Puderrosa & Kattkräk!

Igår va det en dag som börjades med.. Frukost med Robbin och Micke innan det bar av mot Möte i Södertälje hos en så kallad Jobbcoatch, vilken faktiskt va rätt givande.
Jag som i alla lägen bara måste gäspa lyckades med det ungefär 10ggr under det här mötet, Kan tänka mig vart hennes tankar gick. Verkar ju inte så motiverad kanske. Men det är jag faktiskt.
Efter mötet som mest va prat om vad jag vill med min NUTID och min FRAMTID och hur jag nu ska ta reda på vad jag vill (eftersom jag inte har en aning om det), gick jag och kollade i affärer i in ensamhet eftersom det va över 2timmar kvar tills det gick ett tåg som kunde ta mig hem, efter att inhandlat en söt puderrosa topp med puffärmar (bild nedan) från h&m & ett hårband blev det en långpromenad med mig själv och mina tankar,
Tänk att det faktiskt kan va ganska skönt att gå för sig själv och rensa lite i huvudet. Det behövdes.
När regnet kom rörde jag mig mot stationen där tåget snällt stod och väntade på mig, man tackar! Hemfärd!
När jag väl landade hemma tog huvudvärken återigen över mitt liv (Herrejävlar säger jag bara!), Eftersom jag hoppat över lunchen blev det en liten sallad så fort jag kom hem, slängde mig sen på disken (trotts ett huvud som kändes som ett krossat äpple) eftersom det inte fanns några rena bestick till Robbin när han nu skulle komma hem och äta.
Han dundrar in genom dörren, får syn på min tallrik och slänger ur sig "Va? har du redan ätit, har du inte gjort sallad till mig också?"
Jag svarar då och berättar att jag har en fruktansvärd huvudvärk och att jag bara slängde ihop lite sallad en snutt gurka och en halv tomat för att få i mig någonting. Det va inte uppskattat!
Sket då i disken och gick helt enkelt och la mig, ska han va otacksam kan ha lika gärna va det på riktigt.
Så sängen, ipren och mörker va min bästa vän under kvällen medans jag hörde Robbin söka med ljus och lykta efter en bil på blocket.. Han blir rätt ivrig och hörs rätt väl när han får för sig nåt. Jajamensan!
Mammsen kom senare under kvällen upp med en kattbur som jag skulle låna av min moster.
Det va ett riktigt vrålåk som trotts min huvudvärk fick mig att mer än bara dra på mungiporna.
Jag höll på att ramla ur sängen!
Lilltösen (Kattfan) har den senaste veckan inte varit så pigg, hon har kräkts 4ggr på en vecka och då är det ju roligt att hon har upptäkt att vår lurviga vardagsrumsmatta är riktigt spyvänligt (Hosthost), Kemtvätt nästa! 


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0