med att jag jobbat med min garderob i 4timmar idag och sen rasar allt ner (Ja, jag började nästan gråta) , Jag har sen haft sönder ett överdrag till en av mina köksstolar och sparkat min bebbis flera gånger (inte med flit) ..

Har alltså haft en riktigt otursdag...

Vad skulle vi kunna göra för 3000kr? Ja nåt bra mycket roligare än så här iallafall.

Hursomhelst ordnade sig det mesta ganska bra, Robbin lagade stolarna ganska bra (Får reklamera en nu i veckan) , Han tog fram masiknerna och fixade min kaosgarderob och Sessan ligger nu under Sängen och gömmer sig (För där kan jag inte sparka på henne).. Ja inget man dör av och strax är dagen slut!

Garderoben blev i min mening skit bra, Jag ska sova där i natt !

Nu ska jag fortsätta städa! Pusssssss!

För er..

Uppskattar er..

För er som inte vet det så uppskattar jag min familj, min pojkvän, mina vänner och alla andra i min omgivning riktigt mycket!
Vad skulle jag göra utan er alla?
 
Ser fram emot Lördag då jag får träffa alla underbara tjejer och mina syskon. Puss på er!

(Pssst, skåpet står fortfarande kvar, Moooorrrrr)

 

...

Verkstad, bilkörning, dagis..

Gick imorse upp för att åka till verkstan med nya bilen. Byta däck och fixa innan vi sen begav oss till Dagiset där Robbins mamma jobbar. Där bjöds vi på lite mat och jag skrev ut lite papper.. Passade också på att hämta färg som vi ska måla här hemma med så nu är Robbin i gång och fixar i min garderob. Så duktig så (fast lite gnäll hör jag där innefrån)..
Jag körde faktiskt hem från Järna också(!) Har ju inte kört bil på säkert ett halvår så är ingen racerförare längre kan jag lova ;) , Men det gick super bra ändå, första gången Robbin satt på sig bilbälte friviligt under vår tid ihop, märkligt va feg han blev helt plötsligt.. hehe.
Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska gå igenom lite inköp som ska göras inför Lördag.

Föresten så får ni hålla tummarna för att jag hinner bli frisk tills på Lördag, är förkyld så halsduk och solbrillor är mina viktigaste ägodelar just nu!




Puss på er!


Ingen vill ha en tjockis..

Ingen vill ha en tjockis!!

Ja det va vad någon sa till mig igår.. Spännande åsikt, eller inte!

Ibland förstår man och ibland inte.. Det är inget att grubbla över..

Och ibland är det bäst att bara vara tyst..

Föresten så undrade jag för en kort stund (dumt nog) om R skulle lämna mig om jag blev tjock?
Jag tror och vet bättre än så!

Puss till honom och godnatt till er andra!


Ikea med mor.

Möbel och bilköp..

Klockan ringde 08.30 imorse och jag va då redo att röra mig ner mot stan för ett möte..
Eftersom jag tappat matlusten till middagen kvällen innan kände jag att jag borde få i mig nåt. efter ett halvt glas nyponsoppa var jag påväg. Skor, jacka, halsduk och jag va redo att gå.. Men pang sa det och jag mådde skit.. Fick inte behålla min lilla frukost och kunde inte stå på bena. Robbin fick höra av Sig till Liisa som jag skulle på möte hos och säga att jag inte kunde komma (riktigt typiskt då det va ett viktigt möte för min del).
En timme senare mådde jag bra igen. Antar att det är stressen och oron som tar sig i fysisk form..

Blev resten av dagen en dag med mamma. Ikea, Plantagen, Mataffärer, Jula osv..
Inhandling som växter, stolar, köksprylar, lampor, mat tills på lördag mm inhandlades.
Jädrans va jag älskar min mamma, skulle inte klara ett liv utan henne!

Hemma sen efter att stryckit gardiner (Fuskjobb ser jag nu när dom kommit upp) kom Robbin hem stutsande.
"Kom ut och kolla nya bilen älskling" ..
Han om någon är en impulsmänniska som gör först och tänker sen, men det va en fin bil iallafall..

Jag ser framemot att sitta bakom ratten igen! Det bästa jag viste förut men det vända till att bli det värsta,
Men nu jädrans ska det bli kul igen!





Känslornas djup..

Maktlösheten, hopplösheten..

Dom värsta känslorna som kan ta över en människas kropp. Att inte kunna göra någonting, att inte kunna hjälpa att inte veta.. Att ge upp, att se någon man älskar ge upp..
Motgångar, drömmar som krossas och en hopplöshet som hänger över dig.. Jag vill hjälpa, jag vill ha en makt jag inte har..
Det är så fruktansvärt svårt att med en klump i halsen sitta och veta att man inte kan, att man inte har vetskap om hur eller vad man ska göra. Vilken är rätt väg att gå?
Det finns inte ord för mina tankar och känslor..
Att du ringde gjorde att allt exploderade inom mig.. Hur har det kunnat bli så här?

Jag älskar dig, du är den bästa men jag har slutat hoppas men däremot kommer jag aldrig sluta bry mig..
Vad är en värld utan dig? Lämna oss aldrig!


Känslornas djup

Gör vågen..

Vi gör vågen här hemma..


