växer..

Växer som ogräs..



Bebisar växer tydligen som ogräs. Ja iallafall vår lilla kille som redan är en 5.5kg klump.

Jag har inte berättat att Hugo för första gången hade barnvakt (Hans Farmor och faster) i måndags. Det va ju alla hjärtans dag så det va mysigt att ha ögon för bara varandra. Va ingen längre stund men ett par timmar blev vi borta innan vi kände oss klara. Svårt att va ifrån vår ögonsten alldeles för länge så det va lagom!

Nu har vi (Jag och Hugo) lite semester från Robbin här hemma. Vist är det mysigt att ha honom hemma men fy satan va rörigt det blir när han går här hemma hela dagarna. Man får ju ingenting vettigt gjort så nu är han ivägskickad en stund.

Dagen har precis som igår tillbringats på gymmet med både träning och Sol. Så jädrans praktiskt nu när Robbin är hemma och vi tar bilen till gymmet. Ser inte framemot att bångla in med vagnen sen när Robbin har bilen till jobbet!


Kommentarer
Postat av: Emelie och Angelica

Hej!

Skulle du vilja vinna ett presentkort värt 100 kronor i en valfri affär? Kolla då in vår blogg och var med i tävlingen, endast genom att gilla en kommentar!



Ha det bra!

2011-02-16 @ 18:59:14
URL: http://eaamw.blogg.se/
Postat av: Anna

Fy fan va söt han är, min lilla älskling! Ny overall och grymma adidas skor! Vi måste ju ses snart Johanna, vi gjorde ju inte de förra onsdagen och skulle ses snart nu har de gått en vecka :p för dåliga på att ses!

2011-02-16 @ 19:35:34
Postat av: farmor

Hej Hugo!! Vad fin du är!!! Det syns att du växer för varje dag,och stadigare och stadigare blir du <3 Du är så jätte söt i dina nya fina kläder,,love you farmor!!!

2011-02-16 @ 22:19:48
Postat av: Josefin

Hej, Vilken stabil lite kille, står redan med bara en hands hjälp.:)

Hoppas att allt fortfarande går bra med er lilla prins.

Kramar Josefin (och Joen)

2011-02-20 @ 17:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0