För ett år sen gav mina högtalare och basen upp, jag valde då att skylla lite på Qvintus (Vår första katt).. Efterfesten den kvällen blev kortvarig då musik uteblev..
Av lathet kastade jag upp högtalarna på vinden istället för att kasta dom som jag tänkt, nu ett år senare följde dom med i flytten.. Och tro det eller ej, dom har återuppfötts.. Dom lever och spelar nu musik som aldrig förr.. Nu blir städningen här hemma genast mycket roligare!

Fick ett sms av systeryster nyss också, hon tipsade om ett jobb hon sett på platsbanken, det lustiga är att svärmor ringde ett par timmar tidigare och tipsade om samma jobb.. Så det där ska jag ta en närmare titt på..
Tack för att ni tänker på mig :)


Inte bara snygg..

Han är inte bara fin att titta på..

Han är världens underbaraste oxå..
<3


God morgon..

Vaken till sång och solsken..

Robbin är som vanligt morgon(pigg), Ja idag va han ju inte så pigg eftersom han är sjuk men vid nio började han tralla runt och sjunga.. En timme senare tog jag mig upp och sen dess har frukost avnjutits (Ja ett glas nyponsoppa iaf, har inte hunnit fylla på med frukostmat än).. Har efter lite tjat från katten släppt ute henne på ballkongen en stund, det va ett par väldigt spännande kvm enligt Sessan så hon är stennöjd.
Nu har mitt bankomatkort försvunnit i röran, Robbins försvann för ett par veckor sedan och hans bankdosa är borta. Hmm Rörigheternas mästare har ni här..
Nu blir det fortsätta plocka här hemma innan det är dags för lite lunch och sen ta och kolla in solariumet som ligger här brevid..
Kanske tar en sväng ner på stan och köper något fint tills på lördag? Vi får se..
Ikväll blir det att bosätta mig i badrummet för lite inpackningar med massa fukt.. hela jag är i stort behov av att pysslas om!

Jag & Jessica för drygt 5år sen..
  


Tråkigt är det..

Skåp trubbel...

Tycker att det är jätte tråkigt att skåpet som i ett halvår va bosat i våran hall hemma i Björnlunda (i väntan på sin ägare) nu står bosatt i vår nya hall (även där väntandes på sin ägare) ..
Ett glasskåp släppar man kanske inte gärna upp flera (många) trappor (Spec. inte någon annans skåp) upp för att ställa det i ett redan innan väldigt fullt föråd och om jag ska va helt ärlig vågar jag knappt flytta det alls då jag förståt att det är ett väldigt speciellt skåp för ägaren..
Anedningen till att det hamnade i Björnlunda va för att R ansåg att det stod säkrare där än i en lägenhet som hyres ut i andrahand men nu börjar det faktiskt kännas som skåpet är ganska mycket ivägen..
Och ni som känner mig vet vilken klump jag är så jag lär ju snart springa in i skåpet och välta det (som om det inte varit nära tidigare) Och vad händer då??
Jaja nu håller vi tummarna för att skåpet hämtas nu i dagarna för på lördag ska det inte stå mitt i vår hall!



Börjar få ordning

Äntligen är det godkänt..

Efter att haft en dag då jag inte gjort så mycket alls.. Skickat iväg runt tio jobbansökningar (vilket tog fyra timmar),
ätit ägg och gått och kastat kartonger och sist men inte minst fixat ny design till bloggen (Det ser ni nog alla att det är lite förändring hoppas jag). R kom hem tidigare idag eftersom han inte mår speciellt bra. Jag tycker det är bra att han är hemma och vilar upp sig. det behöver han!
Håller på och funderar lite över den kommande lördagen då ett par tjejer ska komma hit på lite middag, vad sjutton ska jag bjuda på?(!), Allergier, vegetarianer och andra härligheter gör det lite så där skönt pilligt. Men jag kör nog på det jag funderat på från början.. Ja så får det nog bli..
Nej nu ropar sängen som en galning efter mig så är nog lika bra att gå och lägga mig
"Det är ju en dag i morgon också" och då ska jag sattsa på att gå och få lite ljusterapi medans tvätten tvättar sig själv (hrrmmf), Ikea på Onsdag.

Pusss*

Kämpar med designen

MÖBLERAR OM..

Så nu sitter jag här galet irriterad på att det inte funkar som det borde.. koder hit och dit, Ja ni som har blogg vet!

Robbin har suttit bakom och försökt lägga in små kommentarer som "gör si, gör så" vilket jag inte lyssnar på alls eftersom data inte är hans bästa ämne..

Hur som helst får ni ha lite överseende med en krångligt ful blogg ett litet tag tills jag fått ordning på det..


Puss på er..

Försovit mig..

Drömmen om det äckligaste svinet..

Försov mig idag, vaknade nu kl elva och har i drömmarnas värld drömt om det äckligaste svinet på jorden.. Vi skulle döda honom, Han va helt plötsligt smal, lycklig, och kunde gå helt normalt.. Han hade efter olyckan fått ett bättre liv.. Vi skulle döda honom och det var början på ett krig...

Precis det sättet jag inte vill vakna på, med den männiksa jag hatar mest i världen i mina tankar..

Självklart finns det något positivt med denna dag också, R fick idag fast heltids anställning. Världens duktigaste pojkvän har jag, han gör mig stolt!

Stod på schemat att åka till Björnlunda idag men eftersom det snöar och jag försov mig hoppar jag det.. Tänker istället ta på mig joggingskorna och leta fram hörlurrarna och sedan gå ut och utforska mitt  nya kvarter..
Men först lite husliga sysslor ..

Bjuder på en bild från när vi skulle upp till Helené på utflyttningsfest..



RSS 2.0